- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.901
Ahh canım çok güzel bir ninniymiş yaa bende duygulandım şimdiBakıcıya evlat bırakmak gerçekten benim için de çok zor...
Mircan Kaya'nın bir ninnisinde;
"Deve Gelir Katar Gider
Çamurlara Batar Gider
Bu Da Nasıl Anayımış
Yavrusunu Atar Gider"
diyor. Son satırı her duyduğumda gözlerim dolar...
Evet bizimki atmak değil ama... ...beni bazen göndermemek için arkamdan ağlayışları... ...onun gönlünü edene kadar evde yarım saati geçkin oyalanmalarım... ...akşam iş dönüşü kapının önünde olduğu yerde sevinçten zıplayarak beni karşılamaları... ...üstüne de bu ninni... ...benim her dinleyişimde yüreğim burkuluyor.
Keşke 3 yaşını bitirene kadar hepimiz kendimiz bakabilsek yavrularımıza...
Tek tesellim, onunla beraber olduğum her anı onunla dolu dolu değerlendirmeye çalışmam...
Bu arada benim bıranşım matematik canım.
Canım bu hamileliğimde olmadı ama, ilk hamileliğimde vardı. Seni rahatsız eden koku ve yiyeceklerden bir süre uzak durmaya çalışırsan belki rahatlarsın. Kolaylıklar diliyorum. Bulantı zor.Selam annelerr :))
Bu bulanti istifrg devam eden var mi hala. Ara ara oluyo bana eskisi gibi degil ama arada hala olmasi canimi sikiyr acaba sicaktan olabilir mi ??
Evet canim yapabiliyolarmis ama 6.aydan sonra olmuyomus git onve discine konus verecegi ilaclari ve tedavileri al kadin dogumcuya git o yonlendiriyo zatenAaa öyle mi bak bunu bilmiyordum tam vaktine girmişiz o zaman...
Benim arka dişlerimden birisinin ortası kırıldı, yani ortasında bir boşluk oluştu çok küçük olsa bile o canımı yakıyor, dolgu da yapabilirler mi acaba?
Valla kuzum ben 19.a gircem hala bulaniyo ins senin cabuk gecerSelam annelerr :))
Bu bulanti istifrg devam eden var mi hala. Ara ara oluyo bana eskisi gibi degil ama arada hala olmasi canimi sikiyr acaba sicaktan olabilir mi ??
Tesekkur ederim ilk zamanlar gercekten cok zordu ama su an oyle degil aniden oluyor va istifrg edince geciyor dr umda artik olmamasi gerekir ama cok sicak biz bile etkileniyoruz normal dedi. Bu gun yine yasayinca tedirgin oldum acikcasiCanım bu hamileliğimde olmadı ama, ilk hamileliğimde vardı. Seni rakatsız eden koku ve yiyeceklerden bir süre uzak durmaya çalışırsan belki rahatlarsın. Kolaylıklar diliyorum. Bulantı zor.
Canim seninki de zormus sadece bulantin mi oluyor ?Valla kuzum ben 19.a gircem hala bulaniyo ins senin cabuk gecer
Tedirdin olmana gerek yok, ama senin konforunu bozan bir durum işte.Tesekkur ederim ilk zamanlar gercekten cok zordu ama su an oyle degil aniden oluyor va istifrg edince geciyor dr umda artik olmamasi gerekir ama cok sicak biz bile etkileniyoruz normal dedi. Bu gun yine yasayinca tedirgin oldum acikcasi
Selam annelerr :))
Evet vakit kaybetmeyim ben yaaa çok sızlıyor resmenEvet canim yapabiliyolarmis ama 6.aydan sonra olmuyomus git onve discine konus verecegi ilaclari ve tedavileri al kadin dogumcuya git o yonlendiriyo zaten
bebek insanın içindeyken daha farklı düşünüyor tabi.şu an bile kendi düşmemden korkmuyorum. düşersem ona bişey olur diye dikkatli yürüyorumrben onceden cok kizardim yaninda bebek yatranlara evleneyim cocugum olumca odasi ayri olucak yanina telsiz vs koyarim duyarim sesini diodum ne kadar gaddarmisimyada cahilmisim. smdi nasi birakirim diorum. okudugum kitapta bebegi sevgi şefkat icin sik sik kucagniza alin yaziyor. zaten yillar hemen gecicek bebekligi gecicek calisacagm icinde onu doya doya koklamak istiyorum. sicakligimi hissetsn sıcaklığı ni hissedeyim istiyor um. millet der ozaman aman kucaga cok alma alismasin vs vs vs. alissin ben zorlanirim zorlanirsam ama bebegimi doya doya hissederim. bekarken ki fikirlerim tamamen degisti bana kizan olabilir ama ben yasamak istiyorum bebegimi Allah nasip ederse..
Bu önemli tarihleri not etmekte fayda var :)
İkinci hamileliğe kadar unutuluyor yoksa...
Seni uyandıran o "pat pat"lar kuzucuğunun sana olan dokunuşları canım :)
Doğduğunda sana dokunan o minik ayaklarını ellerini öpersin koklarsın :)[/QUOTE
aaayyy canım cidden o miniğim demekinşallah nasip olur canım hepimize dimi mis gibi o ayaklar nası öpmezsin
evet onu ben hissedeli çok oldu ama dr ları biliyorsunuz o bebek değil deyip hevesini kırıyorlar insanın.bugün tecrübeli arkadaşlarla da konuştuk kesinlikle bebeğin o dediler dr a inanmaOğlumu ilk hissettiğimde kaçıncı haftaydı hatırlayamıyorum (11 yaşında) Ama ilk hissettiğim şey kelebek çırpınışı gibi birşeylerdi.
Sagol kuzum evet bulaniyo yani keske bulanmasa sadece midem yansa diyorum balninca karnimda agriyo suda kaybediyorum canim 4gun hastahanede yattm serum veriyolar iyi geliyo ins canim col sagolCanim seninki de zormus sadece bulantin mi oluyor ?
Bazi hamileliklerde devam edebiliyormus umarim en kisa surede tamamen gecer
Tamam cnm cok gecmis olsun discininde ozeline gittim buardaEvet vakit kaybetmeyim ben yaaa çok sızlıyor resmen
Hadi at resimleriniselam kızlar bugun kızışıma ilk cicilerini aldım çok tatlı şeyler var yaa :))
internetten sipariş verdim canım gelsin atarım hemen :))Hadi at resimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?