2016 Nisan Annişleri

Arkadaslar merhaba. Ben de nisan annesiyim. Sizlere bi sorum olacak. Ikili test icin doktora gittgmde ense kalinligi 1.6 cikti. Yasim da 26. Doktorum eger down sendromu gibi bi sorun ciktgnda aldirmayi dusunmuyosan yaptrma, yas ve bu degerden dolayi risk zaten cok az dedi. Bu yuzden bn de testi yaptrmadm. Acaba yanlis bir karar mi verdim sizce ?

merhaba Gull11 . doktor sana öyle dediyse doktora güven, aklını ve kalbini rahat tutmaya çalış. Güzel düşünüp neşeli ve umutlu ol, bir sorun çıkmaz Allahın izniyle

merhaba Gull11 . doktor sana öyle dediyse doktora güven, aklını ve kalbini rahat tutmaya çalış. Güzel düşünüp neşeli ve umutlu ol, bir sorun çıkmaz Allahın izniyle
Aynen canim oyle tabi de soyle bi okuyunca cogu kisinin yaptrdgni gordum. Bi sorayim dedim. Tesekkur ederim

Günaydın hanimlar bende dün 2 li test yaptırdım kan sonuçları 10 gun sonra belli olacakmış . Umarım herkes sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik yaşar. Cinsiyeti de söylemedi bu arada .o da 10 gun sonraya kaldi12+4 çıktım ultrasyonda

hadi hayirli olsun. bana da 1 hafta sonra demislerdi. bazi hastaneler bilerek gec soyluyorlar. 2 gun sonra sordum sonucun ciktigini soylediler. belki sen de erken alabilirsin.

hadi hayirli olsun. bana da 1 hafta sonra demislerdi. bazi hastaneler bilerek gec soyluyorlar. 2 gun sonra sordum sonucun ciktigini soylediler. belki sen de erken alabilirsin.
Aaa bunu yazdığın iyi oldu bayramdan sonra çıkar belki sorayım bende.senin hersey yolundami umarım.

Merhaba,
Ben de Nisan annesiyim.
Cinsiyeti belli olan var mı?

İyi bayramlar kızlar. Dünden beri bebeğimi hissetmiyorum çok endişeliyim çok korkuyorum çok üzülüyorum 28 inde kontrolüm var ama eminim bişey oldu bebeğime :'(

İyi bayramlar kızlar. Dünden beri bebeğimi hissetmiyorum çok endişeliyim çok korkuyorum çok üzülüyorum 28 inde kontrolüm var ama eminim bişey oldu bebeğime :'(
iyi bayramlar . hissetmiyorum derken içine dogan bir histen bahsediyorsan insallah bebegin iyidir icindeki his de dogru degildir. her hamis bebegini kaybetmekten korkar bazen benim de aklima gelir benzeri seyler. ama bu sadece bir his. gorunen somut birsey yoksa bosuna endiselenme, guzel hisler beslemeye calis

Daha önce de belirtmiştim biraz acıkınca midemde feci bi ağrı olur diye ordan anlarım hep iyi olduğunu . Dün ağır şeyler yaşadım hem fiziksel hem ruhsal dünden beri de hiç olmadı mide ağrım 13-14 saattir açım midem ağrısın diye bekliyorum ama yok ağrımıyo normalde 2 saate ağrırdı. Ya da benim psikolojim yüzünden böyle oldu yani inşallah öyledir çok korkuyorum hiç bişey düşünemiyorum bişey olduysa naparım Allah ım korusun teşekkür ederim cevabınız için inşallah dediğiniz gibi boş bi endişedir

evet insan hamileliginde mutlu huzurlu olmak fiziken ve ruhen rahat etmek ve ettirilmek istiyor ama hamile olunca malesef bazi seyler hemen degismiyor, hatta bazi seyler hic degismiyor. her açidan daha da narin oldugumuz zamanlar yasiyor, agir seyler yasayinca da endiseleniyoruz acaba bebegim etkilendi mi diye. Allah herkese anlayis versin, biz de rahat huzurlu bir hamilelikle bebeklerimizin gelisini bekleyelim insallah

bu arada Rare artik 4. aya giriyoruz beslenmeye daha dikkat etmek lazim biliyorsun . 13 14 saat ac durmussun. ilk trimesterda yasanan mide rahatsizliklarini atlatmissindir o yuzden miden eskisi gibi hassas degildir ondan agrimamistir belki

bu arada Rare artik 4. aya giriyoruz beslenmeye daha dikkat etmek lazim biliyorsun . 13 14 saat ac durmussun. ilk trimesterda yasanan mide rahatsizliklarini atlatmissindir o yuzden miden eskisi gibi hassas degildir ondan agrimamistir belki
İnşallah. Hissedemeyince çok endişelendim

1. trimester bitti, artık hamileliğin 2. evresindeyim :) Dışardan bakınca artık hamile olduğum anlaşılıyor.Sizin de büyüdü mü göbüşünüz kızlar?
Haftaya 2 li tarama var, belki cinsiyet belli olur :)
Bakalım aramızdan ilk kim öğrenecek cinsiyetini :)

İyi bayramlar canım öncelikle .kendini üzme boşu boşuna olumsuz bir durum olsaydı vücudun bir tepki verirdi .Ancak arkadaşlarında dediği gibi bizler artık 2.donemdeyiz az ama sık aralıklarla beslenmemiz gerekiyor.kendini çok aç bırakma. Besinlere bebislerin ihtiyacı var.

Benimde ilk dönem bitti canım .1 kilo almışım ama gobegimcok büyüdü sanki pantolonlar sıkıyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…