2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kizlar ilk dişine kavuşan birkaç bebişimiz var.birkaçı da kaşıntısıyla ugraşıyor.biz de mi acaba dişimize hoşgeldin diycez merak içindeyim.sabahtan beri bir mırın kırın.salya deseniz.hertarafgöl.babanin omzunda gezip anneyle oynamak istiyor.boyle ilginc istekleri oldu hanfendinin bugun. Disten midir bilmem ama kesinlikle anne babayi beraber görmek istiyor velet.ben wc ye gidiyorum kapida bekliyorlar.eşim calisma odasina gidiyor.biz salonda kaliyoruz yine mirin kirin.esim geliyor.bir ona bir bana bakip siritiyor.

Bizimki de lamba hastası.evdeki avizelere bakip gülüyor hadi.misafirlige gidiyoruz.onlarinkine de gülüyor.önüne gecmeye calisiyoruz.kafayi saga sola atip bakmaya calisiyor

Aynı bizim kız :) bende disten şüpheleniyorum ama damağında hiç sertlik yok ama bikaç gündür miz miz aynı salyalar arttı.

sımıte gerek yok, bız tam 3 aylıkken bayramda tatılde ıdık havuzada denıze de soktum her gun 10 ar dakıkalık seanslar halınde ve guneste tutmadım , hep golgelerde arabasında takıldı...
kucagınıza alın yavas yavas ayaklardan baslayıp alıstırın sımıtle zor olur daha cok kucukler cunku...
ağlarsa ısrar etmeyın cıkarın hemen sonra yenıden deneyın, bırde evde banyo yapmayı sevıyorsa emın olun denızıde sevecektır..

Bizimki de lamba hastası.evdeki avizelere bakip gülüyor hadi.misafirlige gidiyoruz.onlarinkine de gülüyor.önüne gecmeye calisiyoruz.kafayi saga sola atip bakmaya calisiyor
:))bizde güya özene bozene dönence aldık projektörlu tavana yansıyor görüntü ama nerdeeeee gozunu lambadan almıyor ki :)))

3 ay kontrolümüzden notlar
- Deniz'e 4 ay aşılarımdan 1 hafta sonra sokmaya izin var. Bir sürü aşısız Suriye ki var. Sakın sokma çok ağlarsın dedi
- Gece emme süresi 7 saate çıktı
- Günde 7 kere veya 7 günde bir kaka yaparsa haber ver. Onun dışında normal dedi
- Sinek böcek için mambino marka organik sinek kovucu sprey önerdi çok memnunuz. İnternetten aldık.
- Güneş koruyucu kesinlikle yasak. Günde 15-20 dakka Güneş'te kalabilir ama fazlası zarar
- burnu aspire etmemeye devam. Tıklandığında sadece serum ve dik yatırma izni var. Otribebe kesinlikle yasak.
- su hala yasak
- 7 kg 62 cm büyümeye devam

Doktorumuz profesör çok güveniyorum katı kuralları var bakalım büyüdükçe neler göreceğiz

Can
Canim gece kesintisiz 7 saat aç kalabilir mi dedi ben çünkü iki buçuk saatte bir uyandiriyorum kızım çok sinirleniyor uykusu bölünce emmeyi reddediyor.otribebe neden yasak canım ben iki veya üç günde bir gerek duyarsam kullaniyoRum bizim dk bi zararı yok demişti.çok soru sordum ama su niye yasak normalde bende düne kadar hiç su vermemiştim ama dün bezini değiştirirken pembe pembe lekeler vardı doktoru aradım hatta resim de yolladım hava çok sıcak susuz kalmış su ver dedi.maşallah ne güzel büyümüş bebeğin. Bu

Olsun canım hep soruyoruz. Anne sütü yettiği için su yasak. Ama o pembe noktalar bizde de ilk hafta olmuştu sıvı kaybından dolayı mama vermiştik 2 gün. Şimdi olsa belki su verirdi. Çiş sayısı 5-6 olduğunda dolu dolu sıvı yetiyor demekmiş.
Geçen ay 6 saatti gece deliksiz uyku izni 3 ayı doldurduk 7 saate çıktı.
Otribebe de mukozayı bozuyormuş. Ben de arada başka bir doktora gitmiştim o da kullanabilirsin demişti. Ama sürekli gittiğim doktorum kesinlikle kullanma diyor. Sabahları çok tıkalı oluyor ama 1-2 saate açılıyor. Alıştım artık bende çok üzülüyordum. Şimdi kenarında görünce tırnağımla alıveriyorum. Ama almazsam da bi süre sonra yok oluyor. Ben de uyuyorum şimdilik

1 hafta salyalandi kasindi. Cumartesi sabahi bi baktik bi beyazlik alt damakta. Anlamadik bile dis oldugunu. Erken diye dusunduk. Ne ates ne huysuzluk olmadi. Bi arkadasiminda 4 aylikken alttan 2 disi cikmisti. Vitaminlerdenmidir nedir erkenden cikiyo artik bebelerin disleri

Aynı bizimkide lamba hastası benim gözlerimi acıtıyo bakarken lambaya onun da acıtır mı acaba baktırmamaya çalışıyorum ama inatcı illa bakacak istediği olmayınca da bi çığlık ahh ahh daha neler göreceğiz bakalım

Mrb cnm sinek için olan mambinayu yüzüne de sürüyor musun

pudraseker biz bugun kontrole gittik. Ek gida denemesine baslayabiliriz dedi doktorumuz. Elma ve armut suyu 3 er gun ayri ayri denenecek. 2ya da 3 cay kasigi. Sebzelerden de haslanmis patates ve havuc deneyebiliriz dedi. Haslayip biraz su katip yine 2 veya 3 cay kasigi. Bunlar ayri ayri 3 er gun denendikten sonra alerjisi yoksa eger karistirip verebilirmisiz. Yani patates ve havucu, ya da elma suyu ve armut suyunu karistirip verebilirmisiz.
Siz gittiniz mi doktorunuza ?

Bu meme reddi durumu nedir ya endiseleniyorum.benimki,sag mememe gelince bazen cok aglıyo almıyo.sebebini anlayamıyorum.önceden kolu aşılı diyodum gecti o gunler
Bazı bebekler tek memeyi tercih edermiş o yuzden emmek istemedigi tarafı cok acıkınca vercem.haspalar sanki cok süt var da tekini alacakmış :)

Bu marka diş kaşıyıcının bi özelligi var mı,neden özellikle tavsiye etmiş doktorunuz?eczanelerde pek cok ceşidi var sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…