2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Tahir Özgüder. Muayehanesi bucada. Dogumu çınarlida yaptiriyor, zaten hastanenin ortagi. 10 numara bi doktor.
Canım nasıl oldun. O zaman yazmadım canını daha sıkmamak için çok üzüldüm ve senin durumunu ilkkez duydum rabbim dermansız dert vermesin.iyisinizdir inşallah sende bebeğinde

Bu oğlanda gitTikçe beyazlaşıyor yakında güneşte gözükmicek :)) o değil ben esmerim yaz geldi hepten esmerleştim çocuğu çaldım sanacaklar yüzü gözüde benzemiyor babasınada benzemiyor kime benziyor anlayamadık hala

A after_before canım sana tavsiyem asla böyle taşıma bebeğini. Hele ki erkek bebekleri için daha tehlikeli. Piyasada satılıyor iki yönlü de kullanabilirsiniz diye ama sağlıklı değil, nacizane tavsiyem.
Bi de bi arkadaş sormuş bebek aktiviteleri diye, tummy time diye aratın netten çok güzel aktiviteler var.
Bizim minnoşların en sevdiği aktivite; emzirme yastıklarına yüzükoyun yatırıyorum, önlerine de içi su dolu tepsi koyuyorum, suyu mıncıklayıp duruyorlar. İçine de bazen renkli seyler atıyorum, evde ne varsa artık, üzüm, erik, biber...suyun içinde onu yakalamaya çalışıyorlar. Bu sıcaklarda en iyi aktivite bizim için

1 hafta diyorsun Can'ım dır baksın sabır sen yapmaya devam et,
Sıkılaşmak için bende başlıycam birkaç egzersiz programına inşallah :))
Benim diz sıkıntılı pilatese dönmem gerekiyor ama hangi vakit olacak o iş... Alcam oğlumu gitcem artık oda yapar yanımda :))

Evet gece uyumayanlardan kimler kaldı :) elleri görelim :))
Biz ilaç içim kalkıyoruz yoksa aynen yatış , kalkmışken de bi emiyim diyor ufaklık :))

Gunaydin erkenciler
Biz kizce oglus 6 gibi gune basliyoruz masallah : ))
Oznur simayin sag gozu arada sulaniyor
Gun icinde sulandiginda uyusa da capak yapmiyor ama gece sulandiysa uyandiginda capaklanmis oluyor
Kaynatip soguttum suyla siliyorum ama neden oluyor acabaa??
Fikri olan varmi acaba

Bide soyle bisi var oznur simay sag el.bas parmagini emiyor ve bazen parmaklarini tam kontrol edemediginden gozune parmaklarini sokuyor sanirim
Ondanmi oluyor diye de dusunuyorum su sulanma ve capaklanma isi

Aaaaaa ben hep yaparim cnm benim.Cok pratik oluyor salatada corbada pilavda mukemmel oluyor.
Ben alirim ozellikle haslayip atarim buzluga.
Yarin yapacaksan aksamdan buzlyktan dolabin ic kismina koyabilirsin.Yada tavaya azcik yag koyup orada cozdurebilirsin[/QUOTE]

Dun aksam cevap yazmistim cnm.
Ben hep yaparim pekte rahattir haxir yemek gibi benim icin:))

Bide soyle bisi var oznur simay sag el.bas parmagini emiyor ve bazen parmaklarini tam kontrol edemediginden gozune parmaklarini sokuyor sanirim
Ondanmi oluyor diye de dusunuyorum su sulanma ve capaklanma isi

Bizimde oluyor cnm.Etrafimdakiler ruzgar alinca olur diyorlar bende mikropmu kapti diyorum acaba bu ara hep parklardayiz toz agac vs.Kaynamis su yaptim silicem simdi(

Hafif bir mikrop kapmış olabilirmi acaba

Ben kıymayı öyle yapIyomda pişmiş tavuk etini bilemedim. A ARTVINLI9876 ya soralım o uzman gibi bu konularda :))

Uzman demiyelimde artik 12 yildir deneme yanilma yontemiyle ogrendim cnm.
Ev hanimiyim ama pek severim buzluga birseyler atmayi:))
Oglum cok sever kofteyi 1 kilo kiymadan kofteler hazirlar atarim buzluga ihtiyac oldukca hemen cikar ohhh missd:))
10 kilo fasulye 10 kilo bezelye temizle at buzluga kisin hazir yemek iste.
Kirmizi biber patlican kozlerim firinda dograyip atarim buzluga misafir geldiginde hemencecik salatan hazir.
Borek sarip atarim,mesela gecen gun pizza yaptim (oglum pek sever) hamurum fazla geldi attim buzluga 15 gun sonra cikardim ayni tazelikte pizzam hazir:))
Benim gelenim gidenim cok olur boyle hazirda odumu pek rahat oluyor hemen bir cay demle sofran donansin:))

Sende bendensin o zaman :) derin dondurucu cidden tam bi kurtarıcım :) derin dondurucuda kıymam etim haşlanmış ürünlerim hiç eksik olmaz :)

Canım nasıl oldun. O zaman yazmadım canını daha sıkmamak için çok üzüldüm ve senin durumunu ilkkez duydum rabbim dermansız dert vermesin.iyisinizdir inşallah sende bebeğinde
Sagol canim iyi olmaya calisiyorum. Toparlaniyorum yavas yavas. Doktorlar bile meslek hayatimizda ilk defa boyle birseyle karsilasiyoruz dediler ne yapalim bu da bizim şansımızmış. Sütüm olup da verememek, ilacla kesmek zorunda kalmak cok zoruma gidiyor hala ağlıyorum. Simdi de Arya'nın alerjisiyle uğraşıyoruz. Rabbim beterinden korusun insallah gececek bugunler. Sen nasilsin bebek nasil? Basladin mi calismaya naptin?

Canim neocate mi verdi doktor? Biz sadece neocate tuketiyoruz ne yazikki sutumu kesmek zorunda kaldigimdan.

Ufff tam sevdigim annelerden.bende dolaba atma huyu pek yok.ama annemin dondurucusundan arada gidip alma huyu var.onunki kocamaaaann.ama artik bende anneyim yapmam lazim.

Kizimin karşisinda gülerek onunla konusan ve buna karsilik kizimin da siritmasina yapilan yorum :
ay bu cocukla hic konusmamislar.cocuk konusmaya hasret.bak biri konusunca nasil mutlu oldu.
BEN ŞOK
Aynen ya konusani dinlerse yada karsidan o da sesler cikarirsa annen sana hic konusuvermiyo mu diyolar evet evde tıp oynuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…