2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bir haftadır uyuyamıyordum geceleri içimde öyle bir sıkıntı vardı ki anlatamam şuan da öyle demekki bu yüzdenmiş içime doğmuş Ankarada annemin yanındayım 3 haftadır gece boyunca bomba sesleri geldi uçaklar üstümüzde hala devam ediyo Allahım sen koru ülkemizi milletimizi masum insanları kuzulara mızı amin

Eşim polis haber alamıyorum. Arkadaşından zar zor ariyo. Gece boyunca üstümde bomba sesleri jet sesleri eksik olmadı. Sen koru Allahım yardım et. 20 polis şehit
Canım yalnızmısın yoksa benimde aynı eşim yok akşamdan beri allaha şükür annem var yanımda allah yardımcın olsun eşlerimiz biran önce sağ salim gelirler inşallah

Bu günlerde elimizden sadece dua etmek gelir arkadaşlar bol bol dua edelim.çocuklarımıza temiz yarınlar bırakmak için.öyle bir duygu içindeyim ki ne gulebiliyorum ne aglayabiliyorum.akşamdan beri kafamda kurup duruyorum öyle olsaydi böyle olsaydı ne yapardık diye allah kötülere fırsat vermesin sevdiklerimizin acısını göstermesin üç beş köpek için yuvalara ateşler düşmesin kucücük kuzular babasız kalmasın. ....

Benim gerginligim huzursuzlugum yigitide etkiledi sanirim
Sabahtan beri uyuyor aglatarak uyaniyor
Birde nasil ic cekerek agliyor kuzum(

Kizlar aranizda daha dis cikaran yoktur ama belki tecrubeli annelee vardir yada benim kizim gibi yapan bebekleriniz... elimi bildiginiz yemeye basladi anlayamiyorim. Dis cikaracagi icin mi yoksa sizinkilerde but yermis gibi istahla elini yiyormu?

Bu arada sehitlerimize allahtan rahmet ve yaralilara acil sifalar dilerim

Kaç aylık bebegnz benim bebegmde 3 gündür bildgnz emmiyo yiyo elini 2.5 aylık daha dişten değil bence sizi bilemem ama

Bebiş var mı acaba diye merak ettim

Benim gerginligim huzursuzlugum yigitide etkiledi sanirim
Sabahtan beri uyuyor aglatarak uyaniyor
Birde nasil ic cekerek agliyor kuzum(
Benimkide dün geceden beri çok mutsuz.
Devamlı ağlıyor.
Her saat Başı sela okunuyor.
Çok korkuyorum.
Rabbim ülkemizi karıştırmak isteyenlere fırsat vermesin.
AMİN

Hemde ne iştah. Bal var elinde bal diyo herkes :) dış değildir diye düşünüyorum

Biz bugün doktora gittik damağı kaşındığu için elini sokyormuş ağzına sonra ayağınıda sokacak dedi :) çekme bırak kaşısınn dedi diş değil dedi puyenime A alyildiz
Bu ay 800 gr almışız bana az geldi kusmaların etkisi büyük. Ama doktor max 900gr bekliyoruz neye kafanı takıyorsun dedi. Kilo alımı iyi olduğu için kusmaya ilaç vermedi. Göbek fıtığımız varmıiş biraz geçer o dedi. Oğlanın Memeleri sıkma dedi (hiç sıkmam) sünneti yaptır biran önce dedi :)
Tabi çocuk kardiyoloğuna gözüküp onay aldıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…