2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Nasil gidiyor dedenin bakiciligi
Masallah ya
Benim babam 5 dakka zor tutuyor elinde :)

Canim bende dedigin gibi yapiyorum. Goguslerim yumusak ama sut hep var. Saatede bakmiyorum. Biraz huysuzlansin dayiyorum memeyi sakinlesiyo. Kilo alimi cok iyi degil ama sanki ayda 800 gr filan ortalamasi. Bu kadar sute daha cok almasi gerekmezmi yada sutum yagli mi degil acaba? Kafamda deli sorular

Aayyyhhhava 40 derece bursada ve ben recep ruzgarla hastayim
Ates var bogazlar yaniyor
Teallam yaaa
Kizceye bisi olmasa barii
Nasil terliyorum birden sonra birden titreme geliyor
Recep ruzgarda terliyorum ve usuyorum diyordu aksam calpol icirdim gece ateslenmedi sabahta keyifli kalkti ama ben kiytirik parol icebiliyorum ve bi etkisini goremedim
Limonlu acik cay ictim
Ihlamur humana ilik ilik ama bisiin oldugu yok hufff yutkunmaktan korkuyorummn

hamilelikte çok yazdım biliyorum ama kuşburnuuuuuuuuuuu al ve kaynattt. hep ıhlamur biliniyor ama kuşburnu aynı zamanda meyve olduğu için c vitamini de içmiş oluyorsun.

Kızlar 9 nisanda doğum yaptım ama daha adet olmadim. Karnım şiş yüzüm ergenler gibi sivilcelendi ama yok bi türlü olamadım. Bugün gittim yine kan verdim. Artık doktor sıkıldı benden. Daha geçen gün kan verdin hamile değilsindir dedi ama yok ben hissediyorum

Son düzenleme:
Cabim ben ilk cocugumda 10 ay olmadim
Gayet normal bir durum
Emzirmeyi kesene kadar olmayacaksin belki de

Korunduktan sonra endiselenecek bir durum olmamasi lazim :)

Bende 28 martta dogum yaptim bende olmadim cnm.hani korkmuyorum desem yalanda olmaz(
Dun okula gittim oglanin kaydi icin aman allahim nasil parfum kokusu midem bulandi hamilelugimde cok tiksinirim parfumden aman allahim buda ne boyle dedim zor attim kendimi disari.
Dr.gitmem lazim yine mantar oldum galiba ama hic gidesim yok cokkk sikildim artik k.dogumcudan(

C coznur sanada oglunada cok gecmis olsun.Evet bursa pek sicak ama salgin var heralde yagizda ateslendi halen antibiotik kullaniyoruz inatci atesti bizim gunduz iyiydi gece ates yukseliyordu malesef dikkat et bir kac gun.

Benimde bulantım ve baş dönmem var canım

Gecmis olsun canım

Bir sey soracagim kizlar, sagdiginiz sutleri birlestiriyor musunuz dolapta? Farkli zamanda sagilan sutler ayni posete koyulur mu ki?
Emzirme koçu bana koyma tek tek koy demişti . Eger cok azsa tek seferde sagilan aynı gün sagilanlar bence birleştirilwbilir. Biberon a koyarken birleştirilecek sonuçta.

korunmuyorsanız veya dandik korunuyorsanız :) endişen normal.
ama ihtimal verdiğin ilişkinin üstünden biraz zaman geçmesini bekle.

dilaraokan sonradan yazmışsın okudum. o bir korunma yöntemi değil be kuzum :)
olsun sorun olmaz diye düşünürsen belki ama kesinlikle olmasın diyosan acilen korunma yöntemi seç.
bide kendi düşüncem sakın kızma ama eşine yazık ya, en özel an'ı yaşayamıyor.
mide bulantın falan psikolojik veya sıcaklardan olabilir mi?

oo ben 5 nısanda dogurdum 3. ye adet oldum 4. cusu yolda gelır

ek gıdadan bahsedılmıs bız gectık ek gıdaya acıkcası doktorada sormadım spontonelerden yanayım demıstım...
sımdılık pırınc unlu muhallebı, seftalı-muz-kayısı puresı arada cıcı bebe ıle karıstırıp yıyor..
formul mamaya da devam edıyoruz, alerjık reaksıyon yok, yemeye ısteklı ve bagırsak sıstemımız ıyı calısıyor..
onumuzdekı gunlerde yogurt ve yavas yavas sebze corbası tarhana vs.. vermeyı planlıyorum...
6 aylıkken falan da kofte et balık gıbı seylerı azar azar verecegım..
bende puturlu vermekten yanayım kı yutma refleksı gelıssın...
bırde cocuk yemeye ısteklı ıse engel olmayın bence..
bırde bır yontemden bahsedılmıs elıne verıyorsun yıyor vs.. onu zaten 7-8 aylıktan sonra yada dıslerı cıkınca yapabılırsınız kendı kendıne yemeyı ogrenmesı ıcın...
bız yegenımı oyle alıstırdık yastıgı var onu alıp sandalyeye oturuyor onune tabagını catalını koyuyoruz kendısı yıyor yemegını....
arada meyve vb. seylerı elıne alıp kemırıyor etraf azıcık batıyor belkı ama cocugun gelısımı ıcın onemlı oldugunu dusunuyorum..

Canım psikolojik olabilir evet. Korunma olarak spiral taktırmak istiyorum fakat regl olmamız gerekiyormuş. Eşim prezervatif kullanmayı sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…