2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir çıkar yol bulunur canım şimdiden sıkma canını belki zamanla esin de ikna olur......Bu arada gonderdigin sitede çok güzel şeyler var....bayıldım.....
Sagol canim benim evet bende cok begendm ama kiza hic begenmedim o sitede ama oglusuna harika takimlar var bence sapkasi fln yine gorursem paylasirim

amin canim benim. turkuaz sorunca ben etrafmdaki tebrubeli annelerden edindiklerimi kendime gore yazdim. isteyen tabiki alicak bu bizle alakali bi durum deil :)

işyerinde bir başımayım ve midemin ağrısı tuttu. üstüne kustum. eve gidemiyorum. şimdi öğle arası yemek yemem lazım ama canım istemiyor. ama başka fırsatım da olmaz yemek için. yani olsada rahat rahat yiyemem...
napcam ben..
yatmak istiyorum... kusmak beni acayip yoruyor..

Evet bebgm en son bu sabah dedimki herkes ne istiyosa alsin sen zaten sade besik dusunuyodun dedim onu al yatak odasna koyarim anneminkileride oda yaparim dedim kiyafetleride herkes alsin dedim kizim suslu olsun en son kovaliyodu beni evde :))

ben onceden cok kizardim yaninda bebek yatranlara evleneyim cocugum olumca odasi ayri olucak yanina telsiz vs koyarim duyarim sesini diodum ne kadar gaddarmisim yada cahilmisim. smdi nasi birakirim diorum. okudugum kitapta bebegi sevgi şefkat icin sik sik kucagniza alin yaziyor. zaten yillar hemen gecicek bebekligi gecicek calisacagm icinde onu doya doya koklamak istiyorum. sicakligimi hissetsn sıcaklığı ni hissedeyim istiyor um. millet der ozaman aman kucaga cok alma alismasin vs vs vs. alissin ben zorlanirim zorlanirsam ama bebegimi doya doya hissederim. bekarken ki fikirlerim tamamen degisti bana kizan olabilir ama ben yasamak istiyorum bebegimi Allah nasip ederse..

doktora git istersen belki rapor verir çok gecmiş olsun bol bol su iç

Aman alsin altinini tobe tobe..benimkine benziyomus bebegim sanki bise istiyoz onlardan benim ailemi bile kiskaniyo..kiyamam oncelikle basim sagolsun bak bi melek daha geliyo catlasinda patlasinlar hem eltin hem kaynanan bende uzak duruyorum canim mecbur gidiyoruz kaliyoruz ama mesafeliyim ben sunu anladim bole insanlara iyi olsanda yaramiyosun en iyisi uzak durmak

doktora git istersen belki rapor verir çok gecmiş olsun bol bol su iç

komşumuzun işyeri burası. kendisi burada değil. işyeri bana emanet. o yüzden kapatıp gidemiyorum.
ara söyle derseniz de, çözüm değil. gelen giden olacak mecbur açık olması lazım buranın.
adam gitti ben böyle oldum... gribim diye gidişini ertleememişti. iyiyim diye gitti.
inşaallah daha iyi olurum.
su içiyorum. çok çok sağolun.

Amin bebegim ne kadarda guzel yazmisin..kizinin kardesini sevecegine eminim ins oglun olur cunku ben cinsiyet farkli olmasini seviyorum mesala biz kiz erkek kiz erlek kardesleriz masallah cok iyi anlasiyoruz tabi gonlundeki olsun..kaynana gelince iyi niyetli oldugunu sanmiyorum cunku ayni mahallede oturuyoruz konustuklari pek hos seyler degil istiyoki hamileligimi onlarda gecireyim yani ben esimi birakip niye onlara gideyim biz baska sehirdeyiz buarada bide biz yeni evliyiz ben oraya gidince surekli ayaktayim biyerim agridiginda hemen biz eskiden neler yapardik hic hamilelil anlamazdik bu nasil hamilelik diyolar kendi kayinvalidesiyle birlikte hic yapici degiller esim karnimi opunce cok sinir oluyolar tobe tobe diyolar sanki napmis yani ogullarni cok kiskaniyo bazen diyorum evlendirmeseymis kuzum

Ayni mahalle derken annemlerle ayni mahallede oturuyolar biz evlendk baska sehire gittik biz mahalle arkadasiyiz esimle

kalmayin arada canim benim ailemde aldi onlar bizim ceyizlerimiz adet ole herkes aynisini yapio alırken evladi uzulmesin die en iisini alio sen esine genelin drumu aynj die anlat belki ole ilna olur
Valla sabah dedim kuzum kim ne istiyosa onu alsin dedim sen besik al onlar oda takimi herkes kiyafet alsin dedim kovaladi beni:))ne uyaniksin sen diyo)dedim butun hediyelere kizimin kapisi acik :))

Sagol bitanem ben erkwklere cok guzel seyler buluyorum yigenimede aldigimizdan biliyorum siteleri gorunce atarim hemen..sagol kuzum niye guceneyim ama anlatamadim heralde bebegim benim annem uzuluyo agliyo torunuma alamicam mi diyo hepsine aldim diyo annemlerim durumu iyidir kayinvalidem almaz hayatta bebegim altinlarimi gerdek gecemde alan insandan bise beklemem zaten alsa alsa esim alir oda borcla..ama bugun dedim sende al ailemde dedim kim ne istiyosa onu alsin dedim sen besik al odaya koyariz dedim annemlernkiyle oda yapariz dedim hediyeye karismiyoruz kim ne istiyosa alsin dedim :)) ne annemi kirarim ne esimi diye dusundum cok olursa ihtiyaci olana veririm ikinci bebegime saklarim diye dusundum esim madem borc istiyo yapsin annem madem uzulcek yapsin..kaynanmda artik bakar dedikodu yapar umursamiyorum bebegim ole bi karar aldim )

Cok gecmis olsunn bitanem

Hamile hamile avrupa tatiline
geldim cok yuruyoruz haliyle kasiklarim agrimaya basladi yarin bitiyor bitsin diye bakiyorum onceden almistik turu iptal etmediler hamile hamile geldim kasiklarim alttan batiyor umarim bisey olmaz ayakta calisan hamilelerre Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…