2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Inşallah canım bende arada altın kızlarım diye seviyorum

Kızlar sayfalar uçmuş.Hangisini okumaliyim şaşırdım. tribbexx canım Rabbim hayırlı evlatlar versin. Seriyi bozamadik. Sen de 3 lüyorsun benim gibi demek. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş.
Evet arkadaşım galiba öyle.kesin demiyorum dedi Dr ama ben karnının buyuklugunden bi çıkıntı göremedim hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda

evde engelli bir yetim var diyosun.annenin çocuğuna lacağı o cocugun boğazından ve hakkından kesilecek.senin yerinde olsam bir çöp aldırmam.takmak istiyosa annen bir yarım altın taksın.benimde annem hazirlayacam bir şey bir de yarım altın takacam dedi.bende tamam dedim ama benim kıyıda köşede param var masrafı neyse verecem kendine geri.benimde babam öldü evdeki yetimin hakkını almam.bide yapınca emin ol kocana ve ailenen yaranamazsın diyim sana

beşiği her aile almak istiyor ve durum çok normal
kim almak istiyorsa o alır :=)
durumunuz çok çok iyi bile olsa aileler beşik almak ıstıyorlar :=)

Zaten kayinvalidem duysa eltime cok kızar. Annem geçen salon halısı alacaktı bana. Çeyizimi ben kendim aldimdı. Kıyida birikmişim vardı o da babamın saglığında hastane masraflarına harcanmıştı. Ben yine de anneme harcatmadim bir şey.
Neyse kv duydu halı meselesini kocamla tartıştı dul kadın ne halısı masrafa sokmayın ben alırım ne eksiğiniz varsa dedi. Eşim de yetimin hakkı almasın bir şey diyor. Ama annem en azından bi bohça kiyafet yatakları bi de altını alacam diyor ilk çocuğun karışma sen diyor. Ben de seni zorlamayacak şeyler al yavaş yavaş alırsın diyorum. Hevesini kırmak istemiyorum çok.
Allaha cok şükür durumumuz iyi ama eltim illa laf çıkaracak adettir alsin diyor. Kendileri her adeti yerine getirdi de sanki.

Kızlar yarın kontrolüm var çok sabırsızım inşAllah bu sefer bebişim döner de cinsiyetini öğrenebiliriz çok sabırsızlanıyorum:))) İnşAllah herşey de yolundadır yaa dua edin olur mu

Kızlar bu demir ilacı çok feci ishal bulantı karin ağrısı yapıyo bende. Gecen kullanmadım kesildi. Dünden yine aldim yine aynı başladı. Boyle etkisi olan var mı?

süt için birşey diyemem ama tuzlu suyla gargara işe yarıyor galiba. boğazım acıyor diye iki gündür yapıyorum. bende de kanama oluyordu. dün hiç olmadı. şaşırdımdı. :)
Evet tuzlu su baya ise yariyor bende de cok nadir kanama oluyo :)

Kizlaaaar ilaclarim dahada cogaldi
Magvital magnezyum eksikligi icinmis geceleri donerken kramp tarzi seyler oluyo karnimda demistim ondan yazdi heralde 30tane var suda eritip icilcekmis.
Donaxyl vajinal tablet ve tek kullanimlik monural var birde idrar yolu enf icin.
Rabbim hepimize sifa versin.
Insallah su magnezyum bel agrimida gecirir cunku sirt ustu 2 dakika uzansam kalkmam cok zor oluyor sanki 70 yasindayim

Kızlar yarın kontrolüm var çok sabırsızım inşAllah bu sefer bebişim döner de cinsiyetini öğrenebiliriz çok sabırsızlanıyorum:))) İnşAllah herşey de yolundadır yaa dua edin olur mu
İnşaallah öğrenirsiniz. Allahın izniyle çok güzel haberler alırsınız. düşünmeyin böyle. böyle yazılanları okuyunca kendimi tuhaf hissediyorum. ne heyecanım var, ne bebek için alışveriş heyecanım..
yaaa.. var mı ben gibisi. halbuki ilk hamileliğim benim.

Evet tuzlu su baya ise yariyor bende de cok nadir kanama oluyo :)

demek ki tuzlu suya devam edeceğiz. boğazım acımasa haberim olmazdı. sebep işte.. :)

Kızlar bu demir ilacı çok feci ishal bulantı karin ağrısı yapıyo bende. Gecen kullanmadım kesildi. Dünden yine aldim yine aynı başladı. Boyle etkisi olan var mı?
Gynoferon mu?
Benim kabizlik sorunum oldugu icin ben memnunum etkisinden canim ama ishal yaptığı doğrudur birde afedersin siyah renk oluyo oda normalmis.

Evet canim hamilelikti sonrasinda emzirmeydi çoğu ilaci kullanamiyoruz.Zaten iyi bisey degil antibiotik kullanmakta o yuzden hem bogaza hem dise bu tuzlu su aklimizda bulunsun

Amin canım inşAllah, benimde ilk bebeğim hani bende alışveriş falan yapmadım hiçbirşey almadım ama cinsiyetini merak ediyorum... Heyacanının olmaması acaba daha alışamadın mı ki:))) tekmeleri yeyince o zaman heyecanın olur belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…