2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Altını açarken ağlıyo maalesef yatmayı sevmediği için. Ama açık bırakıp deneyeyim bir bakalim ne yapacak..

altı açıkken sende çıngırak oyuncak neyi seviyorsa onunla oyala youtube dan şarkı açıp eşlik et sen neşelendir onu ben bildiğin maymun oluyorum akşama pertim çıkıyor

Kırmızı balık kaç kaç :) Allahtan o varmış bende evde aynı şekilde kırmızı balık diye başlıyorum kaç kaç derken zıplıyorum o Zaman daha çok dikkatini çekiyor susuyor hemen :)

Ne kadar guzel bir gunluk program cok hosuma gitti ama bebsiniz uslu galiba bizimki kendi basina 5 dk.dan fazla durmuyor kesinlikle:-( ama tebrik ediyorum cok hos kesinlikle faydalanacagim fikirler..

suyu seviyorsa beraber duşa girin duştan sular akarken hayretler içinde kalıyor beraber bıcı bıcı yapın

Kırmızı balık kaç kaç :) Allahtan o varmış bende evde aynı şekilde kırmızı balık diye başlıyorum kaç kaç derken zıplıyorum o Zaman daha çok dikkatini çekiyor susuyor hemen :)

mesela memedeyken illa dandini dandini dastanayı söylücem yoksa sinirleniyor

altı açıkken sende çıngırak oyuncak neyi seviyorsa onunla oyala youtube dan şarkı açıp eşlik et sen neşelendir onu ben bildiğin maymun oluyorum akşama pertim çıkıyor

Yaa youtube dan sarki gerçekten ise yarıyor gözleri dikip bakıyor ama cani isterse :))) bi de banyoyu cok seviyor sudan çıkınca kiyameti koparıyor :)

Nerdesin hava sıcakmı sıcaktan yapıyor olabilir
İnce giydir annesi
Biz istanbuldayız 15 gündür hava fena yapış yapış oluyor çocuk tek çıtçıtlı badi ile yatırıyorum,

Dönencenin modeli aklınızda mı,ben de böyle ısıklı istiyorum belki uyumasına yardımcı olur.dönuyor mu tavana yansıyan desen?

Yeni aldım aşağıdaki modeli
Çokda memnunum
Duvara yansıması yok ama oğlum çok sevdi , gece lambası var , üst tarafı çıkıyor yani müzik kutusu şeklinde de uzun süre oynayabilir

1 numaradan itibaren premium care kullandik su an 3teyiz ama 4e gececem ben memnunum yanlardan degil ama belinden cikabiliyo biraz gurultulu ve civik yaptigi icin sanirim
Unibaby yenidogan kullaniyorum baby&me de aldim ama daha denemedim 6 aydan sonra belki ona gecerim
Demir damlasi verildi gunde 5 dedi yada 6 unuttum :) henuz baslamadik

Pek sevdim bebeklerle bir gun yazilarinizi cokkkk zevkle okudum

Bizimde bir gunumuz soylee efendim.
Sabah 8.30 uyanis.Gulucukler konusmalar havada ucusuyor pek mutluyuz.
Altini degistiriyorum pijamslari cikartiyorum emisiyoruz.Sonra yere serdigim carsafin uzerine koyuyorum kahvalti haxirlamaya bu arada oyuncaklarla oynuyor abimizin esliginde.
Hep beraber jahvalti fasli onada salatalik yalatiyorum bu aralar oda onunla oyalaniyor.
Gunluk mutlaka parka cikariz pek seviyor disari cikmayi etrafi seyretmeyi donuste uyumayi arabasinda
Abimiz saolsun surekli basinda gulucukler konusmalarkahkahalar bol bol.
Abartip fazla sikistirsada abimiz yinede aramiz pek iyi

1 numaradan itibaren premium care kullandik su an 3teyiz ama 4e gececem ben memnunum yanlardan degil ama belinden cikabiliyo biraz gurultulu ve civik yaptigi icin sanirim

Bizimki de aynı şekilde hep fiskirtmali kaka yapiyor. Sırtından aynı saniyede çıkıyor. Baştan beri premium care kullanıyoruz şimdi 4 numaradayiz. Bezin arkasini iki parmak kadar içine katliyorum bazen kurtarıyor bazen o bile ise yaramıyor cok yapınca..

Bizimkine coook benziyor.
Ama bizim kizce saat 6 bucukta uyaniyor.
Bir de bazi gunler derslerimiz oluyor kizimla erken egitim kartlarina calisiyoruz

suyu seviyorsa beraber duşa girin duştan sular akarken hayretler içinde kalıyor beraber bıcı bıcı yapın
Biz 1 aydır beraber duş alıyoruz. Onu kucağıma oturtturuyorum.kendim de bağdaş kurup yere oturuyorum.onu güzelce yıkıyorum. Benim kucağımda o kadar mutlu o kadar güvenli oluyor ki,kahkahalarla duş alıyoruz. Suyu çok ama çok seviyor. Soyunup banyoya gittiğimiz anda başlıyor gülmeler. Geçen gün boşta memeyi buldu. 2 fırt çekip bıraktı çok güldüm

Aynen sanirsam zaten alt damak beyazlaşma baya
Kabarmista hafif

Canım o benim bebişte de oluyor. Süt az olduğu için değil bazen böyle atak dönemleri meme reddi olabiliyormus. Özellikle aksam yatacagi vakit yapıyor sanki yatmak istemiyor. Sütünün azaldığını düşünme.

Maşallah kızlar benim ancak 5-6 saatte tek memeden 120 cc geliyor. Gerçi benim kızım da ufak demek ki bu kadar yetiyor. Meme böyle terbiye oldu.
KardelenRuzgar inşallah öyledir 9 ay içinde veririz. Bir haftadır egzersiz yapıyorum o da pek işe yaramıyor sanki.

merhaba arkadaşlar. Biz de 3.5 aylık olduk. uzun yolculuga cıktık ve maalesef dönüste hastalandı. ateslenince doktoruna götürdük. enfeksiyon kapms. Esas sorun kilomuz 3 haftada sadece 100 gram almis. gecen ayda 400 gram almşti. inek sütü alerjimiz var 1 aydır diyetteyim bende kilo verdim ama sütüm masalah var. doktor alerjidendir endiselenme dedi. ve cok gezdiyseniz gezilen aylarda bebekler zaten kilo almaz ddi. baktı ki icim rahat etmiyo inek sütü alerjisi mamalarndan verdi. tadı kötü ıcine pekmez koyabilirsin dedi. ek gıdayı sordum 5 .aydan snra ddi. bizden bu kadar. bu arada oglum 7200 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…