2016 Nisan Annişleri

Arkadaşlar ben hiçbir şey yiyem yorum çok kötü bulantım kusma yok ama sürekli bulanıyor hiç geçmiyo ne zaman geçer ki bu durum

kızlar midem çok kötü.
5 kez kustum sabahın 7 sinden beri
ölede dolaşıyom.
işe geldim aç aç ve soğuk soğuk titriyom
..

kızlar midem çok kötü.
5 kez kustum sabahın 7 sinden beri
ölede dolaşıyom.
işe geldim aç aç ve soğuk soğuk titriyom
..
Umarım düzelirsin...ben de artik bitmesini beklerken bu sabah iyice siddetlenen bulanti ve kusma oldu.gunde kez kusma oluyoken simdi gun icerisinde 2 oldu ve endiselendim biraz..

merhabalr bende yenı katıldım aranıza ama uzun zamandır bakıyorum buraya . bende hıc bulantım olmadı ole bazen ac kalırsam oda bıraz bıraz oluyo . herkese hayırlı hamişlikler inş sağlıcakla kavuşuruz bebişlere.

Umarım düzelirsin...ben de artik bitmesini beklerken bu sabah iyice siddetlenen bulanti ve kusma oldu.gunde kez kusma oluyoken simdi gun icerisinde 2 oldu ve endiselendim biraz..
bide artık göbeğim titriyo. üşüyom.
okadar kustumki iki kilo kaybetmişim.

Merhaba 2016 nisan anneleri. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi. Benim bi sorunum var , bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum. En büyük korkum ya kalbi durursa. .. Bi türlü bu düşünceden kurtaramiyorum kendimi. Acikinca mideme ağrı giriyo hamile kaldigimdan beri böyle. Bebeğimin iyi olduğunu anlamak için o gün mide ağrısı yasamamissam korkudan yemek yiyemiyorum ve aynı ağrıyı hissettigimde rahatliyorum. Bu korkuyu yaşayan var mı ? Nasıl kurtarabilirim bu korkudan kendimi ?

Herkeste var bende de var o korku bugün kontrole gittim heyecandan ölüyodum ben iki defa düşük yapınca haliyle hep bi korku var içimde ama rahatladı yorum kendimi Allah nasip ederse hiçbişey olmaz olacak olanı engelleyemeyiz böyle düşün hayırlısı olsun benim de kasık ağrım olunca seviniyorum midem bulanınca seviniyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Amin çok teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…