2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar oğlumun sol gözü arada bi kayıyor babasının da dedesinin de öyle genetik galiba ama doktora söylemeli miyim sizce geçme ihtimali varmı ki gereksiz müdahale yaparlar canını yakarlar die çekiniyorum söylemeye ama gerekli bi durumsa mutlaka söylerim

benim kızım yeni 3 aylık oldu perşembe günü başlamam gerek az önce başbakanlığı aradım dedim bakacak kimse yok yıllık iznimi alacaktım dedim yıllık izin alamazsınız şu şartlar altında genelge var eğer persembeye kadar yeni bir genelge yayinlanmazsa dedi o zaman ücretsiz izin alabilir miyim dedim kurumunuza danışın ücretsiz izin alabilirsiniz dedi yarin işyerine gideceğim inşallah ücretsiz izin bari verir yıllık iznim de yanar boyle olunca hayırlısı olsun

Ben basladim kizlar mecburen. Sut izni dilekcemi yaZdim bugun. Gunde uc saat imis.
İlk gun den uc saat iznini kullanabildin mi canim???
Benimde persembe baslamam gerek ama bebegime bakacak kimsem yok annemler de pazar gelecek, o nedenle iki gun rapor alcam pztesi isbasi yapacagim..
Mudurumude bilgulendirdim mumkun olan en kisa surede gel ortam karisik dedi...

Canim zaten ogleden sonra gittim. Cok kasmadilar sagolsunlar. Dilekcemi verdim. Zaten personel bu dilekce bildirme amacli dedi, sut izni kanuni hakkin dedi.

Mamalar açılınca 1 ay kullaniliyor. Sen her 2-3 haftada 30 cc vermek için yeni mama mı alıyorsun yani
Aynen.her ay mama aldik ve ictigini icti.bazen mama istiyor sandik yaptik ama icmedigi icin döktük :) geri kalanini attik. Baslarda kustugu icin de arada verelim demisti dr. Öyle öyle geldik bugune kadar.

Kızlar rapor felan almak mümkün değil. Valilik asla verilmicek verilen raporları buraya gönderilecek incelenecek onaylandıktan sonra geçerli demiş. Rapor verecekseniz hastaneye yatırın diyormuş.
Bu durumda dönüyorum ve çalıştığım ilçeden (evime1,5 saat olduğu için) eşyalı ev tutucam bebeğe babam bakıcak nasıl olacak hayırlısı :)
Artık diyorum babama tatile gidiyoruz gibi düşünelim apart tuttuk bir süreliğine senin azmanla nasıl tatil olacak bakam diyor :) allah yardımcımız olsun.
3 saat süt izni kaç ay geçerli acaba? Ben ya 2 ay yarım çalışma yapıcam yada öğleden sonraki 1 saati yıllık izinden düşüttürcem

Canim zaten ogleden sonra gittim. Cok kasmadilar sagolsunlar. Dilekcemi verdim. Zaten personel bu dilekce bildirme amacli dedi, sut izni kanuni hakkin dedi.
Bende rapordan vazgectim oersembe is basi yapcam, bizimkiler o kadar anlayisli degiller 8:30 is basi insallah ilk gunden sut iznimi kullanirimda 2:30 da cikarim ...
İzinler geri gelmezse gecen yildan iznim var benim o da yanacak, bebisten ayrilmak cok zor...
Allah herkese is rastligi ve sabir versin

Kullanırsın tabi ilkten. Yapabiliyorlarsa öğleden sonra işe yelme 1 saatleri yıllık izninden düşsünler

Ilk alti ay uc saat sut izni, ikinci alti ay 1,5 saat sut izni.

dilaraokan kamuda mühendisim canım.

Camaron E eftelya2015 bu genelge ne zaman kalkabilirmiş bişey dediler mi? 1 ay diyen var

Cesitli gorusler var. temizlik bitene kadar buyuk ihtimal. Esas asker ve polisin izni geri gelmez, geri kalan kamunun acilir bir haftada diyen var. kamuda daha once hic temizlik yapilmadi en az uc ay surer diyen de var.

Insallah kullanabilirsin canim. Bence kullanirsin yasal hakkin.

Bu arada bu durum ogretmenleri kapsamiyormus sanirim.

Öğrenci mi varki öğretmenleri çağırsınlar. Memurlarda öğretmenlere sarmış onlarda gelsin diye napacaklarsa gelip :) memurlar net yıkılıyo :)

Vallahi moralim çok bozuk kızlar. Benim de doğum iznim bittiği için rapor izin kullanıyordum pazartesi başlamam gerekecek ve 3 aylik bebek. Bu izin konusundaki talihsizligim hiç bitmedi. O gün burada da yazmıştım evimiz saraya çok yakın olduğu için olayları çok yakından yaşadık çok korktuk ve sutum çok azaldi kızlar. Annem korkudan olduğunu söylüyor şimdi birde iş meselesi çıktı ki yoğun bi yerde çalışıyorum ne olacak bilmiyorum.

Ayni stres bende izinler iptal okdugunuogrendigmden beri
Migrenim tuttu beynim agriyor nolucak bakalim oyle.parali heyet raporu nasil aliniyor bilginiz varsa paylasirmisunizz??
Bazı tip merkezleri veriyordu bende alacaktım. Ama şu olaylardan sonra sorun olur mu bilemiyorum. Sorun olmayacaksa bende alacagim.3 aylik bebegi bırakıp nereye gideyim

Sevindim inşallah genislemez artık. Idrar yolu enfeksiyonu genelde sunnetle iyilesirmis

Boy olayını bence de yanlıs ölcebiliyolar aynen kiyafetler kısalıyor.gecen ay parmak ucuna kadar ölcmuşler öyle olmazki.bakayım doktor ne diyecek

Kızlar smear testini yaptırdım bugun.rahim agzı kanseri icin önemliymis yani.benki vajinal muayeneden cok cektim nefret ediyodum.ama o spekulum denilen muayene aleti hic rahatsızlık vermedi.ben böyle diyosam siz de yaptırabilirsiniz ihmal etmeyin nolur

Kizlar calisan anneler rabbim yardimciniz olsun.Bir kapi acilir elbet kendinizi uzmeye bebeginizi sikintiya sokmayin lutfen.
Bu arada esim okulda idareci,ogretmenlerinde izinleri kaldirilmis okula cagirdilar hepsini bilginize.

Hafta sonu mevludumuz var carsiya ciktim bugun kucugu anneme biraktim buyugu aldim yanima yorulduk epeyce.
Geldim emmedi yigit efendi sutumu birakmistim onu yedirmis anane.
Sutumu sagayim dedim sagdim diger goguse geceyim derken biberon elimden kaydi hepsi yere dokuldu(
Esimin nazari degdi resmen sardim ona aldim butun hincimi(

Mevlut icin kese icinde havlu aldim.Kutuda lokum yaptim onu dagiticam.Cantik ayran yaprak sarmasi ikramliklar birde baklava yapicam kismetse haxirliklar boyle bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…