2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bugun oznur simay 4 ay kontrolune gidicek
Asilarda var
Umarim bu sicakta ates mates yapmaz
Kilo almadi gibi geliyor bana daha cok boyu uzuyor gibi ama gorucez bakalim
Sabah kalkis 5.30
Maaaile ayaktayiz sabahtan:))

Ahahahha sabah sabah iyi güldüm. Nasıl oluyoRSA hep "bu daha iyi günlerin" oluyor. Hamilelikte başlıyorlar bu cümleye

C coznur inş ateş yapmaz. Yalın 'a 2 ve 4.ay aşıları yaptı ateş
Simay tamam da rüzgâr niye uyanıyor 6da? Recep rüzgâr. Recep eşinin adı mı? Öznur Simay. Öznur senin adın ya :)

Biz de Burak Yalın koyacaktik biliyorsun ama 2.kız olmazsa hep ilk isim Burak olmasın diye koymakdik. Burak ali, burak veli diye giderdi artık :)
Bide ben 2. kız olursa da kendi adımı koymak istemedim derken tek Yalın oldu :)

Bu insanlarin nesli ne zaman turedi ve amaclari ne cok merak ediyorum

Günaydın kızlar siz Bebişleri basıl uyutuyorsunuz bizimki bana alıştı ben yanına yatmadan uyumuyor uyku düzenine alıştırayım diyorum Nasıl yapabilirim acaba

arkadaşlar günaydın dün dişim kırıldı ve bugün dolgu yaptıracağım bebeğimi emziriyorum dolgudan sonra emzirebilir miyim yoksa sütü sağıp atmalımıyım

Bugun oznur simay 4 ay kontrolune gidicek
Asilarda var
Umarim bu sicakta ates mates yapmaz
Kilo almadi gibi geliyor bana daha cok boyu uzuyor gibi ama gorucez bakalim
Sabah kalkis 5.30
Maaaile ayaktayiz sabahtan:))
bizimkide dün 5 te kalktı
akşam 9 da yattı
devamlı oyun istedi
anamızı ağlattı
eşimlede evde ilk başbaşa kalktık nasıl korktu
yıkıyoz ağlıyor
dışarı çıkartıyoruz ağlıyor maşallah pek bi hareketliydi
ben yatsıyı kıldığımı hatırlıyorum
sonra sabah ezanında kalktık gene
oturduğum yere kıvrılmışım,

arkadaşlar günaydın dün dişim kırıldı ve bugün dolgu yaptıracağım bebeğimi emziriyorum dolgudan sonra emzirebilir miyim yoksa sütü sağıp atmalımıyım
benim iki tane kırıldı 50 günlüktük
film çekildi o gün
bir gün emzirme dedi
ertesi hafta gene gittim
o zamanda film çekmedi
sadece dolgu iğnesi vurduğundan 4 saat emzirme dedi
bende sağıp döktüm

Kaç aylıksınız doktor mu başlattı ek gıdaya biz de geçicez de ben de muhallebi meyve püresi vericem biz 4 aylığız
kendımız baslattık mama ıle beslenıyoruz cunku doktorumuzda 4 aylık olunca baslarız demıstı zaten , bız artık doktora gıtmeyı bıraktık saglık ocagında kontrollerımıze devam edıyoruz..

Canım öncelikle maşallah bebişine
Benimki toplu görünüyor elbiseleriyle 5845 kg geldi bugün
Seninki baya tontiş herhalde
Bayılıyorum toplu bebeklere
aslında kılosu normal sınırlarda ama etlı butlu bır bebek , erken dogmustu 15 gun dogdugunda 2770 kg ıdı anne sutude almadı sadece bır hafta kadar sagıp verdım o da cok azdı o nedenle hep mama ıle beslendı , tombalak degıl ama azcık tontıs

annem ilk bizi bırakıp gittiğinde sudan çıkmış balık gibiydik 45 günlüktük ne yapacağımı şaşırmıştım eşimle bakıp kalakalmıştık:)

Iyi susmussun valla catlarim bisey demezsem ki sana firsati da vermis :) ama ilk bebekte bende cok soylemezdim 2. de tecrubelendim
Discine emzirdigini soylersen ona gore bi anestezi kullanir belkide hic sagmana gerek olmayabilir

Bizimkinin kalkisi da 6 bucuk 7. Emzir oyna alt al ust bas degistir azcik gezdir.9 a kadar sabredersem guzel cunku 9da uyuyor. Ben de erken kalkardim kucuklugumde.camin onune dikilir gelen geceni izlerdim.kizim da bana cekmis bu konuda.

Bende hic ayakta sallamam ya emiserek uyur yada emzigi ağzında yanında ben uzanirsam uyur.bu ayakta sallama merakını bende anlamış değilim :))

kızlar mama sandalyesı alan yada almayı dusunen var mı???

kızım 4 ayını doldurdu 5. ayın ıcınde desteklı oturabılıyor yatmayı sevmıyor hıc sureklı kafayı kaldırıyor....masada da bızımle oturmaktan zevk alıyor.

bende mama sandalyesı almak ıstıyorum ama uygun fıyatlı ve ergonomık bırsey ıstıyorum...

alanlar yada almayı dusunenler yardımcı olursa sevınırım..

Kizimin karşisinda gülerek onunla konusan ve buna karsilik kizimin da siritmasina yapilan yorum :
ay bu cocukla hic konusmamislar.cocuk konusmaya hasret.bak biri konusunca nasil mutlu oldu.
BEN ŞOK
Dun yasadigim seyin benzeri:)arkadaslara gittik bizimkinin karni tok uykusunu almis gezmelerde keyfi yerinde tabi. Cevresini kizlar alinca benim oglusta bi gulmeler etmeler. Demesinlermi bak nasil guluyo sesli sesli evde de boyle mi? Boyle tabi dedim evde daha bile neeseli kiskandim sanki biraz oglumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…