- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.821
Saol tatlımmm inşallahh :)ay senin yerinde olmak isterdim kızzz. güzel güzel tatil yapın bakalım. kendinide fazla yormaa.
Güzel sonuçlarını bildir muhakkak canım.evet cnm bugün gidiyorummm saat 15.00'de randevummmm Ali İpek'den
Sagol canim benim evet bende cok begendm ama kiza hic begenmedim o sitede ama oglusuna harika takimlar var bence sapkasi fln yine gorursem paylasirimBir çıkar yol bulunur canım şimdiden sıkma canını belki zamanla esin de ikna olur......Bu arada gonderdigin sitede çok güzel şeyler var....bayıldım.....
amin canim benim. turkuaz sorunca ben etrafmdaki tebrubeli annelerden edindiklerimi kendime gore yazdim. isteyen tabiki alicak bu bizle alakali bi durum deil :)Tabii canım bebeğin huyu suyu da önemli ama dediğim gibi fiyatlar park yatakla aşağı yukarı aynı, o yüzden mobilya almak istiyorum ben.. bir de bebek odasında çekyatımda var zaten, hiç olmadı orada yatarım diyorum, bakıcaz artık duruma göre, Allah o günleri göstersin de..
Amin bitanemm sende insallahhcanımgözün aydın inşallah sağ salim kucağına alırsın
Evet bebgm en son bu sabah dedimki herkes ne istiyosa alsin sen zaten sade besik dusunuyodun dedim onu al yatak odasna koyarim anneminkileride oda yaparim dedim kiyafetleride herkes alsin dedim kizim suslu olsun en son kovaliyodu beni evde :))Durumunu çok iyi anlıyorum. Eşinin ailesi hiç yardım etmediği için gurur yapıyo bi de şuan borç ödediğiniz için sanki siz alamazmışsınız gibi görüyo. Ama bu adettendir bir tataf yapmıyorsa diğer taraf da mı yapmayacak olur mu hiç. Bunun adet olduğunu belirt eşinin rahatlaması için de çok pahalı şeyler değil de normal bütçeli şeyler alsa anneannesi belki rahatsız olmaz
ben onceden cok kizardim yaninda bebek yatranlara evleneyim cocugum olumca odasi ayri olucak yanina telsiz vs koyarim duyarim sesini diodum ne kadar gaddarmisimya benim bir odam daha var ama orayı ütü odası yaptım.yüklükte var orda.normalde orası çocuk odası ama yüklük görüntüsü güzel bir görüntü oluşturmaz kızımın odasında ve ütü masam hep kurulu acele ütüleyipte çıkıyoruz yeri geldi mi çok işime yarıyor.bebek odası yaparsam eğer baya güzel bişi yapmak istiyorum.o yüzden diğer odayı yapıcam ve kapsamlı olacak yaparsam eğer..bende çalışıyorum ücretsiz izin düşünmüyorum.zaten işim evime yakın.eşimde bazen evde olur.emzirme iznim de olacağı için eve gidip gelebilicem inşallah o yüzden gerek kalmadıkça çalışırım sanırım. ben yokken eşim ve annem bakıcak bebişimi kısmet olursa.. telsizle falan olacak iş gibi değil sanki dediğin gibi ilk çocuk kim bilir nasıl tedirgin olucaz.dediğin gibi bebeğin nasıl olduğu da önemli doğduktan bikaç ay sonra bize çok bağımlı değilse de yapılabilir odası.eğer ayrı uyuyamıyorsak aynen devamboşa da odayı işgal etmek istemiyorum..
doktora git istersen belki rapor verir çok gecmiş olsun bol bol su içişyerinde bir başımayım ve midemin ağrısı tuttu. üstüne kustum. eve gidemiyorum. şimdi öğle arası yemek yemem lazım ama canım istemiyor. ama başka fırsatım da olmaz yemek için. yani olsada rahat rahat yiyemem...
napcam ben..
yatmak istiyorum... kusmak beni acayip yoruyor..
Ayy kiyamam minnosa bizimde cok yavasti hareket et dedi doktor sicak ya mayisiyolarmisKilosunu falan hiç sormadım cnm zaten kalp atışlarını dinleyelim deyip girdim içerigecen hafta 180 küsürlerdeydi
Aman alsin altinini tobe tobe..benimkine benziyomus bebegim sanki bise istiyoz onlardan benim ailemi bile kiskaniyo..kiyamam oncelikle basim sagolsun bak bi melek daha geliyo catlasinda patlasinlar hem eltin hem kaynanan bende uzak duruyorum canim mecbur gidiyoruz kaliyoruz ama mesafeliyim ben sunu anladim bole insanlara iyi olsanda yaramiyosun en iyisi uzak durmakO modelden bende de var ben kızımı 4 yıl bekledim tedavi vs süreçlerden geçtim tedaviyi biraktim dogal yoldan olsu elhamdulillah oldu 10 ay önce tekrar gebelik oldu kendiliğinden tedavi olmadan süpriz yapmıştı yavrum eltim de hamileydi aranizda 2 ay vardı kayinvalidem çok üzüldü hamile kaldigima tüh arka arkaya oldu azıcık arası olsaydı diye takacagi vor altın ona dertlendi bebeğim 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum çok üzülmedi bile. Şimdi bebeğime sevinmedi bile hiç bir şeyde yanımda olmamıştır 0 destek Allah korusun işimiz falan düşer diye aklı çıkıyor hep hastalığına sığınıyor ben de uzak duruyorum artık
doktora git istersen belki rapor verir çok gecmiş olsun bol bol su iç
Amin bebegim ne kadarda guzel yazmisin..kizinin kardesini sevecegine eminim ins oglun olur cunku ben cinsiyet farkli olmasini seviyorum mesala biz kiz erkek kiz erlek kardesleriz masallah cok iyi anlasiyoruz tabi gonlundeki olsun..kaynana gelince iyi niyetli oldugunu sanmiyorum cunku ayni mahallede oturuyoruz konustuklari pek hos seyler degil istiyoki hamileligimi onlarda gecireyim yani ben esimi birakip niye onlara gideyim biz baska sehirdeyiz buarada bide biz yeni evliyiz ben oraya gidince surekli ayaktayim biyerim agridiginda hemen biz eskiden neler yapardik hic hamilelil anlamazdik bu nasil hamilelik diyolar kendi kayinvalidesiyle birlikte hic yapici degiller esim karnimi opunce cok sinir oluyolar tobe tobe diyolar sanki napmis yani ogullarni cok kiskaniyo bazen diyorum evlendirmeseymis kuzumMerhaba canım,
Kızım henüz bir kardeşi olacağını bilmiyor. Çünkü 5 ay sabredemez. Bu uzun bekleyiş onu strese sokar endişesindeyim. Karnım iyice belirginleşince söylemeyi planlıyorum. Cinsiyetini henüz tam bilmiyoruz, ama muhtemelen bir kızım daha geliyor diye düşünüyorum, çünkü erkek olsaydı 15 haftada görülürdü sanırım. Sağlıkla gelsinler de…
Kayınvalidene çok takılma, o sanırım sesli düşünüyor :) Seni kırmak gibi bir kastı olduğunu sanmıyorum. Bir de hamilelikte insan ayrı bir hassas oluyor. Alınma dediklerine…
Öncelikle sen mutlu ol, mutlu bir hamilelik geçir, pamuk kızın da karnında mutlu büyüsün, sevildiğini, istendiğini ve daima sevileceğini bilsin :)
(Kız ya da erkek) evlat tadı dünyadaki bütün lezzetlerin üstünde…
"Ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim" yazıyordu bir kullanıcının profilinde… Kesinlikle ben de….
Her anne canının içinde büyüttüğü canı yavrularına sağlıkla, vaktinde kavuşsun dileklerimle…
Valla sabah dedim kuzum kim ne istiyosa onu alsin dedim sen besik al onlar oda takimi herkes kiyafet alsin dedim kovaladi beni:))ne uyaniksin sen diyokalmayin arada canim benim ailemde aldi onlar bizim ceyizlerimiz adet ole herkes aynisini yapio alırken evladi uzulmesin die en iisini alio sen esine genelin drumu aynj die anlat belki ole ilna olur
Sagol bitanem ben erkwklere cok guzel seyler buluyorum yigenimede aldigimizdan biliyorum siteleri gorunce atarim hemen..sagol kuzum niye guceneyim ama anlatamadim heralde bebegim benim annem uzuluyo agliyo torunuma alamicam mi diyo hepsine aldim diyo annemlerim durumu iyidir kayinvalidem almaz hayatta bebegim altinlarimi gerdek gecemde alan insandan bise beklemem zaten alsa alsa esim alir oda borcla..ama bugun dedim sende al ailemde dedim kim ne istiyosa onu alsin dedim sen besik al odaya koyariz dedim annemlernkiyle oda yapariz dedim hediyeye karismiyoruz kim ne istiyosa alsin dedim :)) ne annemi kirarim ne esimi diye dusundum cok olursa ihtiyaci olana veririm ikinci bebegime saklarim diye dusundum esim madem borc istiyo yapsin annem madem uzulcek yapsin..kaynanmda artik bakar dedikodu yapar umursamiyorum bebegim ole bi karar aldimcanım günaydın. öncelikle site adresi için teşekkür ederim. sayende oğluşuma hastane çıkışını aldım bayıldımmmgelelim diğer meselene. ben biraz gerçekçi konuşacağım. darılma gücenme. bence eşin bu konuda haklı. ben adetten falan anlamam. madem düğün için annenler yaptı herşeyi kusura bakma torunları için kayınvaliden taşın altına elini soksun. bırak eşin halletsin bu işi. mesela çocuğun mobilya takımını onlar alsın. anneciğin zaten kıyafet alır bebişine dayanamaz. eşinlede aranı bozmaya hiç gelmez. heh almıyolar mı sende mesafeni koyarsın. ki mobilya takımı olayını ben şu an düşünüyorum almasam mı acaba diye. şartta değil sadece özentimiz var. kötü gelin sen olma eşine at topu anneciğinide kırma oda zıbın takımlarını alır. ne bilim ben böle düşünüyorum. kimseyle kötü olma bu konudada strese girme. öpüyorum seni sakın takma kafana. herşey olacağına varır canım. sen sağlığına dikkat et.
Cok gecmis olsunn bitanemkomşumuzun işyeri burası. kendisi burada değil. işyeri bana emanet. o yüzden kapatıp gidemiyorum.
ara söyle derseniz de, çözüm değil. gelen giden olacak mecbur açık olması lazım buranın.
adam gitti ben böyle oldum... gribim diye gidişini ertleememişti. iyiyim diye gitti.
inşaallah daha iyi olurum.
su içiyorum. çok çok sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?