- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
HOŞGELDİN ARAMIZAMerhaba, 6+2günlük hamileyim. Cuma günü öğrendim hamile olduğumu, hala üzerimden o şaşkınlığı atabilmiş değilimAranıza katılarak en azından benim gibi aynı heyecanı yaşayanlarla konuşmak istedim Kasık ağrılarım var ve bugün başlayan bir bulantım var. Bir de zaten fazla duygusal olan ben, sanki bu ara daha bir hassas gibiyim
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzularımızııı
Amiiiin İnşallaah . Hoş geldin aramıza :)Merhabalar, bir nisan 2016 hamişide ben :) şuan 9 haftalığım mide bulantım fazla olmadığından çok şükür ki hamileliğimi çok hissedemiyorum. Ultrosonda görünce heycanlanıorum sanki yeniden fark ediyormuşum gibi oluyorum:) Bende tanışmak istedim ^^
İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Allah'ım tüm hamişlerimiz için :)
Hanimlar merhaba ben mayis annesiyim ama siz bizden önde oldugunu icin bu evreleri atlatmissinizdir. Ben bugun keseyi gordum. 35. Gunumuzdu. 46. Gune kalp atislari icin randevu aldim o gun gitsem erken mi olur yoksa duyabilirmoyoz. Siz kacinci gunlerde duydunuz
Canim bence yanlis değerlendiriyorsunuzdurYa hanimlar su an alt ust oldum. Bugun doktor benden kan tahlilleri istedi yaptirdim. Simdi intden sonuclara baktim. Cogu sey yuksek cikmis. Anlamalarina bakiyim dedim losemi falan diyor. Korkmaya basladim. Atsam anlayabilcek yada kendi sonuclariyla karsilastiricak kimse var mi
Haklisin canim yanlış degerlendirmisim. :))Canim bence yanlis değerlendiriyorsunuzdur
Altinci yada yedinci hafta kalp atislarini duyabilirsiniz.Hanimlar merhaba ben mayis annesiyim ama siz bizden önde oldugunu icin bu evreleri atlatmissinizdir. Ben bugun keseyi gordum. 35. Gunumuzdu. 46. Gune kalp atislari icin randevu aldim o gun gitsem erken mi olur yoksa duyabilirmoyoz. Siz kacinci gunlerde duydunuz
Mide bulanton yoksa cok sanslısınMerhabalar, bir nisan 2016 hamişide ben :) şuan 9 haftalığım mide bulantım fazla olmadığından çok şükür ki hamileliğimi çok hissedemiyorum. Ultrosonda görünce heycanlanıorum sanki yeniden fark ediyormuşum gibi oluyorum:) Bende tanışmak istedim ^^
İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Allah'ım tüm hamişlerimiz için :)
Evet canım doğru bir tarihe almissin ben 43. Gunde duydumHanimlar merhaba ben mayis annesiyim ama siz bizden önde oldugunu icin bu evreleri atlatmissinizdir. Ben bugun keseyi gordum. 35. Gunumuzdu. 46. Gune kalp atislari icin randevu aldim o gun gitsem erken mi olur yoksa duyabilirmoyoz. Siz kacinci gunlerde duydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?