2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Amin

Bende humana galactago ve lactamil kullanıyorum canım. Bide şu hapı deniyim. Bu hap kilo aldırıyor mu canım?

Çok güzel bir yazı.
Resmen yazı beni anlatıyor.
Çok güldüm tek değilmişim herkese bu dış sesler karışıyormuş

Memeden emen bebek anneleri çok şanslısınız.
Benim bebeğim üç Günlük iken kendi emmeyi bıraktı. Ben sağmaya başladım. Beş günlük iken mamaya başladı
66 günlük iken gece zorla emdirdim
86 günlük iken de bir kere gün boyu emdi.
Şimdi arada zorluk çıkartıyor emmede
Geceleri kaldırıp emdiri yorum.
Beş buçukta kalkıyor dokuza kadar uyumuyor o ara mama veriyorum
Uyuyunca derin uyuyunca emdiri yorum.
Öle öle mama, sağıllmış süt, uykuda emzirme öle akşam on oluyor uyuyor. Ama ben zombi gibi.
Hep yorgun hep uykusuz hep aç

Ne güzel en azından sütünz var

Ayy ne sevimli gözükür o şimdi sıkıntısız çıktı sanırım ne güzel

Son hafta akşam deliligi dediğim aglamalar tekrar başlamıştı. Gaz diye düşündüm. Mamayi da emmedi ağzına alıp gargara yapıp tükürdu hep :) bildiginiz gargara. Emzik ve biberon emzigini de ısırdı sürekli emmedi

Slm arkadaşlar tatildeydim döndüm öncelikle hepimize geçmiş olsun darbe bitti şükür minik yavrularımızın istikbali kurtarıldı inşallah. 4. Ay aşısı olacağız yarın benim yavrum nisanda gelecekken erken geldi . Bizden önce doğan nisan yavruları 4. Ay aşısı olanlar ateş oluyormu kilolar ne durumda dr tavsiyeleri neler yazarmısınız

Az once oldu bizimki dorduncu ay asisini. Ates yapar dediler. Bakalim bekliyoruz.

Bizde salı günü olduk 4.ay asimiz cok az ateş yaptı geçti gitti çok şükür akşamına kizimin kulaklarını deldirdim bi de
Boy:63
Kilo:7500 gram

Arkadaşlar 87 günlük oğlum. Gündüz uykusu yok denecek kadar az bazı günler hiç uyumadigi oluyor bazen de toplasanız 1 saat uyuyor bölük bölük böyle olunca akşam üstü huysuzluk yapıyor ağlıyor ağlıyor uyuyor. Gece de ilk uykusu yaklaşık 3 saat bazen 2 oluyor. Sonra 1.5 saatte bazen 2 saatte uyanıyor. Sabah 5.30 da mizirdanmaya başlıyor 7.30 a kadar. Böyle olunca ev işi yemek vs bende hal kalmıyor agrimayan yerim kalmadı. Merak ediyorum yalsa dan başka var mi bu durumda olan. Gerçekten çok zor oluyor insanı bunalımlı bi ruh haline sürüklüyor sut kalmıyor ki mama verme aman mama verme baskilari da var. çocuk ağlıyor her yer kirli dağınık ben perişan. Iznim de bitti ne yapacağım bilmiyorum

Ben varım canm aynı durumdayız bizim oğlan ikinci ayını bitirmesiyle gündüz uykularını kaldırdı gece 10 da yatırmaya calşhorum anca 11 e kadar yatıyo sabah 6 da horoz gibi kalkar sonra yarım saatlik uykular arada bugün 93 günlük hep kucak hep kucak bide üstüne emmeyi reddeder aç kalır ağlar eev işleri kalır.. akşam kocam işten geç gelir oğlum ne kadar sakin uslu der beni delirtir ben zaten pert..

Ben de aynı durumdayım canım, tüm uykuları ağlayarak çığlık çığlığa. Ve dediğin gibi 20 dk 20 dk uyuyor toplasan 1-2 saat. Gece de en az 4-5 kere kalkıyor ben perişanım tabi. Çok zorluyor beni. Şu uykuyu bi düzene s

Maşallah bebeğimiz çok güzel kilo almış benim bebeğim evdeki tartıda 6 kg görünüyo ama benim bebeğim 2.435 kg doğdu yani doğum kilosunun iki katına ulaşmış oluyor yarın yeni ölçümleri yazarım sağolun arkadaşlar
Az once oldu bizimki dorduncu ay asisini. Ates yapar dediler. Bakalim bekliyoruz.

Bizde salı günü olduk 4.ay asimiz cok az ateş yaptı geçti gitti çok şükür akşamına kizimin kulaklarını deldirdim bi de

Maşallah bebeğimiz çok güzel kilo almış benim bebeğim evdeki tartıda 6 kg görünüyo ama benim bebeğim 2.435 kg doğdu yani doğum kilosunun iki katına ulaşmış oluyor yarın yeni ölçümleri yazarım sağolun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…