- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.961
Canim işyerinde müdürüne durumunda anlatsan idare edemezler mi.gerçekten hasta isek ne olacakmış. OFF kıyamam 3 aylık bebis nasıl bırakılır.Rapor alınamıyor yıllık izinler iptal ne yapıcaz ozaman şimdi pazartesi günü benim raporum bitiyor 3 ay 1 haftalık bebeği bırakıp işe mi gidecez?
Arabayı götürücem Cnm da bizimki mclaren Anakucağı monte olmuyo maalesef, anakucağında çok güzel uyuyo, arabada çok uzun sürmüyo napalım arabasız olmaz onu alıcAZBizimde araba mima çok ağır ama iyiki götürmüşüm taşıdığın bi yer olmuyo uçağa verdik ztn bi tek otele taksiyle giderken taksiye koyduk indirdik bidaha hep takılıydı gün içinde uyuduğunda ve akşam uyuduğunda oraya koyduk gezdik yoksa kucakta napıcaktık , denize soktuk bizde hiç sesini çıkarmadı swimava boyun simidiyle soktuk
Bebekten bebeğe fark var misal bizimki 3200 doğdu 3 ayda7400 olmuştu ama bu ay azalır dedi kilo alımı hemşireCanım 3 aylıkken doğum kilosunun iki katına çıkması lazım. Mesela bizimki 3650 gr doğdu. 20sinde 3 aylık olacak. 7200 olması lazım
Merhaba cok sukur Bende haberler ii en son bi aylikken cekilmisti 5 mmdi simdi uc bucuk aylik oldu cok sukur genisleme hala 5 mm dr muhtemelen bu sekilde kalir 10 mm asmadigi surece bi saglik sikintisi olmaz dedi yanliz idrar yolu iltihabi tekrarlamis biz muhtemelen sunnet olcaz :)Aynen bizimde genişleme durmazsa diye sunneti bekletelim dediler ameliyat durumu olduğu için ikisi bi arada olur denildi. Inşallah bunlara gerek kalmaz
Ben kullaniorum cnm gunde bir kere falan veriorum bende senin gibi goguslerim sertlesmio sutum azaldi die bos yere zorla cocuga mama veriodum halbuki uc aydan sora artik gogusler eskisi kdr sertlesmiomus bence kilo alimina bak doktor kontrolunde ver ben bosa cocuga mama yediriodum hem kusuyodu hemde azindan atiodu mamayi sevmedi diye dusunurken sutumun yettiginin farkina vardimKızlar aranizda bebelac gold kullanan var mı?
Sütüm yetmiyor artık kızım doymuyor mama verim diyorum bi gündüz bi gecee sürekli memede oldugu icin hic dolmuyo artik göğüslerim çok canim sıkılıyor son olaylara çok üzüldüm Ondan mi azaldi acaba yemem normal herşey normal ama sütÜm çok az
Mrb canim merak ettim neden iki uc haftada mama veriosun zaten sutun yetmese gun icerisinde cocuk ac olur bence vermemelisin sutu yeten kadinlar icin mama gereksiz oldugu gibi anne sutunun kalitesinide bozuomus bu arada sut arttirici ben ilk zamanlar cok kullaniodum herhangi bi sikintisini yasamadim simdi rezene cayi iciorum gunde bir yada iki fincan oda sutu arttiriorKizlar ben cogunlukla meme veriyorum cok cok nadir mama takviyesi yapiyoruz.ama ilac gibi.o kadar az.iki üç haftada bir 30 40 cc kadar öyle diyim. Bu süt arttiricilardan hic kullanmadim.arastirmadim da.ama 4 ay sonra basima dank ediyor.onlari kullansam mi acaba diye.boyleleikle belki de hic mamaya gerek duymuycaz cunku. Ama onlar da sütümü tadini ya da kalitesini etkiler mi diye kararsiz kaldim.sizce boyle gitsek mi.
Bazen süt yetmiyor saniyorum.cekiyor cekiyor mizliyor.oyle zamanlarda mama verdim.artik uykumu alamadigimda mi oluyor aç susuz kalinca mi oluyor bilmiyorum. Onu da dedigim gibi 30 40 ancak iciyor cunku emmis oluyor zaten.uykuya dalamiyor süt cok gelmeyince.Mrb canim merak ettim neden iki uc haftada mama veriosun zaten sutun yetmese gun icerisinde cocuk ac olur bence vermemelisin sutu yeten kadinlar icin mama gereksiz oldugu gibi anne sutunun kalitesinide bozuomus bu arada sut arttirici ben ilk zamanlar cok kullaniodum herhangi bi sikintisini yasamadim simdi rezene cayi iciorum gunde bir yada iki fincan oda sutu arttirior
Hmm o durum bendede bazen oluor dikkat ediorum ya bisiye cok uzulursem yada uykusuz kalirsam oluo sanirim bence sut arttirici cay dene ole zamanlarda ben humanayida kullandim lactamilide kullandim ama en guzel sut arttiran sey su her emzirmeden sora bir bardak su tekrar sut dolumuna fayda saglio bide rezene cayida etkiliBazen süt yetmiyor saniyorum.cekiyor cekiyor mizliyor.oyle zamanlarda mama verdim.artik uykumu alamadigimda mi oluyor aç susuz kalinca mi oluyor bilmiyorum. Onu da dedigim gibi 30 40 ancak iciyor cunku emmis oluyor zaten.uykuya dalamiyor süt cok gelmeyince.
Ben kullandımKızlar aranizda bebelac gold kullanan var mı?
Sütüm yetmiyor artık kızım doymuyor mama verim diyorum bi gündüz bi gecee sürekli memede oldugu icin hic dolmuyo artik göğüslerim çok canim sıkılıyor son olaylara çok üzüldüm Ondan mi azaldi acaba yemem normal herşey normal ama sütÜm çok az
Rapor alınamıyor yıllık izinler iptal ne yapıcaz ozaman şimdi pazartesi günü benim raporum bitiyor 3 ay 1 haftalık bebeği bırakıp işe mi gidecez?
Bende ayni durumdayim persembe is basi yapmam gerem, halbuki yillik izin formunu bile doldurdum bir ay izin kullanacaktim bakacak kimse yok ailem uzakta esimin izin alma durumu yok cunku yeni basladi calistigi kuruma inan iki saattir kara kara dusunmekten basim catliyo, aile hekimi ile konuscam yarin hic yoktan bi haftayi kapasak kardir, dogumumu yaptiran doktor ile gorusecegim ama ulasamiyorum bir turlu gerekirse parasi ile heyet meyet alirim yeterki bebegimden ayrilmayim cunku bakacak kimse su an icin yok ;(((
banada doktor söylemedi böyle bişey. 2.ay aşısında ebe söyledi 700 gr almıştı az değil mi dedim. ortalaması iyi 6 aya 2 katı olmalı demişti ordan biliyorum3200 doğdu 3.ay kontrolünde 6400 oldu Yalın. 2 katı olmuş tam. ama burda 3 kimi 6 diyor 2 katı olması için. ben hiç duymadım ne zaman 2 katı olmalı vb doktor bişey demedi
Kizlar ben cogunlukla meme veriyorum cok cok nadir mama takviyesi yapiyoruz.ama ilac gibi.o kadar az.iki üç haftada bir 30 40 cc kadar öyle diyim. Bu süt arttiricilardan hic kullanmadim.arastirmadim da.ama 4 ay sonra basima dank ediyor.onlari kullansam mi acaba diye.boyleleikle belki de hic mamaya gerek duymuycaz cunku. Ama onlar da sütümü tadini ya da kalitesini etkiler mi diye kararsiz kaldim.sizce boyle gitsek mi.
Valla canim benimde bir bilgim yok ama parayi verip ozel hastanelerden heyet raporu alanlar duydum forumlarda falan da var ama Bursada kim verir, verir mi bilmem.....Ayni stres bende izinler iptal okdugunuogrendigmden beri
Migrenim tuttu beynim agriyor nolucak bakalim oyle.parali heyet raporu nasil aliniyor bilginiz varsa paylasirmisunizz??
Biz barız canım,günaydın
12 Nisan doğumlu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?