2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh canım çok güzel bir ninniymiş yaa bende duygulandım şimdi

Selam annelerr :))
Bu bulanti istifrg devam eden var mi hala. Ara ara oluyo bana eskisi gibi degil ama arada hala olmasi canimi sikiyr acaba sicaktan olabilir mi ??

Bu bulanti istifrg devam eden var mi hala. Ara ara oluyo bana eskisi gibi degil ama arada hala olmasi canimi sikiyr acaba sicaktan olabilir mi ??
Canım bu hamileliğimde olmadı ama, ilk hamileliğimde vardı. Seni rahatsız eden koku ve yiyeceklerden bir süre uzak durmaya çalışırsan belki rahatlarsın. Kolaylıklar diliyorum. Bulantı zor.

Son düzenleme:
Evet canim yapabiliyolarmis ama 6.aydan sonra olmuyomus git onve discine konus verecegi ilaclari ve tedavileri al kadin dogumcuya git o yonlendiriyo zaten

Canım bu hamileliğimde olmadı ama, ilk hamileliğimde vardı. Seni rakatsız eden koku ve yiyeceklerden bir süre uzak durmaya çalışırsan belki rahatlarsın. Kolaylıklar diliyorum. Bulantı zor.
Tesekkur ederim ilk zamanlar gercekten cok zordu ama su an oyle degil aniden oluyor va istifrg edince geciyor dr umda artik olmamasi gerekir ama cok sicak biz bile etkileniyoruz normal dedi. Bu gun yine yasayinca tedirgin oldum acikcasi

Tesekkur ederim ilk zamanlar gercekten cok zordu ama su an oyle degil aniden oluyor va istifrg edince geciyor dr umda artik olmamasi gerekir ama cok sicak biz bile etkileniyoruz normal dedi. Bu gun yine yasayinca tedirgin oldum acikcasi
Tedirdin olmana gerek yok, ama senin konforunu bozan bir durum işte.
Bebeğinin cinsiyeti kız mı?
Öyle olup 5. aya kadar kısmen devam edebiliyormuş çünkü.

kendim için konuşuyorum.
geçende midem ağrıyordu. hatta daha yemek yerken çıkarmıştım.
sonra bugün. yine önce ağrıdı sonra çıkarma.
bu ikisi arasında yaklaşık bir hafta falan var. o aralarda şikayetim olmadı.
farkettiğim ise şu: o gün yediklerim ile bugün yediklerim aynı şeyler. yani ekmeküstü peynir ve erik.
şimdi acaba ikisi bir olunca mı yoksa biri mi dokunuyor kestiremiyorum. o yüzden yarın yine peynirli ekmek yiyeceğim. olursa peynirdendir diyeceğim. ama şu da var. eriği o arada akşam yemeklerinden önce yedim hiçbirşey olmamıştı.
belkide sabahları ağır geliyor. anlamıyorum.
benim kendimdeki gözlemim böyle.
belki sizde de yediğiniz birşey dokunuyordur.
bu taktik normalde aklıma gelmezdi. doktora deddim midem ağrıyor sabahları diye. o yediklerini değiştir bakalım sonuç değişecek mi demişti.

Tam mide bulantılarım bitti dedim bayramda öksürük tuttu... 1 2 hafta onla mücadele ettim o geçiyo derken gribe yakalandım... Burun tıkanıklığı kulağımıda tıkadı doktora gittim temizledi ama açılmadı orta kulak iltihabı olmuş... Geniz akıntısı var... Midemi bulandırıyo... Hiç toparlayamadım kendimi... Dua edin toparlayayım kendimi... Ama tabi bu günümüzede şükürler olsun...

bebek insanın içindeyken daha farklı düşünüyor tabi.şu an bile kendi düşmemden korkmuyorum. düşersem ona bişey olur diye dikkatli yürüyorum

Oğlumu ilk hissettiğimde kaçıncı haftaydı hatırlayamıyorum (11 yaşında) Ama ilk hissettiğim şey kelebek çırpınışı gibi birşeylerdi.
evet onu ben hissedeli çok oldu ama dr ları biliyorsunuz o bebek değil deyip hevesini kırıyorlar insanın.bugün tecrübeli arkadaşlarla da konuştuk kesinlikle bebeğin o dediler dr a inanma

Canim seninki de zormus sadece bulantin mi oluyor ?
Bazi hamileliklerde devam edebiliyormus umarim en kisa surede tamamen gecer
Sagol kuzum evet bulaniyo yani keske bulanmasa sadece midem yansa diyorum balninca karnimda agriyo suda kaybediyorum canim 4gun hastahanede yattm serum veriyolar iyi geliyo ins canim col sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…