- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.921
Canım nasıl oldun. O zaman yazmadım canını daha sıkmamak için çok üzüldüm ve senin durumunu ilkkez duydum rabbim dermansız dert vermesin.iyisinizdir inşallah sende bebeğindeTahir Özgüder. Muayehanesi bucada. Dogumu çınarlida yaptiriyor, zaten hastanenin ortagi. 10 numara bi doktor.
Aynen aynen salyasıyla heryerimi ıslatıyor. Kusması bitmeden salyası başladı :)))Bizimki de kucagima aldigimda ilk hareketi beni yemek oluyor.agzini kocaman acip cenemi yanaklarimi yemeye calisip gülüyor. Ne ara oyun yapmaya basladilar.
Ben kıymayı öyle yapIyomda pişmiş tavuk etini bilemedim. A ARTVINLI9876 ya soralım o uzman gibi bu konularda :))Hadi ya.ben de alt tarafa almistim.ev hanimi olmak cok zor
Canım o benim bebişte de oluyor. Süt az olduğu için değil bazen böyle atak dönemleri meme reddi olabiliyormus. Özellikle aksam yatacagi vakit yapıyor sanki yatmak istemiyor. Sütünün azaldığını düşünme.
Maşallah kızlar benim ancak 5-6 saatte tek memeden 120 cc geliyor. Gerçi benim kızım da ufak demek ki bu kadar yetiyor. Meme böyle terbiye oldu.
KardelenRuzgar inşallah öyledir 9 ay içinde veririz. Bir haftadır egzersiz yapıyorum o da pek işe yaramıyor sanki.
Bide soyle bisi var oznur simay sag el.bas parmagini emiyor ve bazen parmaklarini tam kontrol edemediginden gozune parmaklarini sokuyor sanirim
Ondanmi oluyor diye de dusunuyorum su sulanma ve capaklanma isi
Gunaydin erkenciler
Biz kizce oglus 6 gibi gune basliyoruz masallah : ))
Oznur simayin sag gozu arada sulaniyor
Gun icinde sulandiginda uyusa da capak yapmiyor ama gece sulandiysa uyandiginda capaklanmis oluyor
Kaynatip soguttum suyla siliyorum ama neden oluyor acabaa??
Fikri olan varmi acaba
Ben kıymayı öyle yapIyomda pişmiş tavuk etini bilemedim. A ARTVINLI9876 ya soralım o uzman gibi bu konularda :))
Sende bendensin o zaman :) derin dondurucu cidden tam bi kurtarıcım :) derin dondurucuda kıymam etim haşlanmış ürünlerim hiç eksik olmaz :)Uzman demiyelimde artik 12 yildir deneme yanilma yontemiyle ogrendim cnm.
Ev hanimiyim ama pek severim buzluga birseyler atmayi:))
Oglum cok sever kofteyi 1 kilo kiymadan kofteler hazirlar atarim buzluga ihtiyac oldukca hemen cikar ohhh missd:))
10 kilo fasulye 10 kilo bezelye temizle at buzluga kisin hazir yemek iste.
Kirmizi biber patlican kozlerim firinda dograyip atarim buzluga misafir geldiginde hemencecik salatan hazir.
Borek sarip atarim,mesela gecen gun pizza yaptim (oglum pek sever) hamurum fazla geldi attim buzluga 15 gun sonra cikardim ayni tazelikte pizzam hazir:))
Benim gelenim gidenim cok olur boyle hazirda odumu pek rahat oluyor hemen bir cay demle sofran donansin:))
Sagol canim iyi olmaya calisiyorum. Toparlaniyorum yavas yavas. Doktorlar bile meslek hayatimizda ilk defa boyle birseyle karsilasiyoruz dediler ne yapalim bu da bizim şansımızmış. Sütüm olup da verememek, ilacla kesmek zorunda kalmak cok zoruma gidiyor hala ağlıyorum. Simdi de Arya'nın alerjisiyle uğraşıyoruz. Rabbim beterinden korusun insallah gececek bugunler. Sen nasilsin bebek nasil? Basladin mi calismaya naptin?Canım nasıl oldun. O zaman yazmadım canını daha sıkmamak için çok üzüldüm ve senin durumunu ilkkez duydum rabbim dermansız dert vermesin.iyisinizdir inşallah sende bebeğinde
Canim neocate mi verdi doktor? Biz sadece neocate tuketiyoruz ne yazikki sutumu kesmek zorunda kaldigimdan.@Tostikdana öncelikle yardımın icin tesekkur ederim. senin psikolojinide cok iyi anliyorum biraz parka,yürüyüse falan gtsen ya da sevdigin birilerini yanına cagırsan iyi gelecektir.
bu arada toplu cevap vereyim @Tostikdana @sclkvnc A ARTVINLI9876 oglum 3750 dogdu 2. aya kadar ayda 1400 gram gbi aldı bırden önce 400 gram snrada 100 grama düsünce cok endiselendim. doktorda endiselenme dedi ama ana yüregi. vicdanen sorumlu hissedip mamaya yöneldim. yoksa kilolu olması degil amacım. evet mamanın tadı kötü diyodum ama abartmslar, pekmezle tadlandirarak icilebilır ben icip tadına baktım :) inek sütü alerjisi diyetle kesinlesti ama hala alerjisi olan biseyler var mukuslu kakadan dolayı. kan tahlili yapilck bakalm.
destegniz icin cok sagolun
Ufff tam sevdigim annelerden.bende dolaba atma huyu pek yok.ama annemin dondurucusundan arada gidip alma huyu var.onunki kocamaaaann.ama artik bende anneyim yapmam lazim.Uzman demiyelimde artik 12 yildir deneme yanilma yontemiyle ogrendim cnm.
Ev hanimiyim ama pek severim buzluga birseyler atmayi:))
Oglum cok sever kofteyi 1 kilo kiymadan kofteler hazirlar atarim buzluga ihtiyac oldukca hemen cikar ohhh missd:))
10 kilo fasulye 10 kilo bezelye temizle at buzluga kisin hazir yemek iste.
Kirmizi biber patlican kozlerim firinda dograyip atarim buzluga misafir geldiginde hemencecik salatan hazir.
Borek sarip atarim,mesela gecen gun pizza yaptim (oglum pek sever) hamurum fazla geldi attim buzluga 15 gun sonra cikardim ayni tazelikte pizzam hazir:))
Benim gelenim gidenim cok olur boyle hazirda odumu pek rahat oluyor hemen bir cay demle sofran donansin:))
Oyun haliniz tiny love gymni gunesli gun degilmi? Bizimkide ondan ama sizinkinde degisik oyuncaklar var sanki. Bu arada kizinin kilosunun az oldugunu soyluyosun ama gayet tombik gorunuyor masallah :)@sclkvnc kızım bunuçok beğendii
Aynen ya konusani dinlerse yada karsidan o da sesler cikarirsa annen sana hic konusuvermiyo mu diyolar evet evde tıp oynuyoruzKizimin karşisinda gülerek onunla konusan ve buna karsilik kizimin da siritmasina yapilan yorum :
ay bu cocukla hic konusmamislar.cocuk konusmaya hasret.bak biri konusunca nasil mutlu oldu.
BEN ŞOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?