- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.361
ekledim canim senin icin tekrar yükleyeyim :) cumhuriyet caddesinden aldım. ah kızım olaydı bende yapardım 6 ay kınasını bayılıyorum böyle şeylere :) eminim cok guzel olacktirEki Görüntüle 1862467
%100 kauçuk Sophie ler ve gİda boyssiyla boyanmis. Pahalı ama çok da güzeller :)Bu marka diş kaşıyıcının bi özelligi var mı,neden özellikle tavsiye etmiş doktorunuz?eczanelerde pek cok ceşidi var sonucta
Kınamı :)
Biz mevlidi geçemedik Nası büyüyor gözümde , sen hedef büyütmüşsün ilk defa duydum Can'ım :)
Kolay gelsin sana
Arkadaşlar 4. Ay aşısında direk calpol verdiniz mi yoksa önce Ateş kontrolümü yaptınız
Var tabi , en hafif olan, zürafa şeklinde görmüşsünüzdür, kulakları bile yuvarlatılmış, yüzüne vursa bile zarar vermeyecek bi kaşıyıcı, en sağlıklı malzemeden üretilmiş. Ebebekte varmış sanırım alıyım yazarım yineBu marka diş kaşıyıcının bi özelligi var mı,neden özellikle tavsiye etmiş doktorunuz?eczanelerde pek cok ceşidi var sonucta
Ateşi aşıdan kaç saat sonra çıkmaya başladı hatırlıyor musun?Atesi yukselmeye baslayinca verdim ben. Cok ilac yanlisi degilim acikcasi.
Bizim adetlerde kiz bebeklere 6 ay kinasi yapilir : ))
Zorunlu degil tabi ama
Bizim ailede es gecen olmadi hic
Allah kismet ederse bizde yapalim bakalim
Kizceme bindalli alicaazz kina tepsisi
Hediyelikler ; ))
Ananesi babannesi benden hevesli
Babam mevlute salon tutmustu kinayada tutayim mi diyor yahu
Dedim yok evde hallederiz: ))
Hevesli cok anlayacagin
Mevlutumuzu biz 25 gunlukken halletmistik..
Canim benimki çok uzun zamandır kiyafetini yiyo:) ne zaman alt açmak için tulum u koyversek höp ağzına sipir sipir emiyo. Katı gıdaya geçiş çalışmaları tam gazKizlar benimkizce yumruktan parmaktan koldan sonra tişörtü yemeye basladi. Tişörtünün neresini tutturabilirse hemen agzina götürüyo çekiştire çekiştire.dişten olabilir mi sizce.ya da baska neden?
Bugun cok huysuzdu ustelik.bitirdi beni.arada süt dökmüs kedi gibi bekledi.ben yemek islerimi halledene kadar o kadar.atesi yok.
Ben bu bahsettiğin diş kaşıyıcıyı kızıma almıştım iki sene oldu. O zaman 70 tl civarıydı. Şimdi ne kadar bilmiyorum. Dünyanın bir numaralı diş kaşıyıcısı seçilmiş. Çok memnun olanlar var ama benim kızım bir kere bile yüzüne bakmadı. Hiç kullanmadı. Bacaklarıyla da arka dişleri kaşıyabiliyor büyüyünce. Oğlum biraz buyusun onda deneyeceğim. Şimdi tam 3 aylık... Henüz tam tutamıyor. Ama elleri hep ağzında. Utanmasa kolunu sokacak ağzınaVar tabi , en hafif olan, zürafa şeklinde görmüşsünüzdür, kulakları bile yuvarlatılmış, yüzüne vursa bile zarar vermeyecek bi kaşıyıcı, en sağlıklı malzemeden üretilmiş. Ebebekte varmış sanırım alıyım yazarım yine
3 ay kontrolümüzden notlar
- Deniz'e 4 ay aşılarımdan 1 hafta sonra sokmaya izin var. Bir sürü aşısız Suriye ki var. Sakın sokma çok ağlarsın dedi
- Gece emme süresi 7 saate çıktı
- Günde 7 kere veya 7 günde bir kaka yaparsa haber ver. Onun dışında normal dedi
- Sinek böcek için mambino marka organik sinek kovucu sprey önerdi çok memnunuz. İnternetten aldık.
- Güneş koruyucu kesinlikle yasak. Günde 15-20 dakka Güneş'te kalabilir ama fazlası zarar
- burnu aspire etmemeye devam. Tıklandığında sadece serum ve dik yatırma izni var. Otribebe kesinlikle yasak.
- su hala yasak
- 7 kg 62 cm büyümeye devam
Doktorumuz profesör çok güveniyorum katı kuralları var bakalım büyüdükçe neler göreceğiz
3 ay kontrolümüzden notlar
- Deniz'e 4 ay aşılarımdan 1 hafta sonra sokmaya izin var. Bir sürü aşısız Suriye ki var. Sakın sokma çok ağlarsın dedi
- Günde 7 kere veya 7 günde bir kaka yaparsa haber ver. Onun dışında normal dedi
- Sinek böcek için mambino marka organik sinek kovucu sprey önerdi çok memnunuz. İnternetten aldık.
- Güneş koruyucu kesinlikle yasak. Günde 15-20 dakka Güneş'te kalabilir ama fazlası zarar
- burnu aspire etmemeye devam. Tıklandığında sadece serum ve dik yatırma izni var. Otribebe kesinlikle yasak.
- su hala yasak
Doktorumuz profesör çok güveniyorum katı kuralları var bakalım büyüdükçe neler göreceğiz
Canım maşallah kuzuna... Merak ettim neden otribebe yasak? Ben kullanıyorum. Bir de güneş koruyucu neden onermiyor?3 ay kontrolümüzden notlar
- su hala yasak
Evet alt acmalari pek bir seviyor zaten de.uzerindeki kiyafetlere bugun basladi.yeme alistirmasi diyorsun.e iyi o zaman.insallah babasina ceker.dinimiz aminCanim benimki çok uzun zamandır kiyafetini yiyo:) ne zaman alt açmak için tulum u koyversek höp ağzına sipir sipir emiyo. Katı gıdaya geçiş çalışmaları tam gaz
Kizlar benimkizce yumruktan parmaktan koldan sonra tişörtü yemeye basladi. Tişörtünün neresini tutturabilirse hemen agzina götürüyo çekiştire çekiştire.dişten olabilir mi sizce.ya da baska neden?
Bugun cok huysuzdu ustelik.bitirdi beni.arada süt dökmüs kedi gibi bekledi.ben yemek islerimi halledene kadar o kadar.atesi yok.
Ateşi aşıdan kaç saat sonra çıkmaya başladı hatırlıyor musun?
Hemde bebegin omurgalari ve boyun kasları geliştiği için daha çabuk emeklermis@asliii1 arada yüz üstü cevirip sırtını ovabilirsin dinlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?