- 11 Haziran 2015
- 1.230
- 1.931
- 83
- 42
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.941
Oyun halimiz playgro canim.mutlu orman sanırım. Hehehe benimki kız değil oğlanOyun haliniz tiny love gymni gunesli gun degilmi? Bizimkide ondan ama sizinkinde degisik oyuncaklar var sanki. Bu arada kizinin kilosunun az oldugunu soyluyosun ama gayet tombik gorunuyor masallah :)
Biberon veya emzik veriyorsanız meme reddini tetikler. Kullanıyorsanız bırakmanızi tavsiye ederim.Merhabalar, mayis annesiyim, sut grevi yapiyor bebegim, 1.aydan beri ve su an 2.5 aylik. Doktor 4.ayda bitecek dedi. Sizdede ayni durumda olup, 4.ayi dolduruncs gecti mi?
facebook da emziren anneler grubu var. Ordan da yardım alabilirsin canım.Merhabalar, mayis annesiyim, sut grevi yapiyor bebegim, 1.aydan beri ve su an 2.5 aylik. Doktor 4.ayda bitecek dedi. Sizdede ayni durumda olup, 4.ayi dolduruncs gecti mi?
Bizde iki tane oyun halisi var canim onun da oyuncaklari var.arada degisiklik olsun diye degistiriyorum.Oyun haliniz tiny love gymni gunesli gun degilmi? Bizimkide ondan ama sizinkinde degisik oyuncaklar var sanki. Bu arada kizinin kilosunun az oldugunu soyluyosun ama gayet tombik gorunuyor masallah :)
Kizimin karşisinda gülerek onunla konusan ve buna karsilik kizimin da siritmasina yapilan yorum :
ay bu cocukla hic konusmamislar.cocuk konusmaya hasret.bak biri konusunca nasil mutlu oldu.
BEN ŞOK
Bende yanlis alintiladim heralde dedim :) hepimiz ayniyiz yorgunluk uykusuzluk kafa kalmadi :)
Kendi basina nasil banyo yaptiriyorsun canim biz esimle birlikte zor yaptırıyoruz, hep tutup hem nasil yikiyorsun bir de hareketlendiler cok kayiyor elimizden.. Bizimki de disaridayken bir miktar sakinliyor bazen ama yine arabasinda oturmuyor illaki kucakta bakinacak etrafamızmız olduğu zamanların çözümünü buldum eğer çok mızmızsa hemen bi banyo yaptırıyorum kendine geliyor mayışıyor
bütün gün evde bağıra bağıra şarkılar söylüyorum kırmızı balık kaç kaç kaç diye çenem düşecek yakında kesin onunda kafası şişiyordur Allah tan komşumuz yok kimseyi rahatsız etmiyorum bed sesimle
karnı tokken arabaya koyup dışarı çıkın eve en yakın parka gidin çok değişik geliyor dışarısı nereye bakacağını şaşırıyor hafif bir rüzgar varsa sallanan dallar onu ondan alıyor hayretler içinde kalıyor
Canim onceki mesajimi okumamissin. Sut kanallarim tikandi 3 aydir. Caresini bulamadi doktorlar. Bende agrilara dayanamadim kendimi bile oldurmeyi dusundum. Son care sutu kesmek zorunda kaldik.
Bunu bir deneyecegim:)Biz 1 aydır beraber duş alıyoruz. Onu kucağıma oturtturuyorum.kendim de bağdaş kurup yere oturuyorum.onu güzelce yıkıyorum. Benim kucağımda o kadar mutlu o kadar güvenli oluyor ki,kahkahalarla duş alıyoruz. Suyu çok ama çok seviyor. Soyunup banyoya gittiğimiz anda başlıyor gülmeler. Geçen gün boşta memeyi buldu. 2 fırt çekip bıraktı çok güldüm
Kizimin karşisinda gülerek onunla konusan ve buna karsilik kizimin da siritmasina yapilan yorum :
ay bu cocukla hic konusmamislar.cocuk konusmaya hasret.bak biri konusunca nasil mutlu oldu.
BEN ŞOK
Ayni ben, bazen 10 gun boyunca vermedigim oluyor unutup ve vicdan azabindan ölüyorumBu d vitamininiv ermeyi unutuyorum ben yaa.ilac takip edip icme özürlüydüm.kizima da yansitiyorum malesef.
Deneyecegim kulaga hos geliyor:) su yuz ustu yatamay bir alissaydi ama cabalarim devam edecek olmadi ben de altina yastik koyayim@after_before canım sana tavsiyem asla böyle taşıma bebeğini. Hele ki erkek bebekleri için daha tehlikeli. Piyasada satılıyor iki yönlü de kullanabilirsiniz diye ama sağlıklı değil, nacizane tavsiyem.
Bi de bi arkadaş sormuş bebek aktiviteleri diye, tummy time diye aratın netten çok güzel aktiviteler var.
Bizim minnoşların en sevdiği aktivite; emzirme yastıklarına yüzükoyun yatırıyorum, önlerine de içi su dolu tepsi koyuyorum, suyu mıncıklayıp duruyorlar. İçine de bazen renkli seyler atıyorum, evde ne varsa artık, üzüm, erik, biber...suyun içinde onu yakalamaya çalışıyorlar. Bu sıcaklarda en iyi aktivite bizim için
Azimli hanimmis.azimle .... Dağı delermiş..neyse.agzimi bozmiycamm.biz de bugun misafirlikten donduk, bebegim son zamanlarda emerek uyumaya baslamisti yani uyuyacagi zaman emzirir ve yatiririm. Misafirlikte cok sıcaktı ve ortami yadirgadi uyuyamadi, bir guzel kinandim ayakta sallayarak uyutmaya alistirmadigim icin ve ev sahibinin gurur duyarak soyledigi cumle 7 yasindaki cocugu bile ayakta sallayarak ogle uykusuna yatiriyorum
Zaten bilincli olan tam tersini soyluyor.kizin ne kadar mitlu bak konusinca da dinliyor cevap vermeye calisiyor.cabuk konusacak gibi.demekki sen evde hep konusuyorsun belli.diyor.ama dogru ama yanlis.i sana moral oluyor bari.Ha ha :))
Benim oğlum kalabalık sevmez kalabalık ortamda bağırmaya başlar sonunda ağlamaya bağlar...
Ama kalabalık ortamda yapılan yorum "bak çocuk kalabalık istiyor Nası konuşuyor " ki biz evde gayet mutluyuz bıdır bıdır konuşuruz oynarız"
O sebeple bırak konuşsunlar :))
Denemez miyim canim benimki oyle cozulecek bir durum degildi ne yazikki. Kanallarim tek tek tikandi. Sutumun sulanma mekanizmasinda aksaklik varmis, sutum tortuluymus ve o tortular kanallari tikiyormus. Tedavisi de yokmus. Agrilara daha fazla dayanamadim zaten cocukta tikanik goguslerle yari ac yari tok yasadi. Buna da şükür diyorum Allah beterinden korusun. Ama emziremedigim icin de kahroluyorum.Cok geç gördüm(
Beyaz lahana haşlayıp koymayı denedinmi,
Çocuk doktorlarının katıldığı Bir tıp konferansında söylenen denenmiş bir yol...
Azimli hanimmis.azimle .... Dağı delermiş..neyse.agzimi bozmiycamm.
Bize de gecen naya bi zaman once misafir geldi.kizi 5.sinifa gecti ve bize ne zaman gelseler kiz surekli annesinin kucaginda oturuyor. Evde de boyle dedi annesi.neyse.benim o zamanlar 3 aylik kizimi sevesim geldi.yattigi yerden kucagima aldim.bana ne dese begenirsin.ay sen hep boyle kucaga mi aliyorsun. Alisir ama birak yatsin.alma. sadece sustum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?