2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kendine, eşine ve bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik bu kayınvalide mevzusunu, buna dair bekentilerini aklından çıkarmak gibi görünüyor arkadaşım.
Çünkü o huyundan vazgeçmeyecek, sen de düşünmeye devam ettikçe üzüleceksin, senin bu halinden eşin ve bebeğin de olumsuz etkilenecek...
En iyisi mi: ondan iyilik bekleme, beklentisiz ol...
Mutluluğunu bozma...
Sevgiler...

Amin canimm seni cok iyi anliyorum benim ilk cocugum esim cok istiyo diye bende uzulmustum saglikli olsun bitanem bende cok istuyodum oglusun olsun konusuyoduk bi cimcimw daha gelsin cok iyi anlasacaklarna eminim gonlundeki olsun diye dua edecegim canim benim insallah

Cok tesekkur ederim bitanem cok sagol desteklerin icin sevgiler :)

Önemli olan sağlıklı olması .eşimin bi arkadaşı vardı .biz evlwndiğimizde bekar dı.kız beğendıremıyorduk.gözüm dışarda kalmasın güzel olsun deyip durdu.sonra evlendi bı Dr la kız gerçekten çok guzel.bu seferde bızım çocugunu yok sız 2.yı buyutuyorsunuz dedi. 1yıl sonra oğlu oldu down sendromlu bu seferde keşke kızım olaydı dedi .önemli olan sağlıklı olması .Rabbim bizi bizden daha çok düşünüyordur o hakkımızda hayırlısı nı bilir bizde tevekkül etmek düşer.

Merhaba güzel anneler, nasılsınız cinsiyetler öğrenilmiş çoğunlukla ne mutlu sizlere ;-) bizimki için erken demişti dr ikili testte ama büyük ihtimalle erkek gibi gösteriyor demişti buarada şükür bulantılarım yeni geçti, ama son iki gecedir diş ağrısından uyuyamıyorum diş de değil tam olarak bütün çenem ve kulağıma vuruyor, var mı sizde de böyle ağrı

Çok sağol canım allah hepimize gönlündeki ni hayırlı ve sağlıklı olarak versin.kızlar çok sevindiler kızkardeşe baştan beride hep kız olsun istiyorlardı belkide dua oldu bu istek.kızlar bi başka güzel herhalde evlat guzel zaten.mis cennet kokusu bebekler

göğsünü gere gere söyle ben 3 kız annesiyim de...
kimseye karşı kendini mahcup hissetme...
çünkü bunu gerektirecek bir durum da yok zaten...
evet her insan ister her iki cinsiyetten de çocuk sahibi olmayı.
ama olmayınca üzülmek hata...
eşimle konuşuyorduk bu cinsiyet mevzusunu, her ikimizin de hem kız hem de erkek kardeşlerimiz var.
dedim ona "eğer iki kardeş olsaydın, kardeşinin kız mı olmasını isterdin erkek mi?" dedim "sanırım erkek isterdim" dedi.
aynı soruyu bana sordu, ben de "kız" dedim.
yani evlatlarımız için böylesi belki daha tercih edilesi...
sağlıkla gelsin yavrularımız.

Canım öncelikle sağlıcakla al bebişini kucağına, benimde 1 haftadır feci şekilde diş ağrım oluyor aynen dediğin gibi kulağıma vuruyor ağrısı... Birde fırçalarken sürekli diş etlerim kanıyor(
Kalsiyum eksikliğinden sanırım çünkü süt peynir yiyemiyorum, sadece yoğurt yiyebiliyorum o da çok etkili olmuyor galiba... yarın doktora gideceğim unutmazsam sorarım

Bende aynı şekildeyim canım, süt severdim önceden ama tiksindim artık ,peynir zaten yiyemem , yoğurt ayran cacık fln onlarla idare ediyorum ama dediğin gbi yeterli olmuyor sanırım e ne yapcaz biz

ben devlete gidiyorum 30 kiloda olsan normal doğum:)

cadı kadın

Kız evlat öz evlat.. Biz iki kız bir erkek kardeşiz, kardeşimle benim 11 ablamın 13 yaş farkı var. Anneciğim kardeşim 11 yaşındayken vefat etti, iki ablası biz ona annelik yaptık.. Eşlerimiz de çok sever kardeşimi. Erkek olsaydık bu kadar sahip çıkabilir miydik bilmiyorum... Ha bu arada benim ilkim erkek bu da erkeğe benziyor :)

Sen ne iş yapıyorsun "nebileyim"?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…