- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.961
FELAKET TELLALI: Önüne çıkan anneye “Daha bu iyi günlerin, bir de evlenince/çocuk doğunca/çocuk yürüyünce/okula gidince… gör” demeyi alışkanlık haline getirmiş, ıssız bir adada tek başına bırakılması gereken kişi #AnneSözlüğü
Merhabalar, mayis annesiyim, sut grevi yapiyor bebegim, 1.aydan beri ve su an 2.5 aylik. Doktor 4.ayda bitecek dedi. Sizdede ayni durumda olup, 4.ayi dolduruncs gecti mi?
Bu insanlarin nesli ne zaman turedi ve amaclari ne cok merak ediyorumAzimli hanimmis.azimle .... Dağı delermiş..neyse.agzimi bozmiycamm.
Bize de gecen naya bi zaman once misafir geldi.kizi 5.sinifa gecti ve bize ne zaman gelseler kiz surekli annesinin kucaginda oturuyor. Evde de boyle dedi annesi.neyse.benim o zamanlar 3 aylik kizimi sevesim geldi.yattigi yerden kucagima aldim.bana ne dese begenirsin.ay sen hep boyle kucaga mi aliyorsun. Alisir ama birak yatsin.alma. sadece sustum...
bizimkide dün 5 te kalktıBugun oznur simay 4 ay kontrolune gidicek
Asilarda var
Umarim bu sicakta ates mates yapmaz
Kilo almadi gibi geliyor bana daha cok boyu uzuyor gibi ama gorucez bakalim
Sabah kalkis 5.30
Maaaile ayaktayiz sabahtan:))
benim iki tane kırıldı 50 günlüktükarkadaşlar günaydın dün dişim kırıldı ve bugün dolgu yaptıracağım bebeğimi emziriyorum dolgudan sonra emzirebilir miyim yoksa sütü sağıp atmalımıyım
peki canım sağolasın.benim iki tane kırıldı 50 günlüktük
film çekildi o gün
bir gün emzirme dedi
ertesi hafta gene gittim
o zamanda film çekmedi
sadece dolgu iğnesi vurduğundan 4 saat emzirme dedi
bende sağıp döktüm
kendımız baslattık mama ıle beslenıyoruz cunku doktorumuzda 4 aylık olunca baslarız demıstı zaten , bız artık doktora gıtmeyı bıraktık saglık ocagında kontrollerımıze devam edıyoruz..Kaç aylıksınız doktor mu başlattı ek gıdaya biz de geçicez de ben de muhallebi meyve püresi vericem biz 4 aylığız
Bunu ben de merak ediyorum.Günaydın kızlar siz Bebişleri basıl uyutuyorsunuz bizimki bana alıştı ben yanına yatmadan uyumuyor uyku düzenine alıştırayım diyorum Nasıl yapabilirim acaba
aslında kılosu normal sınırlarda ama etlı butlu bır bebek , erken dogmustu 15 gun dogdugunda 2770 kg ıdı anne sutude almadı sadece bır hafta kadar sagıp verdım o da cok azdı o nedenle hep mama ıle beslendı , tombalak degıl ama azcık tontısCanım öncelikle maşallah bebişine
Benimki toplu görünüyor elbiseleriyle 5845 kg geldi bugün
Seninki baya tontiş herhalde
Bayılıyorum toplu bebeklere
annem ilk bizi bırakıp gittiğinde sudan çıkmış balık gibiydik 45 günlüktük ne yapacağımı şaşırmıştım eşimle bakıp kalakalmıştık:)bizimkide dün 5 te kalktı
akşam 9 da yattı
devamlı oyun istedi
anamızı ağlattı
eşimlede evde ilk başbaşa kalktık nasıl korktu
yıkıyoz ağlıyor
dışarı çıkartıyoruz ağlıyor maşallah pek bi hareketliydi
ben yatsıyı kıldığımı hatırlıyorum
sonra sabah ezanında kalktık gene
oturduğum yere kıvrılmışım,
Iyi susmussun valla catlarim bisey demezsem ki sana firsati da vermis :) ama ilk bebekte bende cok soylemezdim 2. de tecrubelendimAzimli hanimmis.azimle .... Dağı delermiş..neyse.agzimi bozmiycamm.
Bize de gecen naya bi zaman once misafir geldi.kizi 5.sinifa gecti ve bize ne zaman gelseler kiz surekli annesinin kucaginda oturuyor. Evde de boyle dedi annesi.neyse.benim o zamanlar 3 aylik kizimi sevesim geldi.yattigi yerden kucagima aldim.bana ne dese begenirsin.ay sen hep boyle kucaga mi aliyorsun. Alisir ama birak yatsin.alma. sadece sustum...
Discine emzirdigini soylersen ona gore bi anestezi kullanir belkide hic sagmana gerek olmayabilirarkadaşlar günaydın dün dişim kırıldı ve bugün dolgu yaptıracağım bebeğimi emziriyorum dolgudan sonra emzirebilir miyim yoksa sütü sağıp atmalımıyım
Bizimkinin kalkisi da 6 bucuk 7. Emzir oyna alt al ust bas degistir azcik gezdir.9 a kadar sabredersem guzel cunku 9da uyuyor. Ben de erken kalkardim kucuklugumde.camin onune dikilir gelen geceni izlerdim.kizim da bana cekmis bu konuda.bizimkide dün 5 te kalktı
akşam 9 da yattı
devamlı oyun istedi
anamızı ağlattı
eşimlede evde ilk başbaşa kalktık nasıl korktu
yıkıyoz ağlıyor
dışarı çıkartıyoruz ağlıyor maşallah pek bi hareketliydi
ben yatsıyı kıldığımı hatırlıyorum
sonra sabah ezanında kalktık gene
oturduğum yere kıvrılmışım,
Bende hic ayakta sallamam ya emiserek uyur yada emzigi ağzında yanında ben uzanirsam uyur.bu ayakta sallama merakını bende anlamış değilim :))biz de bugun misafirlikten donduk, bebegim son zamanlarda emerek uyumaya baslamisti yani uyuyacagi zaman emzirir ve yatiririm. Misafirlikte cok sıcaktı ve ortami yadirgadi uyuyamadi, bir guzel kinandim ayakta sallayarak uyutmaya alistirmadigim icin ve ev sahibinin gurur duyarak soyledigi cumle 7 yasindaki cocugu bile ayakta sallayarak ogle uykusuna yatiriyorum
Dun yasadigim seyin benzeri:)arkadaslara gittik bizimkinin karni tok uykusunu almis gezmelerde keyfi yerinde tabi. Cevresini kizlar alinca benim oglusta bi gulmeler etmeler. Demesinlermi bak nasil guluyo sesli sesli evde de boyle mi? Boyle tabi dedim evde daha bile neeseli kiskandim sanki biraz oglumuKizimin karşisinda gülerek onunla konusan ve buna karsilik kizimin da siritmasina yapilan yorum :
ay bu cocukla hic konusmamislar.cocuk konusmaya hasret.bak biri konusunca nasil mutlu oldu.
BEN ŞOK
:)Bunu ben de merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?