- 10 Mayıs 2014
- 4.895
- 5.511
- 358
- 32
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.601
Biz bugün doktora gittik yeşil mukuslu kaka yapıyo uzun zamandır kan tahlili yaptırdık kakasını daha yapmadı onu da vercez inßallah bişey yoktur kan alınırken çok ağladı kuzum ya ne zormuş valla içim parçalandı şimdi bayılmış gibi uyuyo yoruldu ağlamaktan 4.ay kontrolüne de gidicez daha kalça filmine gerek yok dedi doktor kendi doktorum istedi ama devletteki gerek yok dedi ilkinde bişey çıkmadıysa çektirmiyoruz dedi kaka tahlili yaptıran var mı kaka yazmazsa napıcaz ya gece yaparsa nasıl olcak bi de yeşil mukuslu kaka yapan var mı inşallah temiz çıkar
Biz üç kez yeşil kakadan tahlil verdik bişi çıkmadı halada arada yapıyo ben önsüte bağlıyorum artık..mukusuda genelde süt ve süt ürünlerini çok tükettiğimde görüyorum.. doktor bi kısıtlama getirmedi gayet normal dedi kan olmadığı sürece.. takmıyorum artık tahlil temiz çıktıysa ikide bir çocuğun her yaptığını incelemiyorum karış karış :))Biz bugün doktora gittik yeşil mukuslu kaka yapıyo uzun zamandır kan tahlili yaptırdık kakasını daha yapmadı onu da vercez inßallah bişey yoktur kan alınırken çok ağladı kuzum ya ne zormuş valla içim parçalandı şimdi bayılmış gibi uyuyo yoruldu ağlamaktan 4.ay kontrolüne de gidicez daha kalça filmine gerek yok dedi doktor kendi doktorum istedi ama devletteki gerek yok dedi ilkinde bişey çıkmadıysa çektirmiyoruz dedi kaka tahlili yaptıran var mı kaka yazmazsa napıcaz ya gece yaparsa nasıl olcak bi de yeşil mukuslu kaka yapan var mı inşallah temiz çıkar
Selam herkese,
Bu aralar pek sık giremiyorum yazılanları da çok okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Biz bugün mama sandalyesi aldık. Ne alaka diyceksiniz daha en az 3 ayı var :) Yatar pozisyona gelebiliyor aldığımız sandalye. Mutfakta yemek yaparken içine koyarım yüksekte olunca durur diye düşündük bir de biz yemek yerken yanımızda bize bakar dedik. Belki bende rahat yemek yerim. Nasılsa alınacaktı aldık erkenden.
Joie mimmzy aldık çok güzel ve çok yer kaplamıyor. Marka model olarak tavsiye ederim
Benim oğlan da 2 aydır uzun uzun uyuyordu. Bazen 4 saat bazen 6 saat.Ben de dinleniyordum.Taaa ki 1 hafta öncesine kadar. Sanırım ay özelliği ya da diş çıkaracak 1 buçuk saatte alarm kurulmuş gibi kalkıp emiyor. Ben salak gibi kalkıyorum.Kızlar benim oğlum 10 buçuk gibi uyuyor ve sabah 5 buçuğa kadar uyanmıyor. Emmek için bile gece uyanmiyor. Ben alarm kurup kendim kalkıp emziriyorum ama çoğu zaman alarmı duymuyorum. Ama işte Allah bi şey veriyo 2 kez kendim otomatik uyanıyorum. Gece 2 kez emmesi az değil mi ya
Evet katlanıyor canım. Bir masa sandalyesi kadar yer kaplıyor. Biz havuç desenlisini aldık çok hoş duruyo. Erkek de kullanır kız da. Biz şimdilik kullanmıycaz diye masa kısmını çıkardık arka bacaklarına takılabiliyo tablası. E-bebekte incelediklerim arasında en kibar duran buydu. Chicco falan çok hantal duruyodu. En çok satılan da joie mimzy miş.yalsa mama sandalyesi katlanabiliyor mu? Bugün e bebekte indirimde diyor acaba IKEA antilop yerine bunu mu alsak ki ? İkea nin oturma yeri biraz küçük geldi gözüme. Sizinki hem geniş hem de konforlu gözüküyor.
Bu arada e bebekte inceledim. Mimzy nin çeşitleri çok. Sizinki lerin desenleri hangisi.yalsa ve Sebogelin
Sen baya erken almışsın :) çok sevdim bende sağlam ve güzel duruyo. İkincileri de büyütürüz bununla inş :)ahaha sen erken aldığını mı düşündün? ben hamileyken aldım. arabasıyla beraber joie araba ve mama sandalyesi. hatta burda çook kez arabayı önerdim. çoook memnunum. arkadaşlarım yürüyüşe çıkarken gezerken falan hep söyleniyo bu hantal arabaları nerden neden aldık diye. benimki kuş gibi hafif ve bebeğim çook rahat. hala anakucağıyla kullanıyorum arabayı 5-6 ay öyle kullanırım sonra çıkarıp tek kullanırım.
mama sandalyemiz senle joie mimzy aynı :)
Ben spiral adet düzenini bozduğundan hiç kullanmayı düşünmedim. Etrafımda kim taktırdıysa hepsi 10 gün falab adet olduklarını söylediler. İlaçlar da kimyasal ve yan etkileri var diye kullanmıyorum. Prezervatifle korunuyoruz biz, bence en iyi yöntem. En azından yan etkisi yok.Kızlarr daha öncede yazdım cevap veren olmamıştı.. spiral taktıran var mı?hangi korunma yöntemini uyguluyorsunuz ?
Eşimde ben korunurum diyodu prezervatif istemiyo geçen gün yarım yamalak korundu deli oldum korkuyla adetimi beklyorum napcağımı şaşırdım offBen spiral adet düzenini bozduğundan hiç kullanmayı düşünmedim. Etrafımda kim taktırdıysa hepsi 10 gün falab adet olduklarını söylediler. İlaçlar da kimyasal ve yan etkileri var diye kullanmıyorum. Prezervatifle korunuyoruz biz, bence en iyi yöntem. En azından yan etkisi yok.
Kızlarr daha öncede yazdım cevap veren olmamıştı.. spiral taktıran var mı?hangi korunma yöntemini uyguluyorsunuz ?
yalsa mama sandalyesi katlanabiliyor mu? Bugün e bebekte indirimde diyor acaba IKEA antilop yerine bunu mu alsak ki ? İkea nin oturma yeri biraz küçük geldi gözüme. Sizinki hem geniş hem de konforlu gözüküyor.
Bu arada e bebekte inceledim. Mimzy nin çeşitleri çok. Sizinki lerin desenleri hangisi.yalsa ve Sebogelin
Ben spiral adet düzenini bozduğundan hiç kullanmayı düşünmedim. Etrafımda kim taktırdıysa hepsi 10 gün falab adet olduklarını söylediler. İlaçlar da kimyasal ve yan etkileri var diye kullanmıyorum. Prezervatifle korunuyoruz biz, bence en iyi yöntem. En azından yan etkisi yok.
Sen baya erken almışsın :) çok sevdim bende sağlam ve güzel duruyo. İkincileri de büyütürüz bununla inş :)
Sen baya erken almışsın :) çok sevdim bende sağlam ve güzel duruyo. İkincileri de büyütürüz bununla inş :)
Canım geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Allah korusun istenmedik bi hamilelik yaşamayasın. Erkekten gelen ilk sıvıda da sperm oluyor. Yani çekilse bile hamilelik riski var. Örnekleri de oldu yani duyduğum.Eşimde ben korunurum diyodu prezervatif istemiyo geçen gün yarım yamalak korundu deli oldum korkuyla adetimi beklyorum napcağımı şaşırdım off
En az bi üç yıl düşünmüyorum haklısın acilen korunmam gerek en iyisi ikna etmek eşimiCanım geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Allah korusun istenmedik bi hamilelik yaşamayasın. Erkekten gelen ilk sıvıda da sperm oluyor. Yani çekilse bile hamilelik riski var. Örnekleri de oldu yani duyduğum.
Eşin keşke kabul etse sen de rahat ederdin ama ikna edemiyorsan acilen bi yönteme başla derim. Tabi tekrar bi bebek düşünmüyorsan.
Biz bugün doktora gittik yeşil mukuslu kaka yapıyo uzun zamandır kan tahlili yaptırdık kakasını daha yapmadı onu da vercez inßallah bişey yoktur kan alınırken çok ağladı kuzum ya ne zormuş valla içim parçalandı şimdi bayılmış gibi uyuyo yoruldu ağlamaktan 4.ay kontrolüne de gidicez daha kalça filmine gerek yok dedi doktor kendi doktorum istedi ama devletteki gerek yok dedi ilkinde bişey çıkmadıysa çektirmiyoruz dedi kaka tahlili yaptıran var mı kaka yazmazsa napıcaz ya gece yaparsa nasıl olcak bi de yeşil mukuslu kaka yapan var mı inşallah temiz çıkar
Canım bizde geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz ama eşime dedim prezervatif kullanalım diye.En az bi üç yıl düşünmüyorum haklısın acilen korunmam gerek en iyisi ikna etmek eşimi
Canım nerde oturuyosunBi buçuk saat öncee yazdım doktora çizdiği yeri kanattı ne kullanalım diye aradımda bu doktorlar niye böyleee yazacagın iki kelime yemin ederim bırakırım ama etrafta doktor yok zaten bırakmıştım ama doktor olmadıgı için geri gittim allah ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?