- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.941
Amin canım inşAllah, benimde ilk bebeğim hani bende alışveriş falan yapmadım hiçbirşey almadım ama cinsiyetini merak ediyorum... Heyacanının olmaması acaba daha alışamadın mı ki:))) tekmeleri yeyince o zaman heyecanın olur belki:)
bende de feci bulantı yapıyor, 1 kere aldım çok kötü bulantım olduKızlar bu demir ilacı çok feci ishal bulantı karin ağrısı yapıyo bende. Gecen kullanmadım kesildi. Dünden yine aldim yine aynı başladı. Boyle etkisi olan var mı?
Aynen her gün çıkarmaktan bıktım ilk aylardaki halime döndüm nerdeyse.bende de feci bulantı yapıyor, 1 kere aldım çok kötü bulantım oldu
bir daha almadım.
Evt bendede ishal oldu 2 gün içemedim unuttum üst üste bugun içtim hafiften karnım ağrımaya başladı zaten tekrar oluyor sanırımAynen her gün çıkarmaktan bıktım ilk aylardaki halime döndüm nerdeyse.
benim de belim kilitleniyor sirt ustu yattigim zaman. Magnezyum eksikliginden miymis ?Kizlaaaar ilaclarim dahada cogaldi
Magvital magnezyum eksikligi icinmis geceleri donerken kramp tarzi seyler oluyo karnimda demistim ondan yazdi heralde 30tane var suda eritip icilcekmis.
Donaxyl vajinal tablet ve tek kullanimlik monural var birde idrar yolu enf icin.
Rabbim hepimize sifa versin.
Insallah su magnezyum bel agrimida gecirir cunku sirt ustu 2 dakika uzansam kalkmam cok zor oluyor sanki 70 yasindayim
Iki tane miEvt bendede ishal oldu 2 gün içemedim unuttum üst üste bugun içtim hafiften karnım ağrımaya başladı zaten tekrar oluyor sanırım
Daha iyice büyüyüp hareketlenmediği içindir. Şimdi yok kontroldü, yok taramaydı odak noktamız bunlar. Ama 6. aydan sonra biraz daha azalıyor kontroller, ve sen de kendini iyice bi hamile gibi hissediyorsun. Bi de artık her şeye ulaşmak çok kolay, son ay gidip her şeyi bir günde bile alabilirsin.ben cinsiyetini de biliyorum ki. erkek. adı bile hazır. eşimle birbirimize taktığımız bir isim vardı bekarken. onu koyacağız İnşaallah nasip olursa. :)
belki de alışamadım. tamam bebeğimi korumak için dikkatliyim ama ne biliyim, cidden alışamadım galiba. akşamları elim genelde hep karnımda. onunla konuşuyorum da ama ne biliyim heyecan heves.. tık yok yani. :)
sağlığı ve sağlığıma ilgiliyim o kadar.
bu da birşeydir değil mi...
5 dk. içinde de etkısini gösterıyor hee :=)Aynen her gün çıkarmaktan bıktım ilk aylardaki halime döndüm nerdeyse.
Cilekten bebegim netten hafta sonu annemlere gidicez ozaman gidicem sorcam fiyati bi bakayim bulacam mi siteyi cok baktim bugun :)ay bu cok güzel yaa ,, nerden buldun ? sitedemı , lınkını versene ,bayıldım:)
Cok hos demi nekadardir acaba hafta sonu sorcambende bu beşiği gördüm çok beğendimmmm
Gece icip yatıyorum sabah kusarak uyanıyorum5 dk. içinde de etkısini gösterıyor hee :=)
doktora gıtmeme cok var daha, onu napıcam bilmiyorum. herkese verıyor sanırım o ilacı
Daha iyice büyüyüp hareketlenmediği içindir. Şimdi yok kontroldü, yok taramaydı odak noktamız bunlar. Ama 6. aydan sonra biraz daha azalıyor kontroller, ve sen de kendini iyice bi hamile gibi hissediyorsun. Bi de artık her şeye ulaşmak çok kolay, son ay gidip her şeyi bir günde bile alabilirsin.
Ben aldim karari kuzum esim besik alcak annemler odasini alcak baska almak isteyen varsa alsin kim ne istiyosa alsin :))beşiği her aile almak istiyor ve durum çok normal
kim almak istiyorsa o alır :=)
durumunuz çok çok iyi bile olsa aileler beşik almak ıstıyorlar :=)
Ben aldim karari kuzum esim besik alcak annemler odasini alcak baska almak isteyen varsa alsin kim ne istiyosa alsin :))
ben gece yatarken deneyecektımGece icip yatıyorum sabah kusarak uyanıyorum
Benim haftaya randevum var. Sabredip icecem napim içmek lazım sendrom olmuşum zaten bişey sendromu demir eksikliginden buz yiyorum kıt kıt
Cilekten bebegim netten hafta sonu annemlere gidicez ozaman gidicem sorcam fiyati bi bakayim bulacam mi siteyi cok baktim bugun :)
Ya bu halsizliğe iyi gelirmi kiGynoferon mu?
Benim kabizlik sorunum oldugu icin ben memnunum etkisinden canim ama ishal yaptığı doğrudur birde afedersin siyah renk oluyo oda normalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?