2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben cinsiyetini de biliyorum ki. erkek. adı bile hazır. eşimle birbirimize taktığımız bir isim vardı bekarken. onu koyacağız İnşaallah nasip olursa. :)
belki de alışamadım. tamam bebeğimi korumak için dikkatliyim ama ne biliyim, cidden alışamadım galiba. akşamları elim genelde hep karnımda. onunla konuşuyorum da ama ne biliyim heyecan heves.. tık yok yani. :)
sağlığı ve sağlığıma ilgiliyim o kadar.
bu da birşeydir değil mi...

benim de belim kilitleniyor sirt ustu yattigim zaman. Magnezyum eksikliginden miymis ?

Daha iyice büyüyüp hareketlenmediği içindir. Şimdi yok kontroldü, yok taramaydı odak noktamız bunlar. Ama 6. aydan sonra biraz daha azalıyor kontroller, ve sen de kendini iyice bi hamile gibi hissediyorsun. Bi de artık her şeye ulaşmak çok kolay, son ay gidip her şeyi bir günde bile alabilirsin.

5 dk. içinde de etkısini gösterıyor hee :=)
doktora gıtmeme cok var daha, onu napıcam bilmiyorum. herkese verıyor sanırım o ilacı
Gece icip yatıyorum sabah kusarak uyanıyorum
Benim haftaya randevum var. Sabredip icecem napim içmek lazım sendrom olmuşum zaten bişey sendromu demir eksikliginden buz yiyorum kıt kıt

herhalde öyle olacak. sağolun cevap için. teşekkür ederim. :)

Gece icip yatıyorum sabah kusarak uyanıyorum
Benim haftaya randevum var. Sabredip icecem napim içmek lazım sendrom olmuşum zaten bişey sendromu demir eksikliginden buz yiyorum kıt kıt
ben gece yatarken deneyecektım
demek ki sabah kusma yapıyor. iyi ki almamısım. kabus gibi kusmak bana yaa

Cilekten bebegim netten hafta sonu annemlere gidicez ozaman gidicem sorcam fiyati bi bakayim bulacam mi siteyi cok baktim bugun :)

ben 1 2 hafta önce çileğe baktım hiç böle güzel model gormedım magazada :) ,bu takımı gözüme kestırdım , senıde zevkınden dolayı kutluyorum şekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…