2016 Nisan Annişleri

BENDE AYNIYIM SABAH KUSARSAM OH DİYOM.
2 DEFA KAYBEDİNCE İNSAN PARANOYAK OLUYO

BENDE AYNIYIM SABAH KUSARSAM OH DİYOM.
2 DEFA KAYBEDİNCE İNSAN PARANOYAK OLUYO
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Önceleri çok kötüydüm bende. Hiç yemek yiyemiyodum , hiç bi kokuya tahammül edemiyodum, sürekli yatıyodum ayağa kalkamıyodum. 8. Haftayla birlikte düzeldim. Çok aç kalınca kötü oluyorum midem bulanıyo ve dayanılmaz bi ağrı oluyo. Sırf iyi olduğunu anlayabilmek için aç bırakıyorum kendimi. Bu da üzüyo beni. Kurtulmak istiyorum artık bu düşünceden.

Merhabalar,bende 22 eylülde kontrole gidecem 12+2 olacak o zaman.acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim diye çok merak ediyorum .2 li test yapılacak aynı zamanda.

Merhabalar,bende 22 eylülde kontrole gidecem 12+2 olacak o zaman.acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim diye çok merak ediyorum .2 li test yapılacak aynı zamanda.
cinsiyetini 13. hafta içindeyken öğrenenler olduğunu okumuştum. belki sen de öğrenirsin. ben de bugün kontrole gittim cinsiyetle ilgili sormadım . bebişin kalp atışlarını duyunca mutluluktan unuttum

benim 11 haftalık bugün gttim 2li test için büyük ihtimal kız dedi anlıyolar aslındada emin olmak için söylemiyolar bazı doktorlar

Sende 12.haftadasin 2 li test yaptın mi acaba ?

evet bugün 2 li test için muayene oldum, kan verdim, 1 hafta sonra sonuç alıcam

benim 11 haftalık bugün gttim 2li test için büyük ihtimal kız dedi anlıyolar aslındada emin olmak için söylemiyolar bazı doktorlar
peki ne istiyosnuuzz...
içininze ne doğuyo.
benim eşim oğluşum diye seviyo.
ama ben kızda erkekte olsa sağlıklı hayırlı evlat olması taraftarıyım.

peki ne istiyosnuuzz...
içininze ne doğuyo.
ben hamile kalmadan önce kızım olsun derdim .ama şimdi sağlıklı olsunda diyorum başka bir şey diyemiyorum ☺ bu arada içimedebirsey doğmuyor benim

O kadar erken belli oluyo mu ? Bikaç güne 12 haftalık olucak , bayramdan sonra hemen gel dedi doktorum tarama testleri yapılacakmış. Acaba bişey söyleyebilirler mi , çok merak ediyorum bende. Kız olduğuna eminim nerdeyse. Doktor erkek derse düşer bayılırım şaşkınlıktan Hep kız hissettim rüyamda da kızım olduğunu görüyorum :) Rabbim hayırlısını versin.

peki ne istiyosnuuzz...
içininze ne doğuyo.
ben de rüyamda erkek bebek gördüm eşim de futbol oynamak icin oğlu olsun istiyo :) tabi ki bunlari eglencesine konusuyoruz saglikli olsun da yeter ki o ayri. çin takvimine göre de erkek çikiyo :)

ben de rüyamda erkek bebek gördüm eşim de futbol oynamak icin oğlu olsun istiyo :) tabi ki bunlari eglencesine konusuyoruz saglikli olsun da yeter ki o ayri. çin takvimine göre de erkek çikiyo :)
AAA BENİM ACABA NASIL. ÇİN TAKVİMİNE GÖRE. NASIL BAKCAZ.
10101985 DOGUMLUYUM.

AAA BENİM ACABA NASIL. ÇİN TAKVİMİNE GÖRE. NASIL BAKCAZ.
10101985 DOGUMLUYUM.
son adet tarihi ve doğum tarihi bilgilerinle öğrenebiliyorsun. otomatik hesaplayan siteler de var. google a çin takvimine göre cinsiyet hesaplama yaz ilk çıkan siteden bak istersen, sonucu bize de yaz :)

Merhaba kızlar. Öncelikle rabbim bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı şekilde kucaklarımıza almak nasip etsin. Bende 2016 Nisan annesi olacağım inşallah sat 7 temmuz ilk betahcg 216,2. Kalp atışlarını duyduk keseyi de gördük. Kontrolümüz 8 Ekimde inşallah o zaman 13 haftalı oluyoruz 2 li test için geç mi kalmış olurum sizler 2 li testi yaptırdınız mı?

son adet tarihi ve doğum tarihi bilgilerinle öğrenebiliyorsun. otomatik hesaplayan siteler de var. google a çin takvimine göre cinsiyet hesaplama yaz ilk çıkan siteden bak istersen, sonucu bize de yaz :)
18 temmuzdu son adet tarihim ve erkek çıktı hayırlısı.

selam kıymetli hamişler :) benim karnımda iki gündür seyrek şekilde seyirmeler oluyor, normalde insanın karnı seyirir mi bilmiyorum bende hiç olmamıştı, yoksa hamişken yaşanan birşey mi bilen var mı

Canım karındaki seğirmeler varsa bebek erkek olur diye söylentiler var ne kadar doğru bilemiyorum tabi Cinsiyeti öğrenince hemen yaz bakalım

Amin inşallah canım, 11-14. haftalar arası yapılıyormuş, geç kalmış olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…