- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.921
Teşekkür ederim yarın zaten kadın doğumcuma gidecektim bakalım onu da halledebilirsem iyi olur:)Tamam cnm cok gecmis olsun discininde ozeline gittim buarda
Inşallah canım bende arada altın kızlarım diye seviyorumCanım hayırlı olsun. biz 3 kız kardeşiz ve erkek kardeşimiz yok.Bende 3. kızım tekne kazıntısı muamelesi gördüm hepbence bir annenin en büyük şansı kız evlat. Hiç erkek kardeşimiz olmadığı için eşlerimiz anne ve babama ellerinden geldiğince erkek evlatlarıymış gibi davranıyo belki bir erkek kardeşimiz olsa bu denli samimiyet olmazdı. Annemiz hastalanınca tartışıyoruz ablalarımla bende kalsın ben bakayım diye.Gerçekten üç altının olacak babam altın kızlarım diye severdi bizi Allahım hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah
Evet arkadaşım galiba öyle.kesin demiyorum dedi Dr ama ben karnının buyuklugunden bi çıkıntı göremedim hayırlısı olsun sağlıklı olsunlardaKızlar sayfalar uçmuş.Hangisini okumaliyim şaşırdım.tribbexx canım Rabbim hayırlı evlatlar versin. Seriyi bozamadik. Sen de 3 lüyorsun benim gibi demek. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş.
Eki Görüntüle 1600613 bakin ne buldummm))
evde engelli bir yetim var diyosun.annenin çocuğuna lacağı o cocugun boğazından ve hakkından kesilecek.senin yerinde olsam bir çöp aldırmam.takmak istiyosa annen bir yarım altın taksın.benimde annem hazirlayacam bir şey bir de yarım altın takacam dedi.bende tamam dedim ama benim kıyıda köşede param var masrafı neyse verecem kendine geri.benimde babam öldü evdeki yetimin hakkını almam.bide yapınca emin ol kocana ve ailenen yaranamazsın diyim sanaBana da eltim diyo bebegin beşiğini annen alır bizde adettir. Dedim bizde adet yok kim neye gücü yeterse. Babam vefat edeli bir ay olmamıştı bana bunun hesabını yaptı elti. Eşime de dedim ayip degil mi annemin daha maaşı yok evde engelli bir yetimi var beşik derdine mi düşeceksiniz.
Oncelik kvde. Bizde oyle. Kaldi ki annem ilk kiyafetleri yatagi uyku seti tulumlar zıbinlar bir de cumhuriyet takacak biliyolar. E bi de beşik diyor.
atatatürk eğitim ve araştırmada ali beyi çok övüyolardetaylı ultrasonaa gidenler ses versiiin, Ankara'dakiler nereye gittiniz, gideceksiniz belli oldu mu?
beşiği her aile almak istiyor ve durum çok normalametist80 canim bende tam tersi cok guzel erkek kiyafetleri goruyorum benimde kizim olcak bak burda bayilacagina eminim
http://www.bebeci.com/bebek-giyim-urunleri/zibin-setleri ..
Kizlar kiyafetten mobilyadan konusmusunuzda benim buyuk sorunum var bana yardimci olur musunuz simdi biz yeni evlendik diye borclarimiz var 7 aydan itibaren bakcaktik..annem diger torunlarina yaptigi gibi banada besik yapmak istiyo karyola seti iste kiyafeti fln fln ama esim istemiyo gurur yapiyo arada kaldim anneme soledm agladi torunuma bise alamicak miyiz diye..annem siz begenin biz alalim diyo ama esim yok diyo nasi ikna etcem bilmiyorum..annemler evin yari esyasini duzduler ve hepsi son cikanlar iyilerdi esim hepsini kendi yaptigindan normal almak zorunda kaldi ve hala borc oduyoz esimin aileside durumu var ama yardim etmedi..benim ailem herseyin en guzelinden aldi ayiptir solemesi..simdi esimde karismasinlar istiyo ben alayim diyo esimi kirmak istemiyorum tabi annemlerin aldigi gibi alamayiz benim ailemin durumu iyidir ama esimde gurur yapsin istemiyorum nasi ikna etcem..annem kredi kartini verdi ne istiyosan al dedi ama esim gorur diye sakliyorum cok uzuluyo cunku annemde oglu gibi goruyo annem hic yuzlerine bise vurmadi kaynanamlarin hatta annem altinlrimi verdi kaynanam vermedi ama bise demedi yani simdi arada kaldim annem kiriliyo esim kiriliyo napsam bilemedim((
Zaten kayinvalidem duysa eltime cok kızar. Annem geçen salon halısı alacaktı bana. Çeyizimi ben kendim aldimdı. Kıyida birikmişim vardı o da babamın saglığında hastane masraflarına harcanmıştı. Ben yine de anneme harcatmadim bir şey.evde engelli bir yetim var diyosun.annenin çocuğuna lacağı o cocugun boğazından ve hakkından kesilecek.senin yerinde olsam bir çöp aldırmam.takmak istiyosa annen bir yarım altın taksın.benimde annem hazirlayacam bir şey bir de yarım altın takacam dedi.bende tamam dedim ama benim kıyıda köşede param var masrafı neyse verecem kendine geri.benimde babam öldü evdeki yetimin hakkını almam.bide yapınca emin ol kocana ve ailenen yaranamazsın diyim sana
Iyi ki internet var dimi büyük kolaylık vallainternetten sipariş verdim canım gelsin atarım hemen :))
bende bu beşiği gördüm çok beğendimmmmEki Görüntüle 1600613 bakin ne buldummm))
Evet tuzlu su baya ise yariyor bende de cok nadir kanama oluyo :)süt için birşey diyemem ama tuzlu suyla gargara işe yarıyor galiba. boğazım acıyor diye iki gündür yapıyorum. bende de kanama oluyordu. dün hiç olmadı. şaşırdımdı. :)
İnşaallah öğrenirsiniz. Allahın izniyle çok güzel haberler alırsınız. düşünmeyin böyle. böyle yazılanları okuyunca kendimi tuhaf hissediyorum. ne heyecanım var, ne bebek için alışveriş heyecanım..Kızlar yarın kontrolüm var çok sabırsızım inşAllah bu sefer bebişim döner de cinsiyetini öğrenebiliriz çok sabırsızlanıyorum:))) İnşAllah herşey de yolundadır yaa dua edin olur mu
Evet tuzlu su baya ise yariyor bende de cok nadir kanama oluyo :)
Gynoferon mu?Kızlar bu demir ilacı çok feci ishal bulantı karin ağrısı yapıyo bende. Gecen kullanmadım kesildi. Dünden yine aldim yine aynı başladı. Boyle etkisi olan var mı?
Evet canim hamilelikti sonrasinda emzirmeydi çoğu ilaci kullanamiyoruz.Zaten iyi bisey degil antibiotik kullanmakta o yuzden hem bogaza hem dise bu tuzlu su aklimizda bulunsunİnşaallah öğrenirsiniz. Allahın izniyle çok güzel haberler alırsınız. düşünmeyin böyle. böyle yazılanları okuyunca kendimi tuhaf hissediyorum. ne heyecanım var, ne bebek için alışveriş heyecanım..
yaaa.. var mı ben gibisi.halbuki ilk hamileliğim benim.
demek ki tuzlu suya devam edeceğiz. boğazım acımasa haberim olmazdı. sebep işte.. :)
Amin canım inşAllah, benimde ilk bebeğim hani bende alışveriş falan yapmadım hiçbirşey almadım ama cinsiyetini merak ediyorum... Heyacanının olmaması acaba daha alışamadın mı ki:))) tekmeleri yeyince o zaman heyecanın olur belki:)İnşaallah öğrenirsiniz. Allahın izniyle çok güzel haberler alırsınız. düşünmeyin böyle. böyle yazılanları okuyunca kendimi tuhaf hissediyorum. ne heyecanım var, ne bebek için alışveriş heyecanım..
yaaa.. var mı ben gibisi.halbuki ilk hamileliğim benim.
demek ki tuzlu suya devam edeceğiz. boğazım acımasa haberim olmazdı. sebep işte.. :)
AffetmiyorumGynoferon mu?
Benim kabizlik sorunum oldugu icin ben memnunum etkisinden canim ama ishal yaptığı doğrudur birde afedersin siyah renk oluyo oda normalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?