- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Hayırlısı, sağlıklısıCanım karındaki seğirmeler varsa bebek erkek olur diye söylentiler var ne kadar doğru bilemiyorum tabiCinsiyeti öğrenince hemen yaz bakalım
Bende 12. Haftadayim doktor 2li test için 1 hafta daha beklemedi 2_3 gün içinde gelin bakalım dedi.bende salı günü gidecem.sanirim son haftaya bırakmak istemiyorlar canım.Amin inşallah canım, 11-14. haftalar arası yapılıyormuş, geç kalmış olmazsın
Hadi hayırlısı, sağlıklısı inşallah18 temmuzdu son adet tarihim ve erkek çıktı hayırlısı.
Merhaba kızlar. Öncelikle rabbim bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı şekilde kucaklarımıza almak nasip etsin. Bende 2016 Nisan annesi olacağım inşallah sat 7 temmuz ilk betahcg 216,2. Kalp atışlarını duyduk keseyi de gördük. Kontrolümüz 8 Ekimde inşallah o zaman 13 haftalı oluyoruz 2 li test için geç mi kalmış olurum sizler 2 li testi yaptırdınız mı?
hmm beni de 12. haftayı doldurmadan çağırdı artık neye göre çağırdı doktoru morr-menekse yi bilemiyorumBende 12. Haftadayim doktor 2li test için 1 hafta daha beklemedi 2_3 gün içinde gelin bakalım dedi.bende salı günü gidecem.sanirim son haftaya bırakmak istemiyorlar canım.
ben 11 hafta 4 günlükken dün yaptırdım yani 12. haftanın içindeyken yaptırmış oldum, 11 +0 - 11+6 arası 12. hafta sayılıyor yanlış bilmiyorsam. doktor beni de dün için 1 ay önceden kontrole çağırmıştı ama bana ikili teste geliceksin filan dememişti. dün söyledi. seni 8 ekimde kontrole doktor çağırdıysa ikili test için çağırmıştır muhtemelen diye düşünüyorum. ama sana da doktorun 8 temmuzda ikili test için geleceksin demediyse, 13. haftayı geçip 14 ten gün alıyorsan gidip doktora ya da arayıp doktora -hostesine sorma imkanın varsa sor tekrar istersen
himm 3 lü test en erken 15- 16. haftada yapiliyor diye biliyorum ben. tup bebek de olsa o da diger bebekler gibi ayni sekilde gelisiyor sonucta. ama tup bebekle ilgili ayrintili bilgim yok. ikili test zamani gelmeden genetik inceleme mi yapiliyor tup bebekte?Lutebbe 8 ekimde 13 hafta 0 günlük oluyorum gelince testlerin baslayacak dedi Ankaradayim ablamla aynı hastaneye gidiyoruz 2 ile 3 lu testi birleştirmisler dedi yakın zamanda dogum yaptı aynı hastanede neden bu kadar geç randevu verdi anlamadım ama ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım transferden önce genetik inceleme yapıldı acaba o testler normal çıktı diye mi böyle geç verdi randevuyu
merhaba hayırlısı olsun, sağlıklı olsun inşallah. baya erken tahmin etmiş, ben de bu haftaki kontrolde doktora cinsiyetini sorsaydım keşkeMerhaba arkadaslar. Bizde 11 haftalik olduk bugun bidikla.Dun kontrolum vardi,dr kesin degil ama erkek galiba dedi hayirlisi olsunda hic onemli degil.Benim 5 yadinda bir oglum var.O erkek istiyor.Ben hep ruyamda kiz goruyorum ,deli gibi eksi yiyorum yinede erkek olursabasimizin ustunde yeri var ne diyeyim
=) inşallah gönlüne göre olur kesin diil dedi açık kapı bıraktı ultrason cihazı iyiyse doktorda tecrübeliyse çocuğunda pozisyonuna bağlı tabi anlıyabiliyolar doktoru sıkıştır tahminde bulunur bence:)O kadar erken belli oluyo mu ? Bikaç güne 12 haftalık olucak , bayramdan sonra hemen gel dedi doktorum tarama testleri yapılacakmış. Acaba bişey söyleyebilirler mi , çok merak ediyorum bende. Kız olduğuna eminim nerdeyse. Doktor erkek derse düşer bayılırım şaşkınlıktanHep kız hissettim rüyamda da kızım olduğunu görüyorum :) Rabbim hayırlısını versin.
ben ikisinide istiyodum ama içime bşi doğmuyodu eşim kız hissediyorum diodu hep aslında gönlü erkekten yanaydı ama hisleri kız diodu ama ben mutlaka bi kız istiyodum daha tatlı oluyolar bilmiş oluyolar kıyafetler cicili bicili:) aynen dedğin gbi önce hayırlısı cnmmpeki ne istiyosnuuzz...
içininze ne doğuyo.
benim eşim oğluşum diye seviyo.
ama ben kızda erkekte olsa sağlıklı hayırlı evlat olması taraftarıyım.
Bayramdan sonra kontrolüm var o zaman bi tahminde bulunurlar sanırım 13. Haftayı bitirmiş olucaz o zamana :)=) inşallah gönlüne göre olur kesin diil dedi açık kapı bıraktı ultrason cihazı iyiyse doktorda tecrübeliyse çocuğunda pozisyonuna bağlı tabi anlıyabiliyolar doktoru sıkıştır tahminde bulunur bence:)
merhaba hayırlısı olsun, sağlıklı olsun inşallah. baya erken tahmin etmiş, ben de bu haftaki kontrolde doktora cinsiyetini sorsaydım keşke, hiç birşey söylemedi o da sağolsun. artık bir. dahaki kontrole[/QUOTE.
Bencede daha cok erken tahmin icin ama bakalim dogru cikacakmi.Anneme kalsa kesin erkek cunku etten acayip tiksindim yemek proglamlarini bile seyredemiyorum.Oglumda karnima kulagini koyuyor anna bunun sesi erkek gibi diyorEsim bu kesin erkek diyor.Bir ben ruyalarimda kiz goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?