- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.841
Cok gecmis olsunn bitanem
Sağol canım.Amin bebegim ne kadarda guzel yazmisin..kizinin kardesini sevecegine eminim ins oglun olur cunku ben cinsiyet farkli olmasini seviyorum mesala biz kiz erkek kiz erlek kardesleriz masallah cok iyi anlasiyoruz tabi gonlundeki olsun..kaynana gelince iyi niyetli oldugunu sanmiyorum cunku ayni mahallede oturuyoruz konustuklari pek hos seyler degil istiyoki hamileligimi onlarda gecireyim yani ben esimi birakip niye onlara gideyim biz baska sehirdeyiz buarada bide biz yeni evliyiz ben oraya gidince surekli ayaktayim biyerim agridiginda hemen biz eskiden neler yapardik hic hamilelil anlamazdik bu nasil hamilelik diyolar kendi kayinvalidesiyle birlikte hic yapici degiller esim karnimi opunce cok sinir oluyolar tobe tobe diyolar sanki napmis yani ogullarni cok kiskaniyo bazen diyorum evlendirmeseymis kuzum
Ne güzel bir odaymış bu ya :)Eki Görüntüle 1600613 bakin ne buldummm))
Tamam o zaman kısa yoldan halletmişsin sen. Ne zor işler ya evlenmeseymiydik napsaydıkSagol bitanem ben erkwklere cok guzel seyler buluyorum yigenimede aldigimizdan biliyorum siteleri gorunce atarim hemen..sagol kuzum niye guceneyim ama anlatamadim heralde bebegim benim annem uzuluyo agliyo torunuma alamicam mi diyo hepsine aldim diyo annemlerim durumu iyidir kayinvalidem almaz hayatta bebegim altinlarimi gerdek gecemde alan insandan bise beklemem zaten alsa alsa esim alir oda borcla..ama bugun dedim sende al ailemde dedim kim ne istiyosa onu alsin dedim sen besik al odaya koyariz dedim annemlernkiyle oda yapariz dedim hediyeye karismiyoruz kim ne istiyosa alsin dedim :)) ne annemi kirarim ne esimi diye dusundum cok olursa ihtiyaci olana veririm ikinci bebegime saklarim diye dusundum esim madem borc istiyo yapsin annem madem uzulcek yapsin..kaynanmda artik bakar dedikodu yapar umursamiyorum bebegim ole bi karar aldim)
Sağol canım.
Ben de kızımın kardeşini çok seveceğinden eminim.
Cinsiyet konusunda hayırlısı olsun.
Toplumumuzdaki gelin-kaynana muhabbetlerinin gelinler ve kaynanalar arasındaki ilişkinin gergin olmasının en önemli sebebi olduğu kanaatindeyim.
Onun yetiştiği kültürde, böyle şeyler (büyüklerin yanında eşlere sevgi gösterme) hoş karşılanmıyordu belki... ...bu nedenle şimdi de kendisi hoş karşıla(ya)mıyor olabilir.
Eğer onun sözleri seni çok incitiyorsa, mesafeli davranmanda fayda var.
İkinizin arası kötü olmadıkça sorun yok. Çok iyi olmasına gerek yok sanırım :)
Ama büyüğündür, eşinin annesidir, saygılı davranmakta fayda var.
Maksat mutlu olmak, haklı olmak değil öyle değil mi?
Canım bunu aldım kargoya bile verdiler sağolsunlarametist80 canim buarada hangi hastahane cikisini aldin atar misin benim begendigim mi
Ne okudun canimAllah razı olsun.
daha iyiyim şimdi.
bir konuyu okudum ağladım iyi geldi sanki ağlamak... :)))
Bir anım geldi aklıma...Ne kadar güzel söylemişsin..
Ne okudun canim
Canım sakın böyle düşünme.Slm kızlar .bizde dun adanada Acıbadem e gittik gelinimizle çok pahalıy mış.bidaha böyle bi hata yapmayacağım.Prof da olsa bence Fuzuli para.cd mızı aldık.Tombak bebeğimiz i gördük .kesin olmamakla beraber kız dedi.3.kızım geliyor .bı ara ağlamak geldi içimden kendi kendimi telkin ettim çok şükür sağlıklı dedim.anneme söyledim çok üzüldü.kayınvalidede tevafuk aradı diyemedim.kadın ılk duydugun da hamileliği mi oğlan mı demişti.eşime dedim hayırlısı olsun evlat evlatIR 10 tanede olsa sevilir dedi.canım kocam onun için istiyorum bi oğluşum olsun ama 3.dede nasip değilmiş.hayırlısı olsun çok şükür sağlığı yerinde ya .hem kız cici leri daha güzel.artık 4.de inş bi oğlum olur
tüh ya kötü olmuş o zaman, ıhlamur bal falan için mideniz rahatlasınkomşumuzun işyeri burası. kendisi burada değil. işyeri bana emanet. o yüzden kapatıp gidemiyorum.
ara söyle derseniz de, çözüm değil. gelen giden olacak mecbur açık olması lazım buranın.
adam gitti ben böyle oldum... gribim diye gidişini ertleememişti. iyiyim diye gitti.
inşaallah daha iyi olurum.
su içiyorum. çok çok sağolun.
tüh ya kötü olmuş o zaman, ıhlamur bal falan için mideniz rahatlasın
Yok yol hicbi zaman saygisizlik yapmadim hep alttan aldim..belki benim annem cok anlayisli kayinvalide oldugundan bende benimkinden onu bekliyorumdur benim kayinvalidem herseyi problem ediyo canim cok igneleyici konusuyo nikahimda suratini asmisti annem niye asiyosun diye sormus kaynanaligim tuttu demisti telli duvagimla evlendim ben naptimki ona anlamafim kayinbabam cok guzel benim gelinim demis aramis bana diyo bana bi gun bile demedi deyip agliyo uzulme anne o seni cok seviyo diye teselli verdim oglu mutlu olsun diye diyodur dedim ama o hep beni uzmeyi tercih etti artik bende uzuyorum yani saygisizlik yapmiyorum ama birine dedikodu ederse dinlemiyorum teselli vermiyorm ama kayinbabamla aram cok cok iyi bazende uzuluyorum diyorum kaynanamin kimsesi yok kiskaniyo ogullatini ama ne bileyim kuzum ya bide ben cok severdim bekarken uni.de son parama kaynanama istedigi sus esyasini almistim cok iyi hatrliyorum oda bana hep kizim derdi evlendigimden beri bikere bile demedi cani sagolsun basimim ustunde tabi canim ama ben kaynana olursam bigun hic karismicam nasi mutlularsa ole olsunlar devir degisiyo sonuctaSağol canım.
Ben de kızımın kardeşini çok seveceğinden eminim.
Cinsiyet konusunda hayırlısı olsun.
Toplumumuzdaki gelin-kaynana muhabbetlerinin gelinler ve kaynanalar arasındaki ilişkinin gergin olmasının en önemli sebebi olduğu kanaatindeyim.
Onun yetiştiği kültürde, böyle şeyler (büyüklerin yanında eşlere sevgi gösterme) hoş karşılanmıyordu belki... ...bu nedenle şimdi de kendisi hoş karşıla(ya)mıyor olabilir.
Eğer onun sözleri seni çok incitiyorsa, mesafeli davranmanda fayda var.
İkinizin arası kötü olmadıkça sorun yok. Çok iyi olmasına gerek yok sanırım :)
Ama büyüğündür, eşinin annesidir, saygılı davranmakta fayda var.
Maksat mutlu olmak, haklı olmak değil öyle değil mi?
Bende kızları çok seviyorum.ancak annemler de eşim tarafında da erkek evlat hep el ustundedır imtiyazlı davranılır bariz ayrımcılık vardır .hatta sırf anneme kızdığımdan adil davranmadığı için allahım adil davranmayacaksam bana erkek evlat verme demiştim.buyuk konuşmuşum heralde. Yoksa ben kızlarım dan memnunum kız çocuk daha merhametli .hiç oğlum olmasada olur. Daha çok eşim için istiyordum erkek olsun .ancak biliyorum ki o da kız çocugunu daha çok seviyorCanım sakın böyle düşünme.
Ben ailemin ikinci kızıyım.
Bir gün kızım bana sarılıp öperken "iyi ki doğmuşsun anne "demişti...
Gözlerim doldu...
İnsanlar ikinci, üçüncü kızına sevinmese de yıllar sonra onun doğmasını sevinçle karşılayan, onun yanaklarına öpücükler konduran bir evladı olacak...
Bir arkadaşımın 3 kızı vardı... Üçü de tıp da okuyordu...
Düşünsene yıllar sonra sana böylesi bir mutluluğu yaşatacaklar belkide kızların...
Hayırlı, ömürlü, sağlıklı olsunlar.
Fiyat alcam canim atarim sanadaNe güzel bir odaymış bu ya :)
Geçmiş olsun canımşimdi iyiyim. kuru ekmek yedim sadece. ama geçen paylaştığım o bol tahıllı ekmekten. :)
sağolun ilginiz için. eksik olmayın.
Aynen bebgim ya bende bazen ole dusunuyorum sonra esimi uyurken izliyorum butun fikrim degisiyoTamam o zaman kısa yoldan halletmişsin sen. Ne zor işler ya evlenmeseymiydik napsaydık
Üniversiteden bir arkadaşım vardı...Bende kızları çok seviyorum.ancak annemler de eşim tarafında da erkek evlat hep el ustundedır imtiyazlı davranılır bariz ayrımcılık vardır .hatta sırf anneme kızdığımdan adil davranmadığı için allahım adil davranmayacaksam bana erkek evlat verme demiştim.buyuk konuşmuşum heralde. Yoksa ben kızlarım dan memnunum kız çocuk daha merhametli .hiç oğlum olmasada olur. Daha çok eşim için istiyordum erkek olsun .ancak biliyorum ki o da kız çocugunu daha çok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?