- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.881
Altını açarken ağlıyo maalesef yatmayı sevmediği için. Ama açık bırakıp deneyeyim bir bakalim ne yapacak..
Kırmızı balık kaç kaçmızmız olduğu zamanların çözümünü buldum eğer çok mızmızsa hemen bi banyo yaptırıyorum kendine geliyor mayışıyor
bütün gün evde bağıra bağıra şarkılar söylüyorum kırmızı balık kaç kaç kaç diye çenem düşecek yakında kesin onunda kafası şişiyordur Allah tan komşumuz yok kimseyi rahatsız etmiyorum bed sesimle
karnı tokken arabaya koyup dışarı çıkın eve en yakın parka gidin çok değişik geliyor dışarısı nereye bakacağını şaşırıyor hafif bir rüzgar varsa sallanan dallar onu ondan alıyor hayretler içinde kalıyor
Ne kadar guzel bir gunluk programcok hosuma gitti ama bebsiniz uslu galiba bizimki kendi basina 5 dk.dan fazla durmuyor kesinlikle:-( ama tebrik ediyorum cok hos kesinlikle faydalanacagim fikirler..
Kırmızı balık kaç kaç:) Allahtan o varmış bende evde aynı şekilde kırmızı balık diye başlıyorum kaç kaç derken zıplıyorum o Zaman daha çok dikkatini çekiyor susuyor hemen :)
altı açıkken sende çıngırak oyuncak neyi seviyorsa onunla oyala youtube dan şarkı açıp eşlik et sen neşelendir onu ben bildiğin maymun oluyorum akşama pertim çıkıyor
mesela memedeyken illa dandini dandini dastanayı söylücem yoksa sinirleniyor
Bu aralar süt
m azaldı nedendir bilmem stres sıkıntı yorgunluk vs yaşayan biride değilim havalardanmidir nedir bebeğinin bezi hep cisli bayada ağır oluyor ama gene aranıyor süt az gelince kızıyor hele bi kaç gündür gece uykuya dalarken bi kaç emiyor geri bırakıp mizirdaniyir sonra geri aliyor bide saat başı olmadan emiyor nedendir acaba süt azalması
Dönencenin modeli aklınızda mı,ben de böyle ısıklı istiyorum belki uyumasına yardımcı olur.dönuyor mu tavana yansıyan desen?
1 numaradan itibaren premium care kullandik su an 3teyiz ama 4e gececem ben memnunum yanlardan degil ama belinden cikabiliyo biraz gurultulu ve civik yaptigi icin sanirim3 numara bebek bezi hangisini kullanıyor sunuz malum artık hareketlendiler bariyer lerden siziyor kaka lar. Denemek için sleepy 3 numara almıştım. Çok fena sızdıriyor, bi ara bi yerden aktif bebek 3 numara aldık o da fena
Unibaby yenidogan kullaniyorum baby&me de aldim ama daha denemedim 6 aydan sonra belki ona gecerimmerhaba ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz ben baby&me nin yenidoğanını kullanıyordum son paketteyim elimde bebek beziyle hediye gelenler var molfix marka falan kullansam mı yoksa bir süre daha böyle devam mı etsem
bir diğer sorum 4. ay kontrollerinizde demir damlası verdiler mi size de???? sağlık ocağındaki ebe verdi günde 9 damla dedi bana çok geldi yaaa s
1 numaradan itibaren premium care kullandik su an 3teyiz ama 4e gececem ben memnunum yanlardan degil ama belinden cikabiliyo biraz gurultulu ve civik yaptigi icin sanirim
Bizimkine coook benziyor.sabah 8 civarı kalkıyor
ellerini yüzünü yıkıyorum biraz suyla oynuyoruz biraz
yerde minder yaptım yer yatağı gibi üzerine su geçirmez alt açma bezini serip altını açıyorum bi süre poposu havalanıyor ve altı açıkken çok mutlu oluyor tekmeler, yuvarlanmalar falan bayağı çabalıyor yoruluyor ben o arada kahvaltı yapıyorum
sonra pijamalarını değişip altını bağlıyorum odasının penceresini açıp oyun halısını pencerenin önüne seriyorum bir yandan sabah güneşi alıyor bi yandan oynuyor ben o sırada yatak topla varsa bulaşık makinasını boşalt vs yapıyorum
saat 11 gibi acıkıyor karnını doyurup uyutuyorum
uyanınca biraz muhabbet , öpüşme , koklaşma , mıncırma , kitap okuyorum bu aralar , dönenceye bakıyor , yatağımın üstüne yatıyoruz pencereyi açıyorum rüzgar perdeyi ucurdukça heyecanlanıyor
saat 3 te tekrar uyku sonra parka gidiyoruz ağaçları etrafı inceliyor dışarı çıkınca çok mutlu oluyor yarım saat -1 saat arası gezme oluyor
eve gelince eller yıkanıyor yine suyla biraz oynama falan sonra mutfağa oyun halısını getirip orada oyalanmasını sağlıyorum o oyun halısında oynarken youtube de kırmızı balık , pepe , mini mini bir kuş şarkılarını açıyorum bi yandan yemek yapıyorum bir yandan şarkılara eşlik ediyorum eline oyuncaklar veriyorum çok ağlarsa herşeyi bırakıp kucağıma alıp odaları geziyoruz sakinleşince yine devam saat 7 de babası geliyor kucağımızdayken yemek yiyoruz biz yemek yerken mümkün değil oda o masada bulunacak yoksa bize 1 lokma bile yedirmiyor yemekten sonra banyo ,pijama , öpücükler, emzirme ve uykuuu
Biz 1 aydır beraber duş alıyoruz. Onu kucağıma oturtturuyorum.kendim de bağdaş kurup yere oturuyorum.onu güzelce yıkıyorum. Benim kucağımda o kadar mutlu o kadar güvenli oluyor ki,kahkahalarla duş alıyoruz. Suyu çok ama çok seviyor. Soyunup banyoya gittiğimiz anda başlıyor gülmeler. Geçen gün boşta memeyi buldu. 2 fırt çekip bıraktı çok güldümsuyu seviyorsa beraber duşa girin duştan sular akarken hayretler içinde kalıyor beraber bıcı bıcı yapın
İstanbul bizde valla ince bi atlet giydiriyorum o bile kan ter içinde bırakıyor yavruyyuNerdesin hava sıcakmı sıcaktan yapıyor olabilir
İnce giydir annesi
Biz istanbuldayız 15 gündür hava fena yapış yapış oluyor çocuk tek çıtçıtlı badi ile yatırıyorum,
Aynen sanirsam zaten alt damak beyazlaşma bayaBence diş çıkardıkları için. Anlattıklarını bende yaşıyorum. Geceleri uzun uzun uyuyan bebek,şimdi 1 buçuk saatte bir emmeye kalkıyor. Uykuya dalarken bile el agızda. Huysuzlaniyor. Bence tek dertleri diş.
https://www.e-bebek.com/ninni-soyleyen-mutlu-dusler-donence-p-fpr-96677/Dönencenin modeli aklınızda mı,ben de böyle ısıklı istiyorum belki uyumasına yardımcı olur.dönuyor mu tavana yansıyan desen?
Bu aralar süt
m azaldı nedendir bilmem stres sıkıntı yorgunluk vs yaşayan biride değilim havalardanmidir nedir bebeğinin bezi hep cisli bayada ağır oluyor ama gene aranıyor süt az gelince kızıyor hele bi kaç gündür gece uykuya dalarken bi kaç emiyor geri bırakıp mizirdaniyir sonra geri aliyor bide saat başı olmadan emiyor nedendir acaba süt azalması
Ben de ornek vereyim sagma konusunda. Sabah ise gitmeden önce emzirip kalani sagiyorum 7.30da. Sonra isteyken saat 10.30 da sagiyorum 160-160 toplamda 320 cikiyor. Saat 14.30 da sagiyorum tekrar yine hemen hemen ayni miktarda cikiyor. Tabii o arada cok rahatsizlik verirse sagma saatlerini kaydirip gunde 3 de yapabiliyorum ama 3. Seferde fazla zaman gecmemisse o kadar cikmiyor.
Günde 2 defa mutlaka sağıyorum ,
Birisi sabah emdikten sonra , sabah saat 8 de emiyor uyuyor 11 e kadar , diğeri akşam 8 de yine uyuyor gece 12 ye kadar , kilo dert etmeyin evden çalılıyor olmamdan ve hareketsiz kalmamdan dolayı bir kaç kilo aldım,
diyetisyene gittim kapıdan kovdu :) emziren annesi sabret 9 ay sonra bişey kalmayacak diye...
Tahir Özgüder. Muayehanesi bucada. Dogumu çınarlida yaptiriyor, zaten hastanenin ortagi. 10 numara bi doktor.İzmir'de doğum yapıp memnun kalan arkadaşlar hangi hastahane hangi doktora gitmiştiniz yardımcı olabilirmisiniz
Benim oldu yani ilkini oldum ikincinin günü geçti henüz bişi yokKızlar slm
Bir sorum olucak sizlere
Hamilelik öncesi adeti çok düzenli olupta
Doğumdan sonra ilk adetini olmuş ama ikinci adetinde gecikme gibi düzensizlik yaşayan oldu mu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?