2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Biz üç kez yeşil kakadan tahlil verdik bişi çıkmadı halada arada yapıyo ben önsüte bağlıyorum artık..mukusuda genelde süt ve süt ürünlerini çok tükettiğimde görüyorum.. doktor bi kısıtlama getirmedi gayet normal dedi kan olmadığı sürece.. takmıyorum artık tahlil temiz çıktıysa ikide bir çocuğun her yaptığını incelemiyorum karış karış :))

ahaha sen erken aldığını mı düşündün? ben hamileyken aldım. arabasıyla beraber joie araba ve mama sandalyesi. hatta burda çook kez arabayı önerdim. çoook memnunum. arkadaşlarım yürüyüşe çıkarken gezerken falan hep söyleniyo bu hantal arabaları nerden neden aldık diye. benimki kuş gibi hafif ve bebeğim çook rahat. hala anakucağıyla kullanıyorum arabayı 5-6 ay öyle kullanırım sonra çıkarıp tek kullanırım.
mama sandalyemiz senle joie mimzy aynı :)

Benim oğlan da 2 aydır uzun uzun uyuyordu. Bazen 4 saat bazen 6 saat.Ben de dinleniyordum.Taaa ki 1 hafta öncesine kadar. Sanırım ay özelliği ya da diş çıkaracak 1 buçuk saatte alarm kurulmuş gibi kalkıp emiyor. Ben salak gibi kalkıyorum.

Atales bende de aynı memeyi 2 veya 3 kez üst üste veriyorum. 3 veya 4 saat geçtiyse değiştiriyorum. Eğer memeyi bitirirse zaten oğlan haber veriyor.digerine geçiyorum. Böylece yağlı süte geçmiş oluyorum. Sen neden süt sagıyorsun ki ben hiç o işlere girmiyorum. Memem doğal olarak şişiyor ama bebek emince iniyor. Bi sıkıntı olmuyor.

askbahcem mukus bizde de süt ürünlerinde oluyor. Geçen gün deneme amaçlı 2 bardak ayran içtim yoğurt filan yedim. O gün kesmik şeklinde de yoğun olarak kustu. Kaka hemen uzadi.Zaten doğduğundan beri dikkat ediyorum süt ürünlerine.bi geçen ay bosvermistim.o yüzden de kilo alımı yavaşladı. Büyük ihtimal inek sütü alerjisi var.

yalsa geçmiş olsun oğlusuna. Darısı bizimkinin başına :)

Tostikdana canım 9 Nisan doğumlu.

Selam kızlar epeydir yazmıyorum ama yazılanları genelde okuyorum. Bugün tam 4 aylık olduk. Az önce doktordan geldik. Kilomuz 5730 olmuş 700 gr almışız. Boy da 63.5. Doktorumuz kilo alımına gayet iyi dedi. Sadece anne sütü alıyor. Ek gıdaya 6. Ayda başla dedi. Oturmaya çalıştığını söyleyince kucağında oturtabilirsin artık dedi. Bir de vücudunun çok elastik olduğunu bunun iyi olduğunu ama kas ve tendonlarla ilgili bir hastalık olup olmadığını anlamak için Üniv hastanesine gitmemizi söyledi. İnşallah kötü bir şey yoktur.
Emzirmeyle ilgili konuşulmuş epey. Ben çok rahat takılıyorum. Bazen en son hangi memeyi verdiğimi unuttuğum için hangisi olursa veriyorum. Gece 6- 7 saat aralıksız uyuyor. Uyanınca memeler de dolu oluyor genelde ikisini de veriyorum bazen biri yeterli oluyor. Gün içinde zaten genelde memede. Gündüz uykusu pek yok. Sürekli kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor. Geçen gün besiginde ters dönmüş ama kolunu kurtaramamis.
Bizden haberler böyle.

yalsa mama sandalyesi katlanabiliyor mu? Bugün e bebekte indirimde diyor acaba IKEA antilop yerine bunu mu alsak ki ? İkea nin oturma yeri biraz küçük geldi gözüme. Sizinki hem geniş hem de konforlu gözüküyor.

Bu arada e bebekte inceledim. Mimzy nin çeşitleri çok. Sizinki lerin desenleri hangisi. yalsa ve Sebogelin

Son düzenleme:
Evet katlanıyor canım. Bir masa sandalyesi kadar yer kaplıyor. Biz havuç desenlisini aldık çok hoş duruyo. Erkek de kullanır kız da. Biz şimdilik kullanmıycaz diye masa kısmını çıkardık arka bacaklarına takılabiliyo tablası. E-bebekte incelediklerim arasında en kibar duran buydu. Chicco falan çok hantal duruyodu. En çok satılan da joie mimzy miş.

Sen baya erken almışsın :) çok sevdim bende sağlam ve güzel duruyo. İkincileri de büyütürüz bununla inş :)

Kızlarr daha öncede yazdım cevap veren olmamıştı.. spiral taktıran var mı?hangi korunma yöntemini uyguluyorsunuz ?
Ben spiral adet düzenini bozduğundan hiç kullanmayı düşünmedim. Etrafımda kim taktırdıysa hepsi 10 gün falab adet olduklarını söylediler. İlaçlar da kimyasal ve yan etkileri var diye kullanmıyorum. Prezervatifle korunuyoruz biz, bence en iyi yöntem. En azından yan etkisi yok.

Eşimde ben korunurum diyodu prezervatif istemiyo geçen gün yarım yamalak korundu deli oldum korkuyla adetimi beklyorum napcağımı şaşırdım off

Kızlarr daha öncede yazdım cevap veren olmamıştı.. spiral taktıran var mı?hangi korunma yöntemini uyguluyorsunuz ?

3 yıllık evliyim. planlı bebek sahibi olduk. hep prezervatifle korunduk. hissi bozuyo diyenlere katılmıyorum çünkü çok ince ve süper çeşitler var :) vücuda ekstra bişey konması ve hap bana saçma geliyor.

kuzum kutuda duruyor taaa hamileyken aldım.
https://www.e-bebek.com/mimzy-mama-sandalyesi-p-joi-h1013hkt000/
bu benimki havuç resimleri var üstünde. aşağı doğru in özellikleri detaylı resimli anlatıyor

aynı şeyi yazmışız aynı kafadayız. hap ve spiral mi ne onları asla istemem. hep kadına düşüyor görev. korunmayı da kadına yüklüyorlar oh ne ala. yok öyle yağma :)
genelde hissi azaltıyor bahanesiyle kullanılmıyor ama tamamen saçma :) okadar teknoloji gelişmişken ona göre incecik üretim yapmışlar dimi ama :)

Sen baya erken almışsın :) çok sevdim bende sağlam ve güzel duruyo. İkincileri de büyütürüz bununla inş :)

ay 2. demişsin bugün regl oldum :) zaten ardarda düşünüyoruz ama bakalım :) :)
emmeyi diş çıkarma ve sünnet derken iyice bırakıyo regl o yüzden oldum sanırım.

Eşimde ben korunurum diyodu prezervatif istemiyo geçen gün yarım yamalak korundu deli oldum korkuyla adetimi beklyorum napcağımı şaşırdım off
Canım geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Allah korusun istenmedik bi hamilelik yaşamayasın. Erkekten gelen ilk sıvıda da sperm oluyor. Yani çekilse bile hamilelik riski var. Örnekleri de oldu yani duyduğum.
Eşin keşke kabul etse sen de rahat ederdin ama ikna edemiyorsan acilen bi yönteme başla derim. Tabi tekrar bi bebek düşünmüyorsan.

En az bi üç yıl düşünmüyorum haklısın acilen korunmam gerek en iyisi ikna etmek eşimi

Canım yeşil kaka korkutmasın seni bizimkinin kakası nerdeyse maydanozu sıkmışsın o kıvam ve renkteydi şükür hep temiz çıktı sonra düzelmedi amerikadan gelen d vitaminini kullanıyordum onu kesip multivitamin verdim sonra bildigin altın sarısına döndü yani zaten hamileliğimde ben vitamin kullanamamıştım hemen midemi bozuyodu bize degen o oldu şimdide d vitaminini devit verdi doktor 10 gün kullanmalı dedi 5. Gündeyiz inan hiç bu kadar huysuz oldunu hatırlamıyorum illallah ettim 5 günümüz daha var işte ellerinden tutup kaldırmaya çalışıyorum kafayı kaldıramıyor ona canım sıkılıyor derken bugun ilk defa arabayla annemlere gittim giderken usluydu gelirkende usluydu takiiii tırnagıyla göz pınarının orayı çizmiş allah korudu gözüne gelmedi çarşamba hemen göz doktorundan randevu alacagım parmagını keserim diye korkuyodum tövbee parmagı kesilsin yüzüne gözüne bişey olmasında artık dipten kesicem

Bi buçuk saat öncee yazdım doktora çizdiği yeri kanattı ne kullanalım diye aradımda bu doktorlar niye böyleee yazacagın iki kelime yemin ederim bırakırım ama etrafta doktor yok zaten bırakmıştım ama doktor olmadıgı için geri gittim allah ıslah etsin

En az bi üç yıl düşünmüyorum haklısın acilen korunmam gerek en iyisi ikna etmek eşimi
Canım bizde geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz ama eşime dedim prezervatif kullanalım diye. yalsa arkadaşımın dediği gibi ince olanlardan kullanınca eşim memnun kaldı. Spiral istiyodum ama eşim karşı çıktı bilmediğimiz şeyler vücudunda kalmasın belki zararı olur diye

Canım nerde oturuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…