2016 Nisan Annişleri

Haklısınız evham yapıyorum sanırım bebeğimi de aç bırakıyorum

canım ilginç şekilde ben ilk dönem kilo almadığım halde küçük bir göbeğim var, bir çok kişi hamile misin diye sormaya başladı. eteklerim yukarı çıkmaya, boyları kısa gelmeye başladı:)
ben 2 li testte cinsiyeti öğrenemedim, sen öğrenirsin belki

Kızlar Van'da iyi bir kadın doğum uzmanı tanıdığı ya da bilgisi olan var mı öğretmen olduğum için hafta sonu Van'a gidiyorum maalesef

Hamileliğin farkedilmesi de insanın hoşuna gidiyor değil mi ufak ufak :)
Aman sen ayakta kalma şöyle otur, dur eğilme ben alırım, canının istediği bir şey varsa söyle yapayım :)

Tadını çıkarmak lazım valla. Doğumdan sonra hayatımızın en yorucu dönemi başlayacak :)

KIZLAR MERHABA
BENİM YİNE KANAMAM OLDU.AİLEM HEMEN ACİLE GÖTÜRDÜ BENİ
DOKUZ GÜNLÜK TATİLDE AİLEMİN YANINA GİTMİŞTİM. HEP YATTIM KIZLAR.
ANNEM AYAĞI KALKTIĞIMDA TERLİKLE GERİ YATIRDI BENİ.
NE YAPCAM. BUGÜN İŞE GELDİM
YARINDA KENDİ DOKTORUMA GİTCEM.
BU 2 Lİ TEST NEZAMAN OLUYO. BENİM HİÇ BİLGİM YOK

Günaydın canim geçmiş olsun. Sanırım 12 sen sonra daha iyi olursun.doktora hemen görün ama.progestan Kullanıyor musun? Onu verebilir doktor. 2 li testi genelde 11_14 haftaları arasında yapıyorlar. Benimki 12 de yaptırdı canım.

PROGESTAN KULLANIYOM. AMA HAPTA BEBEĞE ZARAR VERİCEK DİYE TEDİRGİNİM

AMA KIZLAR SALI GİTTİĞİMDE KOL VE AYAKLARINI GÖRDÜM.

Selamlar hamiş annelerr, ben de 9+5 ile aranızdayım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Sanırım ben de Nisan annesi olacağım inşallah. Nisan sonu gibi görünüyor tarih. Doktorum bebeğin 3-4 gün ileride olduğunu söyledi. Böyle bir şey yaşayan var mı?

betul8516 progestan dan hiç korkma Allah korusun düşük ihtimalini ortadan kaldırmak için veriyorlar içini ferah tut. Bak şimdiden sana kol ve ayaklarını göstermiş ben burda sımsıkı tutundum anne demiş :)

benimki tam bi hafta önde.
doktor adetini yanlış hatırlıyosun dedi. bende gerçekten doğru hatırlıyom dedim. çünkü adet olduğumda benim karnım o kadar ağrırıki. ölüyom sanırım. ayağıma batikleri giyip . sıcak su torbasınıda bacaklarıma koyup uyumuaya çalışırım.

Merhaba, bugün kontrolüm vardı bebeğim olması gerekenden daha küçük çıktı ultrasonda. 10 gün önce 11+5 ti bugün 12+4 çıktı ... Doktor ultrasonda göre bebeğin duruşuna göre farklılık olabilir dedi ama benim kafama takıldı. Ayrıca cinsiyeti de kesin olarak görmeselerde görülüyomuş ama söylemiyolarmış özele gitmem lazımmış ... İkili tarama da 12 gün sonra çıkacakmış

Yatakta dönerken karnına kramp giriyo, hızlı dönüyorum ondan heralde unutuyorum bebeği. Dizde de öyle oluyormu?

Yatakta dönerken karnına kramp giriyo, hızlı dönüyorum ondan heralde unutuyorum bebeği. Dizde de öyle oluyormu?
BENİM SAĞ KASIĞIM AĞRIYO...
O YÜZDEN YATAMIYOM ORAMA.GENELDE SIRT ÜSTÜ YATIYOMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…