- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
BENDE AYNIYIM SABAH KUSARSAM OH DİYOM.Merhaba 2016 nisan anneleri. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi. Benim bi sorunum var , bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum. En büyük korkum ya kalbi durursa. .. Bi türlü bu düşünceden kurtaramiyorum kendimi. Acikinca mideme ağrı giriyo hamile kaldigimdan beri böyle. Bebeğimin iyi olduğunu anlamak için o gün mide ağrısı yasamamissam korkudan yemek yiyemiyorum ve aynı ağrıyı hissettigimde rahatliyorum. Bu korkuyu yaşayan var mı ? Nasıl kurtarabilirim bu korkudan kendimi ?
günaydınGünaydınlarr
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Önceleri çok kötüydüm bende. Hiç yemek yiyemiyodum , hiç bi kokuya tahammül edemiyodum, sürekli yatıyodum ayağa kalkamıyodum. 8. Haftayla birlikte düzeldim. Çok aç kalınca kötü oluyorum midem bulanıyo ve dayanılmaz bi ağrı oluyo. Sırf iyi olduğunu anlayabilmek için aç bırakıyorum kendimi. Bu da üzüyo beni. Kurtulmak istiyorum artık bu düşünceden.BENDE AYNIYIM SABAH KUSARSAM OH DİYOM.
2 DEFA KAYBEDİNCE İNSAN PARANOYAK OLUYO
cinsiyetini 13. hafta içindeyken öğrenenler olduğunu okumuştum. belki sen de öğrenirsin. ben de bugün kontrole gittim cinsiyetle ilgili sormadım . bebişin kalp atışlarını duyunca mutluluktan unuttumMerhabalar,bende 22 eylülde kontrole gidecem 12+2 olacak o zaman.acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim diye çok merak ediyorum .2 li test yapılacak aynı zamanda.
Sende 12.haftadasin 2 li test yaptın mi acaba ?cinsiyetini 13. hafta içindeyken öğrenenler olduğunu okumuştum. belki sen de öğrenirsin. ben de bugün kontrole gittim cinsiyetle ilgili sormadım . bebişin kalp atışlarını duyunca mutluluktan unuttum
evet bugün 2 li test için muayene oldum, kan verdim, 1 hafta sonra sonuç alıcamSende 12.haftadasin 2 li test yaptın mi acaba ?
benim 11 haftalık bugün gttim 2li test için büyük ihtimal kız dedi anlıyolar aslındada emin olmak için söylemiyolar bazı doktorlarMerhabalar,bende 22 eylülde kontrole gidecem 12+2 olacak o zaman.acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim diye çok merak ediyorum .2 li test yapılacak aynı zamanda.
Sende 12.haftadasin 2 li test yaptın mi acaba ?
evet bugün 2 li test için muayene oldum, kan verdim, 1 hafta sonra sonuç alıcam
peki ne istiyosnuuzz...benim 11 haftalık bugün gttim 2li test için büyük ihtimal kız dedi anlıyolar aslındada emin olmak için söylemiyolar bazı doktorlar
ben hamile kalmadan önce kızım olsun derdim .ama şimdi sağlıklı olsunda diyorum başka bir şey diyemiyorum ☺ bu arada içimedebirsey doğmuyor benimpeki ne istiyosnuuzz...
içininze ne doğuyo.
benim eşim oğluşum diye seviyo.
ama ben kızda erkekte olsa sağlıklı hayırlı evlat olması taraftarıyım.
11 hafta çok erken aslında ama demekki görebiliyorlar hayirlisi olsun canimbenim 11 haftalık bugün gttim 2li test için büyük ihtimal kız dedi anlıyolar aslındada emin olmak için söylemiyolar bazı doktorlar
O kadar erken belli oluyo mu ? Bikaç güne 12 haftalık olucak , bayramdan sonra hemen gel dedi doktorum tarama testleri yapılacakmış. Acaba bişey söyleyebilirler mi , çok merak ediyorum bende. Kız olduğuna eminim nerdeyse. Doktor erkek derse düşer bayılırım şaşkınlıktanbenim 11 haftalık bugün gttim 2li test için büyük ihtimal kız dedi anlıyolar aslındada emin olmak için söylemiyolar bazı doktorlar
ben de rüyamda erkek bebek gördüm eşim de futbol oynamak icin oğlu olsun istiyo :) tabi ki bunlari eglencesine konusuyoruz saglikli olsun da yeter ki o ayri. çin takvimine göre de erkek çikiyo :)peki ne istiyosnuuzz...
içininze ne doğuyo.
benim eşim oğluşum diye seviyo.
ama ben kızda erkekte olsa sağlıklı hayırlı evlat olması taraftarıyım.
AAA BENİM ACABA NASIL. ÇİN TAKVİMİNE GÖRE. NASIL BAKCAZ.ben de rüyamda erkek bebek gördüm eşim de futbol oynamak icin oğlu olsun istiyo :) tabi ki bunlari eglencesine konusuyoruz saglikli olsun da yeter ki o ayri. çin takvimine göre de erkek çikiyo :)
son adet tarihi ve doğum tarihi bilgilerinle öğrenebiliyorsun. otomatik hesaplayan siteler de var. google a çin takvimine göre cinsiyet hesaplama yaz ilk çıkan siteden bak istersen, sonucu bize de yaz :)AAA BENİM ACABA NASIL. ÇİN TAKVİMİNE GÖRE. NASIL BAKCAZ.
10101985 DOGUMLUYUM.
18 temmuzdu son adet tarihim ve erkek çıktı hayırlısı.son adet tarihi ve doğum tarihi bilgilerinle öğrenebiliyorsun. otomatik hesaplayan siteler de var. google a çin takvimine göre cinsiyet hesaplama yaz ilk çıkan siteden bak istersen, sonucu bize de yaz :)
selam kıymetli hamişler :) benim karnımda iki gündür seyrek şekilde seyirmeler oluyor, normalde insanın karnı seyirir mi bilmiyorum bende hiç olmamıştı, yoksa hamişken yaşanan birşey mi bilen var mı
Amin inşallah canım, 11-14. haftalar arası yapılıyormuş, geç kalmış olmazsınMerhaba kızlar. Öncelikle rabbim bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı şekilde kucaklarımıza almak nasip etsin. Bende 2016 Nisan annesi olacağım inşallah sat 7 temmuz ilk betahcg 216,2. Kalp atışlarını duyduk keseyi de gördük. Kontrolümüz 8 Ekimde inşallah o zaman 13 haftalı oluyoruz 2 li test için geç mi kalmış olurum sizler 2 li testi yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?