2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Jokerde var canım sadece. Ebebek civil magazalarinda yoktu jokerde vardi

Cok sukur bak sana destekci bir esin var..
Evlatlarinda saglikli
Bazi seylerde varsin olmasin : ))
Dimi ama

sıkma canını bızde mevludu yenı yaptık benım kızımda uc bucuk aylık su an cenazemız vardı, araya ramazan gırdı bayram vs derken ıkı hafta once yapabıldık....
benımde kardesım yok ama aılem bırbırıne baglıdır sag olsunlar..
mevlut hedıyelıklerını dogmadan ayarlamıstım ben..
pembe bebek elbısesı seklınde kokulu tas , pembe ustunde bebek arabası resmı olan kutuların ıcınde paketlenmıs akıde sekerı ve havlu dagıttık ( havluları gorumcemler yaptırdı), yemek olarakta tavuklu pılav ayran tatlı verdık, pılavın malzemesı benden yapımı teyzemden, tatlılar annemlerden ayranları da bız aldık
oldu bıttı
veee benım esım hıc anlamaz bu ıslerden.... herseyı ben hallederım..

Bizimkide aynı Can'ım, diş muhtemelen ,

Maşallah sana ya çok güzel bi Bebek bu annesi...

:))bizde güya özene bozene dönence aldık projektörlu tavana yansıyor görüntü ama nerdeeeee gozunu lambadan almıyor ki :)))
Hakkatten ya nedir bu avize merakı :))
benim büyük kızda göZünü avizeden alamazdı
AviZeci olucak herhalde derdim:))
Şimdi küçüğüde öyle avizeye bakıp konuşmalar gülmeler falan
Hatta avizeleri değistirmek istiyorum dedim eşime
Büyük kız atıldı hemen anne değiştirme
Baksana Yağmur bunları çok seviyo diye

Bendede var 2 teyze amaaaa sorki hic yardimlari varmi.
Kv bir ust katimda bir kez sormadi varmi ihtiyac diye.Mevlut ggunu gelmis yok yatagini niye suslemedin yok oglanin besigini niye suslemedin vs dedim sanki 40 lik lohusayimda yatagimda keyif yapicam(
Kendi hizmetimi kendim yaptim(
Kizi olanlar cok sanslisiniz kizlar rabbim hayirlu evlatlar versinde kiz cocugu bir baska.

yalsa hayirlisi olsun cnm.Rabbim damatliginida gostersin.
Bende erken sunnetten yanayim aslinda.
Ama dimdi sunnet olsa mevlutunu yapmam giydirmek suslemek isterim ogluslari oda cok kycuk olmaz.
2 yasinda yaptiricam bende ama bezden kurtulmadan tabi cok rahat oluyor

Külah kutularda mı ikram ettin akide şekerlerini acaba? Ben de hediyeliklerin yanında bir de külahta mevlüt şekeri dağıtmak istiyorum ama hangi siteye güvenebilirim bilemedim. İnternetten bi siteden mi aldın acaba öyleyse adı ve fiyatını yazarmısın sana zahmet

yok canım kulah kutu cok klasık o nedenle benım kutular dıkdortgen kutu ıdı ,asagıdakı resımdekı sekıl kutu ıdı ama baskısı farklı benımkılerın, ben bursada oturuyorum carsıdan aldım ama nettede var benzer seyler...

Eklentiler

• FO,5281,25,bebek-sekeri-hediyelik-kutu.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 115
Benimki sevdi sanki, büyüğün sesine bayıldı

Kızlar hasta olduk biz...

Orta kulak iltihabı başlangıç
Belirtiler ;
Huzursuzdu 2 gündür ,
2 gündür kusma
Bugün memede birden bırakıp ağlama ve emerken kulağı tutması

Doktora götürdüm biraz önce geldik,
Normalde antibiyotik başlar hastaneler dedi, vermedi bize birkaç gün dikkat etcez ona göre karar verecek ,

Yatarak emzirme dedi, sabahları bazen öyle yapıyordum ben, kucakta açılı tutcam,
Burnu tıkalı kalmayacak kesinlikle açık olacak,
6 saatte bir calpol vercem
Yanında sigara vs içilmeyecek içende durmayacak (biz içmiyoruz zaten içenlerde rüyasında görür artık çocuğumu )

Kızlar bebekleriniz kalkmaya çalışıyor mu? Bizimki 102 günlük 10 gündem beri yastığa koyduğımda kalkmak istiyor kaldırıyor kendini, kollarından tutup dikitince hoşuna gidiyor kaldırmazsam ağlamaya başlıyor. Süreklide kucakta gezilmiyor kol bel kalmadı. Doktorda dikiltme oturtma daha demişti 3 aylık kontrolde. Arada yapıyoruz fazla sürdürmeden

Geçmiş olsun canım. Bende gece ve sabahları yatarak emziriyorum dermanım olmuyor çünkü. Kolumu koyuyodum altına eğimli olsun boğazına kaçmasın diye orta kulak iltihabına sebeb olduğunu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…