- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Haklısınız evham yapıyorum sanırım bebeğimi de aç bırakıyorumİyi bayramlar canım öncelikle .kendini üzme boşu boşuna olumsuz bir durum olsaydı vücudun bir tepki verirdi .Ancak arkadaşlarında dediği gibi bizler artık 2.donemdeyiz az ama sık aralıklarla beslenmemiz gerekiyor.kendini çok aç bırakma. Besinlere bebislerin ihtiyacı var.
canım ilginç şekilde ben ilk dönem kilo almadığım halde küçük bir göbeğim var, bir çok kişi hamile misin diye sormaya başladı. eteklerim yukarı çıkmaya, boyları kısa gelmeye başladı:)1. trimester bitti, artık hamileliğin 2. evresindeyim :) Dışardan bakınca artık hamile olduğum anlaşılıyor.Sizin de büyüdü mü göbüşünüz kızlar?
Haftaya 2 li tarama var, belki cinsiyet belli olur :)
Bakalım aramızdan ilk kim öğrenecek cinsiyetini :)
Ben hiç kontrol etmedim, 53 ile hamile kaldım ama şu an kaç oldum bilmiyorum. Bu gün bir tartılayım :)Benimde ilk dönem bitti canım .1 kilo almışım ama gobegimcok büyüdü sanki pantolonlar sıkıyor artik
canım ilginç şekilde ben ilk dönem kilo almadığım halde küçük bir göbeğim var, bir çok kişi hamile misin diye sormaya başladı. eteklerim yukarı çıkmaya, boyları kısa gelmeye başladı:)
ben 2 li testte cinsiyeti öğrenemedim, sen öğrenirsin belki
Günaydın canim geçmiş olsun. Sanırım 12 sen sonra daha iyi olursun.doktora hemen görün ama.progestan Kullanıyor musun? Onu verebilir doktor. 2 li testi genelde 11_14 haftaları arasında yapıyorlar. Benimki 12 de yaptırdı canım.KIZLAR MERHABA
BENİM YİNE KANAMAM OLDU.AİLEM HEMEN ACİLE GÖTÜRDÜ BENİ
DOKUZ GÜNLÜK TATİLDE AİLEMİN YANINA GİTMİŞTİM. HEP YATTIM KIZLAR.
ANNEM AYAĞI KALKTIĞIMDA TERLİKLE GERİ YATIRDI BENİ.
NE YAPCAM. BUGÜN İŞE GELDİM
YARINDA KENDİ DOKTORUMA GİTCEM.
BU 2 Lİ TEST NEZAMAN OLUYO. BENİM HİÇ BİLGİM YOK
PROGESTAN KULLANIYOM. AMA HAPTA BEBEĞE ZARAR VERİCEK DİYE TEDİRGİNİMGünaydın canim geçmiş olsun. Sanırım 12 sen sonra daha iyi olursun.doktora hemen görün ama.progestan Kullanıyor musun? Onu verebilir doktor. 2 li testi genelde 11_14 haftaları arasında yapıyorlar. Benimki 12 de yaptırdı canım.
benimki tam bi hafta önde.Selamlar hamiş annelerr, ben de 9+5 ile aranızdayım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Sanırım ben de Nisan annesi olacağım inşallah. Nisan sonu gibi görünüyor tarih. Doktorum bebeğin 3-4 gün ileride olduğunu söyledi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
ben bu sabah iyiyim.Şu bulantılar geçse super olacak
BENİM SAĞ KASIĞIM AĞRIYO...Yatakta dönerken karnına kramp giriyo, hızlı dönüyorum ondan heralde unutuyorum bebeği. Dizde de öyle oluyormu?
Aramızda 1 gün varmış :) ay Allah in izniyle bi doğsalar yaBENİM SAĞ KASIĞIM AĞRIYO...
O YÜZDEN YATAMIYOM ORAMA.GENELDE SIRT ÜSTÜ YATIYOMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?