2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
kendımız baslattık mama ıle beslenıyoruz cunku doktorumuzda 4 aylık olunca baslarız demıstı zaten , bız artık doktora gıtmeyı bıraktık saglık ocagında kontrollerımıze devam edıyoruz..
Ne veriyosun nasıl yapıyorsun tarif eder misin ben geçmedim süt artırıcı şeyler yiyorum bir iki ay daha dayanabilirsem 5 6 ayda başlıycam inşallah yoğurdu hangi sütten yapıyorsun sebzelerin suyunu mu veriyosun

Daha disleri olmayinca damaklariyla koparamaz gibi geldi.bi de ben de basinda bekleyip ucundan tutuyorum.ama ek gida sayilir mi acaba dedim.daha baslamadik ya.cok hosuna gitti yal iz.agzindan cekiyorum.ıh ıh ıh yapip tekrar istiyor

Turunculuk ve kilo kaybı varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir. İdrar kültürü ile belli oluyormuş. Antibiyotik tedavisi uygulanıyor.

ben yogurdu pastorıze ınek sutunden yaptım , bebelacın kavanoz meyve puresınden aldım, arada kendımız de evde püre yapıyoruz şeftali-muz vs puresı verıyoruz ama suyunu vermıyorum pure olarak verıyorum.

Allah dermansız dert vermesin yapma kendine öyle kahretmek falan Bebişe yansımasın annesi...
Hayırlısı öyleymiş bilerek yapmadım sonuçta ...

Recep ruzgarin uykusu cok hafif
Oznur simay uyaninca cikan seslerden oda kalkiyor ve senlik erkenden basliyor bizde:))
Hemsiresi de dedi 2.ay asilari ates yaptimi hayir dedim ozaman 4. Ay asilar da yapmayacaktir dedi ayni etkiyi yapiyormus
Recep ayinda dunyaya geldigi icin ilk ismi arapca istemistim mana olarak ta guzel recep, ruzgari babasi birgun evlenirde oglum olursa adini ruzgar koyucam demis ikimizin istegi uzerine recep ruzgar
Oznur simay da biliyorsun ben zenna simay koyucaktim ama sayende zenna nin farsca anlami kotu diye ogrendik iki isim istiyordum illaki babasida nufusunu almaya gidince benim adimi koymus ilk isim :))
Rabbim isimleriyle mutlu huzurlu saglikli omurler versin kuzucuklarimiza..

bızımkınde 2. ay asısı ates yapmadı ama 4. ay asısı yaptı...

Ben de oyle yapmaya calisiyorum ama dayanamiyorki acligina.ben de 50 dakikaya indirdim aralarini. Emzirmesem ac kaliyor diye uzuluyorum.emzirsem demiri alamadi diye uzuluyorum.oyunla gecistirmeye calisiyorum.

Doğru kuzum. Mama biraz tutuyor sen emziriyorsun sadece ondan acikir. Ben de 45 dk ile 1 saat arası değiştirebilirim. Açsa illa 2 saat diye beklemiyorum. 11de verdim 11.45 açsa emziriyorum ya da mama veriyorum

5 aylık aşısı varmı ben yok diye sevinşyodum sadece rota var sanmıştım

Kızlarrrrrrrr

Şunu bi araştırın

Son Dakika...

Başbakan Yardımcı Numan KURTULMUŞ:
"Kamu görevlilerimizin izin yasağı kalkmıştır. Personellerimiz senelik izinlerini kullanılabileceklerdir"
Hayırlı olsun...

hayırlı olsun hepiniz alın izinlerinizi kızlar

Bir bilim adamına kariyerinizi kime borçlusunuz diye sorarlar? Tereddütsüz ‘anneme’ diye cevap verir ve anlatır:

‘3 yaşımdayken, buzdolabından süt şişesini çıkartmaya çalıştım ama şişeyi tutamadım. Yere düştü ve kırıldı. Her yer süt oldu. Sesi duyan annem yanıma geldi ve ‘Robert, muhteşem bir süt gölü yapmışsın. Cam kırıklarından gemi yapıp oynayalım mı biraz’ dedi. Birkaç dakika keyifle oynadıktan sonra annem saçlarımı okşayarak ‘herkes kırdığı, döktüğü şeyleri temizlemeli. Sütü temizlemek için sünger mi istersin, bez mi?’ diye sordu. Yeri temizlememizin ardından ‘hadi gel bir şişe alıp bahçeye gidelim’ dedi. Bahçede cam bir şişeyi düşürmeden nasıl tutabileceğimi ve bardağa nasıl süt boşaltabileceğimi gösterdi. Keyifle, huzurla defalarca denedik. Ve ben hatalarımdan yeni bilgiler, deneyimler çıkarmayı; yılmadan, utanmadan, vazgeçmeden denemeyi sütü döktüğüm gün öğrendim.’

Hadi gelin bugün çocuğumuzun hatalarına kızmayı bir kenara bırakalım. Bir musibetin, bin nasihatten etkili olduğunu unutmayalım. Çocukluğun düşe-kalka öğrenmek olduğunu kendimize hatırlatalım. Ve kocaman bir tebessümle çocuklarımıza haykıralım;

‘Dökün, saçın, kırın, kurcalayın çocuklar… Önünüzde hata yaparak öğreneceğiniz koca bir hayat var’

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…