- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.861
Bakiyorum canimburada.
babamın evlilik düşüncesi diye başlıyor konu. babamı getirdi de aklıma. Bdv bölümünde konu.
Kendine, eşine ve bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik bu kayınvalide mevzusunu, buna dair bekentilerini aklından çıkarmak gibi görünüyor arkadaşım.Yok yol hicbi zaman saygisizlik yapmadim hep alttan aldim..belki benim annem cok anlayisli kayinvalide oldugundan bende benimkinden onu bekliyorumdur benim kayinvalidem herseyi problem ediyo canim cok igneleyici konusuyo nikahimda suratini asmisti annem niye asiyosun diye sormus kaynanaligim tuttu demisti telli duvagimla evlendim ben naptimki ona anlamafim kayinbabam cok guzel benim gelinim demis aramis bana diyo bana bi gun bile demedi deyip agliyo uzulme anne o seni cok seviyo diye teselli verdim oglu mutlu olsun diye diyodur dedim ama o hep beni uzmeyi tercih etti artik bende uzuyorum yani saygisizlik yapmiyorum ama birine dedikodu ederse dinlemiyorum teselli vermiyorm ama kayinbabamla aram cok cok iyi bazende uzuluyorum diyorum kaynanamin kimsesi yok kiskaniyo ogullatini ama ne bileyim kuzum ya bide ben cok severdim bekarken uni.de son parama kaynanama istedigi sus esyasini almistim cok iyi hatrliyorum oda bana hep kizim derdi evlendigimden beri bikere bile demedi cani sagolsun basimim ustunde tabi canim ama ben kaynana olursam bigun hic karismicam nasi mutlularsa ole olsunlar devir degisiyo sonucta
Amin canimm seni cok iyi anliyorum benim ilk cocugum esim cok istiyo diye bende uzulmustum saglikli olsun bitanem bende cok istuyodum oglusun olsun konusuyoduk bi cimcimw daha gelsin cok iyi anlasacaklarna eminim gonlundeki olsun diye dua edecegim canim benim insallahSlm kızlar .bizde dun adanada Acıbadem e gittik gelinimizle çok pahalıy mış.bidaha böyle bi hata yapmayacağım.Prof da olsa bence Fuzuli para.cd mızı aldık.Tombak bebeğimiz i gördük .kesin olmamakla beraber kız dedi.3.kızım geliyor .bı ara ağlamak geldi içimden kendi kendimi telkin ettim çok şükür sağlıklı dedim.anneme söyledim çok üzüldü.kayınvalidede tevafuk aradı diyemedim.kadın ılk duydugun da hamileliği mi oğlan mı demişti.eşime dedim hayırlısı olsun evlat evlatIR 10 tanede olsa sevilir dedi.canım kocam onun için istiyorum bi oğluşum olsun ama 3.dede nasip değilmiş.hayırlısı olsun çok şükür sağlığı yerinde ya .hem kız cici leri daha güzel.artık 4.de inş bi oğlum olur
Cok tesekkur ederim bitanem cok sagol desteklerin icin sevgiler :)Kendine, eşine ve bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik bu kayınvalide mevzusunu, buna dair bekentilerini aklından çıkarmak gibi görünüyor arkadaşım.
Çünkü o huyundan vazgeçmeyecek, sen de düşünmeye devam ettikçe üzüleceksin, senin bu halinden eşin ve bebeğin de olumsuz etkilenecek...
En iyisi mi: ondan iyilik bekleme, beklentisiz ol...
Mutluluğunu bozma...
Sevgiler...
Önemli olan sağlıklı olması .eşimin bi arkadaşı vardı .biz evlwndiğimizde bekar dı.kız beğendıremıyorduk.gözüm dışarda kalmasın güzel olsun deyip durdu.sonra evlendi bı Dr la kız gerçekten çok guzel.bu seferde bızım çocugunu yok sız 2.yı buyutuyorsunuz dedi. 1yıl sonra oğlu oldu down sendromlu bu seferde keşke kızım olaydı dedi .önemli olan sağlıklı olması .Rabbim bizi bizden daha çok düşünüyordur o hakkımızda hayırlısı nı bilir bizde tevekkül etmek düşer.Üniversiteden bir arkadaşım vardı...
Onların ailesinde de erkek evlat ön plandaymış.
Babası oğlum olacak derken peşpeşe 5 kızın ardından bir oğlu olmuş.
25 yaşına geldiğinde trafik kazasında vefat etmiş.
Onun üzüntüsünden 6 ay sonra babası.
Tüm evlatlarımız (kız ya da erkek) sağlıklı, hayırlı ve ömürlü olsunlar inşallah.
Çok sağol canım allah hepimize gönlündeki ni hayırlı ve sağlıklı olarak versin.kızlar çok sevindiler kızkardeşe baştan beride hep kız olsun istiyorlardı belkide dua oldu bu istek.kızlar bi başka güzel herhalde evlat guzel zaten.mis cennet kokusu bebeklerAmin canimm seni cok iyi anliyorum benim ilk cocugum esim cok istiyo diye bende uzulmustum saglikli olsun bitanem bende cok istuyodum oglusun olsun konusuyoduk bi cimcimw daha gelsin cok iyi anlasacaklarna eminim gonlundeki olsun diye dua edecegim canim benim insallah
Sağol kuzummametist80 gule gule kullansin pasa cok guzell
göğsünü gere gere söyle ben 3 kız annesiyim de...Önemli olan sağlıklı olması .eşimin bi arkadaşı vardı .biz evlwndiğimizde bekar dı.kız beğendıremıyorduk.gözüm dışarda kalmasın güzel olsun deyip durdu.sonra evlendi bı Dr la kız gerçekten çok guzel.bu seferde bızım çocugunu yok sız 2.yı buyutuyorsunuz dedi. 1yıl sonra oğlu oldu down sendromlu bu seferde keşke kızım olaydı dedi .önemli olan sağlıklı olması .Rabbim bizi bizden daha çok düşünüyordur o hakkımızda hayırlısı nı bilir bizde tevekkül etmek düşer.
Canım öncelikle sağlıcakla al bebişini kucağına, benimde 1 haftadır feci şekilde diş ağrım oluyor aynen dediğin gibi kulağıma vuruyor ağrısı... Birde fırçalarken sürekli diş etlerim kanıyorMerhaba güzel anneler, nasılsınız cinsiyetler öğrenilmiş çoğunlukla ne mutlu sizlere ;-) bizimki için erken demişti dr ikili testte ama büyük ihtimalle erkek gibi gösteriyor demişti buarada şükür bulantılarım yeni geçti, ama son iki gecedir diş ağrısından uyuyamıyorum diş de değil tam olarak bütün çenem ve kulağıma vuruyor, var mı sizde de böyle ağrı
Sütten aşırı tiksindim içemiyorum ki sadece yoğurt yiyebiliyorm o kadar... Ama tuzlu suyla bende gargara yapayım bariDis eti kanamasi bendede ara ara var.Doktor sut urunlerini 2 kati fazla tuket, fircala ve tuzlu suyla gargara yap demisti kizlar bilginiz olsun.duman91
Yogurt ayran peynir onlari yersende olur benceSütten aşırı tiksindim içemiyorum ki sadece yoğurt yiyebiliyorm o kadar... Ama tuzlu suyla bende gargara yapayım bari
Evet yoğurtla hani takviye yapmaya çalışıyorum ama o da yetersiz kalıyormuş demek ki daha çok yiyeyim bari :)))Yogurt ayran peynir onlari yersende olur bence
Bizi resmen sömurdü miniklerEvet yoğurtla hani takviye yapmaya çalışıyorum ama o da yetersiz kalıyormuş demek ki daha çok yiyeyim bari :)))
Bende aynı şekildeyim canım, süt severdim önceden ama tiksindim artık ,peynir zaten yiyemem , yoğurt ayran cacık fln onlarla idare ediyorum ama dediğin gbi yeterli olmuyor sanırım e ne yapcaz bizCanım öncelikle sağlıcakla al bebişini kucağına, benimde 1 haftadır feci şekilde diş ağrım oluyor aynen dediğin gibi kulağıma vuruyor ağrısı... Birde fırçalarken sürekli diş etlerim kanıyor(
Kalsiyum eksikliğinden sanırım çünkü süt peynir yiyemiyorum, sadece yoğurt yiyebiliyorum o da çok etkili olmuyor galiba... yarın doktora gideceğim unutmazsam sorarım
ben devlete gidiyorum 30 kiloda olsan normal doğum:)Kız Allah iyiliğini versin bebişin boyu kilosunu sormuştumSende kilona dikkat et bacım 30 dan sonra önüne geçemeyebilirsin fazla alırsan...Benim doktor kilolu hamile sevmiyorum diyo Umarım seninki çok takık değildir kilo işine
cadı kadınAmin canim benim kaynanam erkek oldugunu duyunca cok uzulmstu daha erken uzulme dememe ragmen herkese solemis kiz istiyomus eskidende bana kizlari sevmem demisti neyse simdi kesin kiz olunca bu seferde oglum erkek istiyodu olmadi diyo gelde kavga etme neyse sustum artik yetisemiyrm kocamla aram bozuluyo Allah buyuk napayim aman esimde kizini seviyo catlasinda patlasin saglikli olsun prensesim esim bana benzesin istiyo bide ben hayal kuruyorum mesala diorm kizim buyucek liseden gelcek birlikte cay kurabiye keyfi yapcaz sonra o bana lisedeki cadilari hoslandigi cocugu amlatcak alisverise cikacaz esimle bekarliktan beri hayalimiz ilk bebegimizin erkek olmasiydi ama bem hep hayirlisi dedim hep canim saglikli olsun prenseslerrr
Bende kızları çok seviyorum.ancak annemler de eşim tarafında da erkek evlat hep el ustundedır imtiyazlı davranılır bariz ayrımcılık vardır .hatta sırf anneme kızdığımdan adil davranmadığı için allahım adil davranmayacaksam bana erkek evlat verme demiştim.buyuk konuşmuşum heralde. Yoksa ben kızlarım dan memnunum kız çocuk daha merhametli .hiç oğlum olmasada olur. Daha çok eşim için istiyordum erkek olsun .ancak biliyorum ki o da kız çocugunu daha çok seviyor
Kendine, eşine ve bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik bu kayınvalide mevzusunu, buna dair bekentilerini aklından çıkarmak gibi görünüyor arkadaşım.
Çünkü o huyundan vazgeçmeyecek, sen de düşünmeye devam ettikçe üzüleceksin, senin bu halinden eşin ve bebeğin de olumsuz etkilenecek...
En iyisi mi: ondan iyilik bekleme, beklentisiz ol...
Mutluluğunu bozma...
Sevgiler...
sevinirim vallaFiyat alcam canim atarim sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?