- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 748
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.001
benim kızım yeni 3 aylık oldu perşembe günü başlamam gerekSabah Müdürüm aradı ve iş başı yapmam gerektiğini söyledi daha bebeğim 3.5 aylık pazartesi günü dogum iznim bitmişti bi ay yıllık izin almıştım ve ailemin yanına gelmistim.simdi ise yarın dönmek zorundayım. Personel Müdürlüğünde çalıştığım için de böyle durumlarda alinan raporun sıkıntı çıkaracağıni bildiğim için rapor da alamıyorum. Annem ile geri dönüyoruz.:-(
İlk gun den uc saat iznini kullanabildin mi canim???Ben basladim kizlar mecburen. Sut izni dilekcemi yaZdim bugun. Gunde uc saat imis.
İlk gun den uc saat iznini kullanabildin mi canim???
Benimde persembe baslamam gerek ama bebegime bakacak kimsem yok annemler de pazar gelecek, o nedenle iki gun rapor alcam pztesi isbasi yapacagim..
Mudurumude bilgulendirdim mumkun olan en kisa surede gel ortam karisik dedi...
Aynen.her ay mama aldik ve ictigini icti.bazen mama istiyor sandik yaptik ama icmedigi icin döktük :) geri kalanini attik. Baslarda kustugu icin de arada verelim demisti dr. Öyle öyle geldik bugune kadar.Mamalar açılınca 1 ay kullaniliyor. Sen her 2-3 haftada 30 cc vermek için yeni mama mı alıyorsun yani
Bende rapordan vazgectim oersembe is basi yapcam, bizimkiler o kadar anlayisli degiller 8:30 is basi insallah ilk gunden sut iznimi kullanirimda 2:30 da cikarim ...Canim zaten ogleden sonra gittim. Cok kasmadilar sagolsunlar. Dilekcemi verdim. Zaten personel bu dilekce bildirme amacli dedi, sut izni kanuni hakkin dedi.
Hicbir bilgim yokk..dilaraokan kamuda mühendisim canım.
Camaron E eftelya2015 bu genelge ne zaman kalkabilirmiş bişey dediler mi? 1 ay diyen var
Kullanırsın tabi ilkten. Yapabiliyorlarsa öğleden sonra işe yelme 1 saatleri yıllık izninden düşsünlerBende rapordan vazgectim oersembe is basi yapcam, bizimkiler o kadar anlayisli degiller 8:30 is basi insallah ilk gunden sut iznimi kullanirimda 2:30 da cikarim ...
İzinler geri gelmezse gecen yildan iznim var benim o da yanacak, bebisten ayrilmak cok zor...
Allah herkese is rastligi ve sabir versin
Kızlar rapor felan almak mümkün değil. Valilik asla verilmicek verilen raporları buraya gönderilecek incelenecek onaylandıktan sonra geçerli demiş. Rapor verecekseniz hastaneye yatırın diyormuş.
Bu durumda dönüyorum ve çalıştığım ilçeden (evime1,5 saat olduğu için) eşyalı ev tutucam bebeğe babam bakıcak nasıl olacak hayırlısı :)
Artık diyorum babama tatile gidiyoruz gibi düşünelim apart tuttuk bir süreliğine senin azmanla nasıl tatil olacak bakam diyor :) allah yardımcımız olsun.
3 saat süt izni kaç ay geçerli acaba? Ben ya 2 ay yarım çalışma yapıcam yada öğleden sonraki 1 saati yıllık izinden düşüttürcem
dilaraokan kamuda mühendisim canım.
Camaron E eftelya2015 bu genelge ne zaman kalkabilirmiş bişey dediler mi? 1 ay diyen var
Bende rapordan vazgectim oersembe is basi yapcam, bizimkiler o kadar anlayisli degiller 8:30 is basi insallah ilk gunden sut iznimi kullanirimda 2:30 da cikarim ...
İzinler geri gelmezse gecen yildan iznim var benim o da yanacak, bebisten ayrilmak cok zor...
Allah herkese is rastligi ve sabir versin
Öğrenci mi varki öğretmenleri çağırsınlar. Memurlarda öğretmenlere sarmış onlarda gelsin diye napacaklarsa gelip :) memurlar net yıkılıyo :)Ilk alti ay uc saat sut izni, ikinci alti ay 1,5 saat sut izni.
Cesitli gorusler var. temizlik bitene kadar buyuk ihtimal. Esas asker ve polisin izni geri gelmez, geri kalan kamunun acilir bir haftada diyen var. kamuda daha once hic temizlik yapilmadi en az uc ay surer diyen de var.
Insallah kullanabilirsin canim. Bence kullanirsin yasal hakkin.
Bu arada bu durum ogretmenleri kapsamiyormus sanirim.
Bazı tip merkezleri veriyordu bende alacaktım. Ama şu olaylardan sonra sorun olur mu bilemiyorum. Sorun olmayacaksa bende alacagim.3 aylik bebegi bırakıp nereye gideyimAyni stres bende izinler iptal okdugunuogrendigmden beri
Migrenim tuttu beynim agriyor nolucak bakalim oyle.parali heyet raporu nasil aliniyor bilginiz varsa paylasirmisunizz??
Sevindim inşallah genislemez artık. Idrar yolu enfeksiyonu genelde sunnetle iyilesirmisMerhaba cok sukur Bende haberler ii en son bi aylikken cekilmisti 5 mmdi simdi uc bucuk aylik oldu cok sukur genisleme hala 5 mm dr muhtemelen bu sekilde kalir 10 mm asmadigi surece bi saglik sikintisi olmaz dedi yanliz idrar yolu iltihabi tekrarlamis biz muhtemelen sunnet olcaz :)
Bazı tip merkezleri veriyordu bende alacaktım. Ama şu olaylardan sonra sorun olur mu bilemiyorum. Sorun olmayacaksa bende alacagim.3 aylik bebegi bırakıp nereye gideyim
Boy olayını bence de yanlıs ölcebiliyolar aynen kiyafetler kısalıyor.gecen ay parmak ucuna kadar ölcmuşler öyle olmazki.bakayım doktor ne diyecekBu boyları yanlış ölçüyolar ya. Geçen ay 60 cm dedi doktor bu ay başka doktora götürdük orada da 60 cm dedi. Uzamasa anlarım kıyafetleri küçüldü zaten, ya geçen ay fazla ölçtüler ya bu ay az ölçtüler. Bende kilodan ziyade boya önem veriyorum en doğru şekilde nasıl ölçsem diye düşünüyorum.
Üniversitedeyken çizim yaptığım t cetvelle mi ölçsem yoksa terzi mezurası mı alsam bilemedim kendim evde uyurken bi ölçsem iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?