2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Rapor alınamıyor yıllık izinler iptal ne yapıcaz ozaman şimdi pazartesi günü benim raporum bitiyor 3 ay 1 haftalık bebeği bırakıp işe mi gidecez?
Canim işyerinde müdürüne durumunda anlatsan idare edemezler mi.gerçekten hasta isek ne olacakmış. OFF kıyamam 3 aylık bebis nasıl bırakılır.

Kızlar aranizda bebelac gold kullanan var mı?
Sütüm yetmiyor artık kızım doymuyor mama verim diyorum bi gündüz bi gecee sürekli memede oldugu icin hic dolmuyo artik göğüslerim çok canim sıkılıyor son olaylara çok üzüldüm Ondan mi azaldi acaba yemem normal herşey normal ama sütÜm çok az

Arabayı götürücem Cnm da bizimki mclaren Anakucağı monte olmuyo maalesef, anakucağında çok güzel uyuyo, arabada çok uzun sürmüyo napalım arabasız olmaz onu alıcAZ

Kizlar ben cogunlukla meme veriyorum cok cok nadir mama takviyesi yapiyoruz.ama ilac gibi.o kadar az.iki üç haftada bir 30 40 cc kadar öyle diyim. Bu süt arttiricilardan hic kullanmadim.arastirmadim da.ama 4 ay sonra basima dank ediyor.onlari kullansam mi acaba diye.boyleleikle belki de hic mamaya gerek duymuycaz cunku. Ama onlar da sütümü tadini ya da kalitesini etkiler mi diye kararsiz kaldim.sizce boyle gitsek mi.

Aynen bizimde genişleme durmazsa diye sunneti bekletelim dediler ameliyat durumu olduğu için ikisi bi arada olur denildi. Inşallah bunlara gerek kalmaz
Merhaba cok sukur Bende haberler ii en son bi aylikken cekilmisti 5 mmdi simdi uc bucuk aylik oldu cok sukur genisleme hala 5 mm dr muhtemelen bu sekilde kalir 10 mm asmadigi surece bi saglik sikintisi olmaz dedi yanliz idrar yolu iltihabi tekrarlamis biz muhtemelen sunnet olcaz :)

Ben kullaniorum cnm gunde bir kere falan veriorum bende senin gibi goguslerim sertlesmio sutum azaldi die bos yere zorla cocuga mama veriodum halbuki uc aydan sora artik gogusler eskisi kdr sertlesmiomus bence kilo alimina bak doktor kontrolunde ver ben bosa cocuga mama yediriodum hem kusuyodu hemde azindan atiodu mamayi sevmedi diye dusunurken sutumun yettiginin farkina vardim

Mrb canim merak ettim neden iki uc haftada mama veriosun zaten sutun yetmese gun icerisinde cocuk ac olur bence vermemelisin sutu yeten kadinlar icin mama gereksiz oldugu gibi anne sutunun kalitesinide bozuomus bu arada sut arttirici ben ilk zamanlar cok kullaniodum herhangi bi sikintisini yasamadim simdi rezene cayi iciorum gunde bir yada iki fincan oda sutu arttirior

Bazen süt yetmiyor saniyorum.cekiyor cekiyor mizliyor.oyle zamanlarda mama verdim.artik uykumu alamadigimda mi oluyor aç susuz kalinca mi oluyor bilmiyorum. Onu da dedigim gibi 30 40 ancak iciyor cunku emmis oluyor zaten.uykuya dalamiyor süt cok gelmeyince.

Hmm o durum bendede bazen oluor dikkat ediorum ya bisiye cok uzulursem yada uykusuz kalirsam oluo sanirim bence sut arttirici cay dene ole zamanlarda ben humanayida kullandim lactamilide kullandim ama en guzel sut arttiran sey su her emzirmeden sora bir bardak su tekrar sut dolumuna fayda saglio bide rezene cayida etkili

Ben kullandım

Kizlar bu sut meselesini bende cozemiyorum bazen. Goguslerim yumusadi benimde. Ama sutum yetiyor sanirim. Bebis emdikten sonra siktigimda memeyi sut geliyor cunku. Kilosu da iyi bebisin. Bezleride cisli oluyo hep agir. Mama vermiyorum. 3. Ay kontrolunu bekliyorum bakalim kilosu boyu nasil olacak ve doktor ne diycek. Ama eskiye gore az emiyo sanki bebegim yetip yetmedigini anlayamiyorum bazen. Doymasa aglardi aglamadigina gore doyuyordur diyorum

Ayni stres bende izinler iptal okdugunuogrendigmden beri
Migrenim tuttu beynim agriyor nolucak bakalim oyle.parali heyet raporu nasil aliniyor bilginiz varsa paylasirmisunizz??

3200 doğdu 3.ay kontrolünde 6400 oldu Yalın. 2 katı olmuş tam. ama burda 3 kimi 6 diyor 2 katı olması için. ben hiç duymadım ne zaman 2 katı olmalı vb doktor bişey demedi
banada doktor söylemedi böyle bişey. 2.ay aşısında ebe söyledi 700 gr almıştı az değil mi dedim. ortalaması iyi 6 aya 2 katı olmalı demişti ordan biliyorum

Ya bizim bebek ben memeyi çekmeden bi rakmiyor emer kaç saat doymuyor desem masallahi var her ay 1300 1400 almış ama daha doyupda memeyi kendi bıraktığını görmedim çok emince kusuyor yarısını gene bırakmıyor cekincede sinirlenip ağlıyor

Mamalar açılınca 1 ay kullaniliyor. Sen her 2-3 haftada 30 cc vermek için yeni mama mı alıyorsun yani

Ayni stres bende izinler iptal okdugunuogrendigmden beri
Migrenim tuttu beynim agriyor nolucak bakalim oyle.parali heyet raporu nasil aliniyor bilginiz varsa paylasirmisunizz??
Valla canim benimde bir bilgim yok ama parayi verip ozel hastanelerden heyet raporu alanlar duydum forumlarda falan da var ama Bursada kim verir, verir mi bilmem.....
Tek doktor maksimum 10 gun rapor veriyor , onu da uzatsak bile 40 gun hakkimiz var rapor icin heyet alsak is garanti...
Birde simdi ortam karisik, herkesi ise cagirmanin nedeni goz onunde bulundurmak ki simdi ayiklamalar olacak gozlerine batan herkesin isine son verilecek bir sekilde ben universitedeyim yonetim degisti cok kisinin gorev yeri ve unvani degisti , haksiz yere cok kisiye sorustirma acildi neler neler ....
Benim siyasi bir parti ile sendika ile vs isim yok gider gelir isimi yapar giderim ama kelle koltukta geziyoruz kime ne olacagi belli degil o nedenle raporu da alio goze batmak istemiyorum bir iki gun calisip ortama bakip rapor isini sonraya birakmayi bile dusunuyoruk su an zaten yarim gun calisacagim ise baslarsam birkac gun idareten konu komsuya birakirim..
İnan kafam allak bullak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…