2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Maşallahhhh kuzucuguna :) benm bebem çok zayıf demek ya 2.5 aylık 4800 56 cm 35 haftada dogdu
Sağlıklıysa hiç takılma buna. Atales inde kızı minyon gidiyor böyle. Büyüyünce yakalıyorlar yaşıtlarını ek gıdaya geçince kapar o farkı. E zaten bana göre 4 hafta erken doğurmuşsun şuan bize göre aslında 1,5 aylıksınız boy kiloda. Hiç takılma sağlık sorunu olmadıktan sonra.
Ben mi değişiğim bilmiyorum kilo değil boya takılıyorum bende :)

Bebek emdikten kaç saat snra sağdında o kdr çıktı? Bi memeyi iki kere vermeyi aradan 1 buçuk 2 saat geçmişse yapma diğerine geç artık büyükler hepsini içebiliyolar çok sütün varsa o yapılabilir ancak ve uzun süre snra o kdr çıkıyosa kesinlikle ikisinide ver benim ikisinden bi ara 90 flan çıkıyodu gene doymuyodu snra sütümü artırmak için uraştımda tek memeyle doyuyo şimdi eğer 1 saate kdr tekrar emmek isterse anca o zaman aynı memeyi veriyorum

Erkek bebeğim bende. Kiloya takılıyorm aslında önemli olan sağlıklı olması ama tombiş bebeklerede bayılıyorm ya

Gelişimde boy daha önemli ztn bende bi makalede okumuştum türkiye genelinde hep kilo boyun önüne geçiyomuş bu sağlıksız olduğunu gösteriyomuş boy uzaması kilodan daha önde gitmeliymiş bizim millet tombul çocuk sağlıklıymış gbi algılarlar hep enine enine gider:) tbi genetikte biraz etkilliyor yanlış ölçebiliyolar tam düz durmuyo çocuk evde ölç

Benim kizi goturdugumuz dr vardi
Boyu uzuyorsa kilo ikinci planda kaliyor derdi

Gozlemledigim kadariyla kilolu bebekler de 1-2 yasinda digerleri ile ayni kg a geliyorlar

Berdinc dilaraokan umarım esleriniz iyidir kızlar. Çok zor bi geceydi omrumden omur gitti ve eşimin kolluk kuvveti olmamasına sevindim. Kızlar bizim ev saraya çok yakın olayın tam içindeydik yani. Bomba sesleri jetler helikopterin ateş açması havadaki barut kokusu hayvan sesleri insan sesleri. Sokak lambalarının sonmesiyle bomba seslerinin artması evimin camlarının açılması oğlumun ağlaması. Hiç unutamayacağım sanırım eşimle o glumuzu alıp yerde bekledik bi sure ama ne mümkün korkuyor ağlıyor bebegim en son daha uzakta oturan annemlere gittik ve olaylar daha da artmış. Anne olmanın ne demek olduğunu anladım o gece. Dışarı ciksan cikamiyosun evde dursan tepeme bisey düşer mi diye korkuuosun Allah im inşallah bir daha böyle şeyler yasatmasin

Canım bebek emdikten. 2 saat sonra 80 cc çıktı. Bebeğin dolması için çok az geldi bana. Ki zaten gün içinde saat başı bazen 44 dk da bir emmek istiyor bende öyle olunca bi memeyi iki defa veriyordum. Ama meğersem süt yokmuş ki. Kafam allak bullak oldu. Sen sütünü arttırmak için neler yaptın canım?

Canım bugün tam 90 günlük. Kilo alımı bu zamana kadar aylık 700-800 gr idi. Biz 6 gündür mama takviyesi yapıyoruz. Çünkü sesi kısıldı en son ağlamaktan. Napcağımızı bilemedik mama biraz rahatlattı. Uyku da uyumuyor çünkü. Anlayacağın kötü durumdayım. Ama dediğin gibi her seferde iki memeyi de vereyim bari. desteğin için sağol canım

Canımgündüz geldi bikaç saat uyuyup geri gitti tayinimiz çıkmıştı ev sahibimiz düğünüm var hemen evi taşıyın dedi mecbur taşıdık şimdide olaylardan dolayı ertelendi ben amcamlarda kalıyorum sanki artık rahatsız olmaya başladılar yada bana öyle geliyo ev tutacakmısınız hemen gitmezseniz falan diyo bende öyle hissettim kocamda yok gibi bişey bu olaylar falan herşey üst üste geldi benimde iznim bitti çalıştığım yerle sorunlar yaşıyorum izne ayrılacam gibi görünüyor galiba depresyona giriyorum bana dua edin kızlar çok ihtiyacım var sütüm gidecek diye çok korkuyorum

Bizim evde demetteydi çok yakındı ama taşıdığımız için orda değildim iyiki eşimde yoktu ne yapardım bu halde bile kafayı bozdum allahım ülkemizi biran önce düzene girdirsin inşallah eşim hergün çalışacak bi süre eve bikaç saat uğrayacak gündüzleri bende işten ücretsiz izne ayrılıp anneme gideyim diyorum bu seferde eşime kalacak yer yok ben dursam elin evinde fazla kalmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Kuzum bana gelsene. Sakın yanlış anlama eşlerimiz polis. Bugün konuştum daha eve gelemem dedi. Valla gel bana kalalım. Tekim zaten

İyi canım Rabbime şükür. Ama çok yoruldu uykusuz 3 gündür

Sen ikisinide ver cnm doyduğu yerde bırakır ztn yanlız bizimki ikinci memeye geçmeye alışkın olmadığı için geçirdiğimde ağlıyodu emmiyodu biraz emip gelmesini beklemesi lazm ya tahammülü yok ona hep sağmak zorunda kalıyodum, baya su içiyorum humana çayı ve lactamil sütlü içiceği içiyorum günde 2 3 bardak ,galacto damlaya başladım birde b12 ve bira mayası içeriği olan solgar hapını içiyorum göğüslerim şiş oluyo ama mesela bugün dışardaydım dikkat edemedim hep göğüslerim yumuşaktı bende hemen farkediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…