2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
merhaba arkadaşlar;benım yumurtlama gunum16 temmuz cınsıyet tayını nasıl yapılıyor deneyen tutan var mı erkek bebek ıstıyoruz ıhtımallerı nasıl artırırırz

Bende deniyim ozmn kolunu acıtırım diye korktum...kolunu yukarı kaldırmayı denedim acır diye vazgeçtim.. Ayy büyüyor bunlar yaa nasıl şekerler herhalleri aşk bunların

Artik gece uykulari uzayacak bi sorun arama benimki hic oyle uzun uyumadi ama uyuyan bebekler var. Birde mama vermissin agirlik yapip uykusunu artirmis sanirim.
Donmuyor henuz 3 bucuk aylik gec oldugunu dusunmuyorum ve o ne zaman isterse o zaman yapacak bizim cabamizla yaptigi gecici olur.
merhaba arkadaşlar;benım yumurtlama gunum16 temmuz cınsıyet tayını nasıl yapılıyor deneyen tutan var mı erkek bebek ıstıyoruz ıhtımallerı nasıl artırırırz
Akisina biraksan :) yanlis anlama da ben kiziyorum cinsiyet ayrimciligina cocuk diye yanip tutusan insanlar varken yok erkek olsun kiz olsun diye secmek yanlis geliyo tabiki gonlunden gecen vardir ama Allah ne nasip ederse o. Yinede soruna cevap vereyim 2 erkekten sonra kiz icin butun herseyi yapan(cin takvimi vs.) tanidigim 3. erkegi dogurdu. Tam tersi erkek icin yapanda 3. kiza hamile. Hakkinda hayirlisi olsun

Canım kaç günlük sunuz

Bizimki hep 6-7 saat uyur.düzenini öyle kurcak belki.dediginiz gibi baska belirti yoksa uyku ihtiyacından olabilir.2.5 aylığız buarada ,degerlendirirken önemli
Evet bizde 2.5 ayligiz 21 nisanda dogdu

Cnm eczaneye sormana gerek yok uzerinde yaziyor zaten acildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmeli diye.
Acmadiysan sorun yok tabi.
Evet yaa sen burda yazdiktan sonra kutunun uzerinde destan gibi olan yazilaein arasinda 3 hafta icinde tuketiniz yaziyirmus. Hemen attim iyiki kizimda onu icmeye kalkmadi istemedi. Biraz buyuk yazar insan ya kutulara.

Ne kadar guzel... saglikli olsun mutlu huzurlu olsunda boyun kilonun onemi yok canim. Kapatir o acigi ilerleyen zamanlarda.. Masallah 41 kere..

Gündüz ağlayarak uyanıyor mu yumurcaklar?
Bizimki korkmuş gibi ağlayarak uyanıyor burdayım annem yanındayım diyorum kucağıma alıyorum sonra memeyi veriyorum tok bile olsa güvende hissetsin diye.
Varmı böyle olan bizde de yeni başladı

Evet bende evde dijital tarti ile tartiyorum hemen hemen aynisi cikiyor..

puyenime rica ederim. Tek mama yedirmiyorum hep degistiriyorum yani hani bikaç önerim oldu ya.

Bide 1 ay içinde tuketmen lazım. Sen ta doğumda aldığım mama demişsin. Zaten @ARTVINLI9876 yazmış
Aynen dun hemen attim cope. Peki bu yazdiklarindan hangisi bebeginin daha cok hosuna gittigini farkettin?

Ben odasina cingene salincagi kurdum ancak onda uyutabiliyorum canim. Yada kucagimda yuruyerek uyutabiliyorum ama cok uzun suruyo belim kolum agriyo. Salincakta 20 dk da filan uyuyo
Bizde kriz zamanlarinda cingene salincagi yapiyoruz ve aninda susuyor. Hikmetini czebilmis degiliz :)

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin..

Cok gecmis olsun. Emmeye baslamis sanirim kisa surede eski halina doner.

Cnm 4. Ayda ne asisi vardi? Ben 4. Ayi es gecicez saniyordum..

Cnm linkini atarmisin bunun? Sayfalar arasinda kaybolacak linkini kopyalarim bir yere..

Kızlar kaka tahlili nasıl oluyor
Kakasini son yarim saat icinde yapmis oldugu bezinden kulak copu ile lab. Vermis oldugu kaba ornek koyuyorsun.

Rapor sonrasi ucretini, ozel sektor icin soyluyorum kamuyu bilemem. Raporun bittikten sonra isyerin raporunu onaylar. Onayladiktan sonra sgk parani bir sonraki ayin odeme gunlerinse yatirir. 182yide arayarak ogrenebilirsin cnm.

Uyurlar cnm
Ne guzel ne sanslisin iste uyuyan bir bebegin var. Icinin rahat olmasi icin doktoruna bir sor istersen..

Aglamadan uyanan var mı ki?gunduz yatagında uyutabilirsem mucize benim icin.az önce hapşurdu ah dedim uyandı tamam.bi baktım kendi kendine daldı tekrar ben şok tabi herzaman olacak degil.
Uyandıgında kucagma alıp yaylanıyorum oldugum yerde,sakinliyo öyle

Ama bu 2 saatte emzirme hani 40i cikana kadar olcakti? Sonra bi kere uyanip sonra da sabahlara kadar uyanmicakti?

Hee hani oylr olacakti
Kendimi emzik gibi hissetmekteyim ben hala
Uyku uyuyamadigim icin sut uretimi artmiyor arkidis
Su damla baya ise yaradi bende
Iciyorum 2 saatte bir oznur simay emmeden sagiyorum performansimi begendim memelerimin: ))
Sonrada simaycik emiyor full bosaliyor sonra hizla dolmaya bssliyor damlayi ictigimden beri
Sana fayda etmemisti dimi kuzucum bu galactago

Allam 15 saat uyuyan bebek yapmussiniz ne guzel

Hep ağlayarak uyanıyorda ama bu ara acı bi ağlamayla uyanIyor korkmuş gibi bi yeri acımış gibi. Önceden vıyaklayarak ağlıyordu.

Güldüm performans iyi demekokuyorum damla cogunda işe yaramıs.bende bırakın işe yaramayı sanki azaldı.sabah iyi sonra hep yumuşaklar.hic olmamasından iyh tabi,cok aglayınca dısarı cıktıgımda susturucu oluyorum emziği almıyor o yaygarada

İkili karma aşı var canım. Hafif ateş yaptı çok şükür geçti gittiği daha ki asimiz 6.ayda yapılacak 10 eylülde inşaallah :)

yok etmedi malesef. hiçbişey fayda etmedi bana
sağıyorum görmek için artık eskiden de daha az geliyor. muhtemelen kesilecek.
3.ay kontrolünde sağlık ocağındaki hemşire de hastanedeki doktorumuzda eğer daha da azalırsa 4.ay ek gıdaya başlatalım dedi. 6. aya kadar bekleyemicez yani. hayırlısı artık. gidince ne dicekler bakalım.

hani yarım saat 2 meme elektirkli sağma makinesiyle 60-70 altıysa mama vermek normalmiş ya. altındaydı 60 oluyodu en fazla.
30a indi artık o sebeple ek gıdaya başlıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…