- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.881
Sen ne iş yapıyorsun "nebileyim"?
Amiiin amin İnşAllah canımBizi resmen sömurdü minikler
Neyse sağlıklı olsunlarda
2 katına çıkaralım canım, birde arkadaş tuzlu suyla gargara demiş onu da deneyelim bari:))Bende aynı şekildeyim canım, süt severdim önceden ama tiksindim artık ,peynir zaten yiyemem , yoğurt ayran cacık fln onlarla idare ediyorum ama dediğin gbi yeterli olmuyor sanırım e ne yapcaz biz
kök hücre neKızlar kök hücre işi aklınız da olsun ben hatırlatayım dedim...biz dün doktorumuzdan bilgi aldık...
süt için birşey diyemem ama tuzlu suyla gargara işe yarıyor galiba. boğazım acıyor diye iki gündür yapıyorum. bende de kanama oluyordu. dün hiç olmadı. şaşırdımdı. :)Dis eti kanamasi bendede ara ara var.Doktor sut urunlerini 2 kati fazla tuket, fircala ve tuzlu suyla gargara yap demisti kizlar bilginiz olsun.duman91
2 katına çıkaralım canım, birde arkadaş tuzlu suyla gargara demiş onu da deneyelim bari:))[/QUO
Bence de  bide gündüz hiç bişey yok, gece kafamı yastığa koyduğumda başlıyor, 
Üslubundan ve yazım tekniğinden dolayı... Hangi üniversitedesin?annen için üzüldüm canım başın sağolsun.
asıl mesleğim öğretmenlik.
ama şimdi akademisyenlik yapıyorum.
neden sordun?
Amin canım.Üslubundan ve yazım tekniğinden dolayı... Hangi üniversitedesin?
Allah razı olsun.. Mekanı cennet olsun.
Evet çalışıyorum, Uluslararası Ticaret okudum şimdi de mesleğimi yapıyorum. Bir firmanın İthalat/İhracat sorumlusuyum..Amin canım.
ODTÜ
sen çalışıyor musun canım?
Canım hayırlı olsun. biz 3 kız kardeşiz ve erkek kardeşimiz yok.Bende 3. kızım tekne kazıntısı muamelesi gördüm hepÇok sağol canım allah hepimize gönlündeki ni hayırlı ve sağlıklı olarak versin.kızlar çok sevindiler kızkardeşe baştan beride hep kız olsun istiyorlardı belkide dua oldu bu istek.kızlar bi başka güzel herhalde evlat guzel zaten.mis cennet kokusu bebekler
işin zor olsa gerek canım.Evet çalışıyorum, Uluslararası Ticaret okudum şimdi de mesleğimi yapıyorum. Bir firmanın İthalat/İhracat sorumlusuyum..
Amin canim tabikide bulamayanlar var cok uzuluyorum onlari Rabbom en dogrusunu bilitÇok sağol canım allah hepimize gönlündeki ni hayırlı ve sağlıklı olarak versin.kızlar çok sevindiler kızkardeşe baştan beride hep kız olsun istiyorlardı belkide dua oldu bu istek.kızlar bi başka güzel herhalde evlat guzel zaten.mis cennet kokusu bebekler
Canim bende sat ayni senin mucizen icin kac gunluk diolar bana herkes farkli soyluyo olcumlerde. Allah salikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize benimde ilk.
Canim benimde 2disim surudu doktor 4 ve 6 ay arasinda discinin yapacagi herseye izin verdi ve kagit imzaladi ama tabi benim baska hastaliklarim oldugundan bazi ilaclari yapmamasini soleyen not hazirladi disciye daha cektirmedm ama elimde suan hazir belgem varCanım öncelikle sağlıcakla al bebişini kucağına, benimde 1 haftadır feci şekilde diş ağrım oluyor aynen dediğin gibi kulağıma vuruyor ağrısı... Birde fırçalarken sürekli diş etlerim kanıyor(
Kalsiyum eksikliğinden sanırım çünkü süt peynir yiyemiyorum, sadece yoğurt yiyebiliyorum o da çok etkili olmuyor galiba... yarın doktora gideceğim unutmazsam sorarım
Çok şükür idare ediyoruz... Çalışan anne olmak zor, o yavruyu bir bakıcıya bırakıp işe gelmek aklının evde kalması daha da zor. Allah'tan Antalya'da yaşıyorum da trafik çilesi falan çekmeden hemen evde oluyorum iş çıkışı..işin zor olsa gerek canım.
kolaylıklar diliyorum tüm çalışan annelere, anne adaylarına...
Aaa öyle mi bak bunu bilmiyordum tam vaktine girmişiz o zaman...Canim benimde 2disim surudu doktor 4 ve 6 ay arasinda discinin yapacagi herseye izin verdi ve kagit imzaladi ama tabi benim baska hastaliklarim oldugundan bazi ilaclari yapmamasini soleyen not hazirladi disciye daha cektirmedm ama elimde suan hazir belgem var
Muah cinsiyet belli olunca haber ver dualarim senlecadı kadın
Bakıcıya evlat bırakmak gerçekten benim için de çok zor...Çok şükür idare ediyoruz... Çalışan anne olmak zor, o yavruyu bir bakıcıya bırakıp işe gelmek aklının evde kalması daha da zor. Allah'tan Antalya'da yaşıyorum da trafik çilesi falan çekmeden hemen evde oluyorum iş çıkışı..
Senin branşın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?