2016 Nisan Annişleri

HOŞGELDİN ARAMIZA

selam kıymetli hamişler :) benim karnımda iki gündür seyrek şekilde seyirmeler oluyor, normalde insanın karnı seyirir mi bilmiyorum bende hiç olmamıştı, yoksa hamişken yaşanan birşey mi bilen var mı

kızlar bu mide bulantısı nezaman biter.

Merhabalar, bir nisan 2016 hamişide ben :) şuan 9 haftalığım mide bulantım fazla olmadığından çok şükür ki hamileliğimi çok hissedemiyorum. Ultrosonda görünce heycanlanıorum sanki yeniden fark ediyormuşum gibi oluyorum:) Bende tanışmak istedim ^^

İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Allah'ım tüm hamişlerimiz için :)

Amiiiin İnşallaah . Hoş geldin aramıza :)

Hanimlar merhaba ben mayis annesiyim ama siz bizden önde oldugunu icin bu evreleri atlatmissinizdir. Ben bugun keseyi gordum. 35. Gunumuzdu. 46. Gune kalp atislari icin randevu aldim o gun gitsem erken mi olur yoksa duyabilirmoyoz. Siz kacinci gunlerde duydunuz

Ben 7. Haftamda duyabilmiştim.1 hafta Öncesinde kese bile boş görünüyordu.moraliniz için tam zamanında gidin muhakkak46.gün iyi bir zaman bence..güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Ya hanimlar su an alt ust oldum. Bugun doktor benden kan tahlilleri istedi yaptirdim. Simdi intden sonuclara baktim. Cogu sey yuksek cikmis. Anlamalarina bakiyim dedim losemi falan diyor. Korkmaya basladim. Atsam anlayabilcek yada kendi sonuclariyla karsilastiricak kimse var mi

Canim bence yanlis değerlendiriyorsunuzdur

Altinci yada yedinci hafta kalp atislarini duyabilirsiniz.

Mide bulanton yoksa cok sanslısın
Sabah kalk kus. Kahvaltıdan sonra bazen kus. Ise gıt. Otobusten in kus.

Evet canım doğru bir tarihe almissin ben 43. Gunde duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…