- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.981
KIZLARIN KUCAĞINDA BİNİMKİDE PEK Bİ NEŞELİDun yasadigim seyin benzeri:)arkadaslara gittik bizimkinin karni tok uykusunu almis gezmelerde keyfi yerinde tabi. Cevresini kizlar alinca benim oglusta bi gulmeler etmeler. Demesinlermi bak nasil guluyo sesli sesli evde de boyle mi? Boyle tabi dedim evde daha bile neeseli kiskandim sanki biraz oglumu
Biz dün ikeadan aldık bizimki 5 bitti 6 aya girdi akşam oturttum sabahta oturttum gayet rahat görünüyordu arkasına da ince bir yastığı var onu koydum kimisi oturtma erken diyor ama biz uzun zamandır oturtuyoruz doktor omurgası sağlam kemikleri iyi dedi.fiyatı 59 tl bu arada Can'ımkızlar mama sandalyesı alan yada almayı dusunen var mı???
kızım 4 ayını doldurdu 5. ayın ıcınde desteklı oturabılıyor yatmayı sevmıyor hıc sureklı kafayı kaldırıyor....masada da bızımle oturmaktan zevk alıyor.
bende mama sandalyesı almak ıstıyorum ama uygun fıyatlı ve ergonomık bırsey ıstıyorum...
alanlar yada almayı dusunenler yardımcı olursa sevınırım..
Canim benım kızimda aynısı oldu ilk pembe leke vardı bezinde şimdide arada sarı akinti gibi bişey oluyor cisini yapınca doktora sordum susuz kalmış su ver dedi akıntıya sormadım arada olup geçiyor haftaya kontrolü var takip ediyorum şuan çok artarsa hemen götüreceğim.bizde de kilo alımı yavaşladıMerhaba arkadaslar kizim iki gun sonra 3aylik olacak ve kilo alimi bu ay yavasladi kontrolumuze saglik ocaginda bir hafta daha var ama simdiye kadar 1er kg alan kizim bu ay 340gr aldi ,dun genital bolgesinin disinda iltihap gibi bir akinti vardi ve kirmiziyla turuncu arasi bezinde hafif bir leke, bu dyrumu yasayan oldu mu daha once ,aksam dr a goturucez ama merak ediyorum yasayan var mi ve dr ne dddi ne gibi bi tedavi uyguladi iltihapsa eger ya da baska bir hastalik varsa ://
kızlar mama sandalyesı alan yada almayı dusunen var mı???
kızım 4 ayını doldurdu 5. ayın ıcınde desteklı oturabılıyor yatmayı sevmıyor hıc sureklı kafayı kaldırıyor....masada da bızımle oturmaktan zevk alıyor.
bende mama sandalyesı almak ıstıyorum ama uygun fıyatlı ve ergonomık bırsey ıstıyorum...
alanlar yada almayı dusunenler yardımcı olursa sevınırım..
Biz dün ikeadan aldık bizimki 5 bitti 6 aya girdi akşam oturttum sabahta oturttum gayet rahat görünüyordu arkasına da ince bir yastığı var onu koydum kimisi oturtma erken diyor ama biz uzun zamandır oturtuyoruz doktor omurgası sağlam kemikleri iyi dedi.fiyatı 59 tl bu arada Can'ım
Kizlar kizima havuc soyup verdim dis kaşiyici niyetine.yaladi emdi tabi.ama dogru mu yaptim bilmiyorum.
Merhaba arkadaslar kizim iki gun sonra 3aylik olacak ve kilo alimi bu ay yavasladi kontrolumuze saglik ocaginda bir hafta daha var ama simdiye kadar 1er kg alan kizim bu ay 340gr aldi ,dun genital bolgesinin disinda iltihap gibi bir akinti vardi ve kirmiziyla turuncu arasi bezinde hafif bir leke, bu dyrumu yasayan oldu mu daha once ,aksam dr a goturucez ama merak ediyorum yasayan var mi ve dr ne dddi ne gibi bi tedavi uyguladi iltihapsa eger ya da baska bir hastalik varsa ://
Canim meyve filelerine koyup vermeyi denesen allah korusun parçalanır boğazına kaçar felan.gerçi damaklari havucu parcalayabilir mi kiKizlar kizima havuc soyup verdim dis kaşiyici niyetine.yaladi emdi tabi.ama dogru mu yaptim bilmiyorum.
canım bu mama sandalyesıne baktım ergonomık olusu guzel ama cok pahalı en ucuzu 200 tl den baslıyor..Hamileyken aldım. Joie'nin. @sebnemmn de almıştı gecende baya konuşmuştuk burda. Öneririm.
Can'ım 4 martta doğdu ya benim ki erken doğum oldu suyum azalmıştı falan 4 gün önce girdik 6 ayaŞubatta mi doğdu senin kuzu? 6 aylık bebek nisan annelerinde nasıl olur? En erken doguranlardan ben bile (martsonu) 5 ay olacak ay sonu
canım bu mama sandalyesıne baktım ergonomık olusu guzel ama cok pahalı en ucuzu 200 tl den baslıyor..
Kızlar tupperware kullanan var mı? Ya mama tabağı almak istiyorum ama çok kararsızım plastik sonuçta. Ama kullananlar iyi diyolar kafam karıştı
Can'ım 4 martta doğdu ya benim ki erken doğum oldu suyum azalmıştı falan 4 gün önce girdik 6 aya
Baska birine benden fazla guldumu icim gidiyo napicaz bilmem:) annemde erkek kardesime asik gibiydi kimseleri yakistiramazdi yanina. Bnde dalga gecerdim hep el kizi bigun alip gitcek oglunu deyip kizdirirdim annemi. Aynisi basima gelecek galiba:))KIZLARIN KUCAĞINDA BİNİMKİDE PEK Bİ NEŞELİ
AGU AGU AGU DİYİP DURUYOR
KAYNANA NASIL OLCAZ YA
BEN OĞLUMU ŞİMDİ PAYLAŞAMIYORUM
GELİNE NASIL VERİCEM
ALLAHIM YA
EŞİMEDE SÖYLEDİM GEÇEN SAÇMALAMA DEDİ
DAHA BEBEK EN AZ 20 SENE VAR KAYNANA OLMANA DEDİ
Ben sabretsem babası durmuyor Can'ım o öyle bir uğraşıyorki bununda hoşuna gidiyor oturtuyor zıplatıyor. Yok yanlış anlamam Can'ım sonuçta beraber 1 seneyi geçirdik nerdeyse :) burda danışıyoruz birbirimize herşeyi5.ay o kuzum. Yalın 24 martta dogdu. 20sinde 5 aylık aşısını olcak. Seninki de 4martta doğdu 5.aya girdi. 6.aydan evvel oturtmasan iyi edersin. Yanlış anlama akıl vermek olarak da algılama. Gelişimlerini bildiğim için bilgi amaçlı yazdım. 1 eylül kadar sabret. Mck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?