2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şunu kullananlar memnun mu? Kullansam halsizliğe iyi gelirmi?
canım yaklaşık 2 haftadır bu demir ilacını kullanıyorum.
içtikten 2 saat kadar sonra bana baygınlık hissi veriyor.
Durumu doktoruma bildirdim, sabah ve akşam olmak üzere 2 tane iç dedi :)
yani bu yorgunluk, baygınlık, fenalık hissi kansızlıktan kaynaklıymış bende...

Arkadaslar bu arada artik fl olcumuyle tam boyu soyluyor dr bastan topuga orda bi hafta onde cikiyoruz bastan popoya olanda tam haftasi cikiyoruz bebisinizin boyunu hangisi kabul ediyosunuz ??

banada benexol b12 vermişlerde içer içmez kötü yaptı bıraktım. halsizliğe karşı bişi arıyorum. eğer buda öleyse kullanmaya gerek yok. hergünde semiz otu yenmez ki yaw balıktanda nefret ediyorum. e demiri nerden karşılıcaz bizz

Cnm benimde bacaklarima giriyor arada geçen adım atamadim resmen ama magnezyumu sordum bi kaç kişiye erken dediler doktora desen de vermez şimdi dediler ,doktora gidince soruyum bakalım.

Erken değil magnorm kullanmaya baslayabilirsiniz hatta. Dra gidene kadar soda takviyesi tavsiye ederim.

aayy ne biliyim oda yanda olcak hemen ama sanki ayrı yerde uyuyamam ondan gibi geliyo şu an gece nasıl merak ederimmm ama mantıklı canım bu dediklerinde.

Ben ilk dogumumda 3 gun cocugumu kimseye guvenip uyumamistim. Oyle kolay degil yan odaya koymak :) lohusaligim gecene kadar da wcye gittigimde aglamasini duyardim. 9 aydan sonra ayri odada yatirmaya basladim ama yatagimin tam karsisinda yatagi. Boylece halen kızımı gorebiliyorum. Gece yan odaya gitmek de ilk aylarda zor. Yine de si bilirsiniz.

Ben de adanada yim. Avrupa hst gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Muayene ücreti 30 tl. Sendika indirimim de var 25 tlye gidyorum. Ustelik drum her seferinde 4 boyutludan da bakiyor. Ayrıntılı usgye vs gerek kalmiyor. Cok memnunum.

Kok hucre ben de yaptircam lakin daha drumla konusmadim.

Markafoni'de Stylo diye bir markada Anne-Bebek Çantaları var ilgilenen olursa..
Anne bebek cantalari maalesef gorundukleri kadar kullanisli degil. Gayet de pahali bi çanta aldim. Beklentim.gibi cok gözlü vs idi. Ama gelin görün ki şimdi sırt cantasi kullaniyorum. Cok daha rahat ediyorum.
Kızlar bu demir ilacı çok feci ishal bulantı karin ağrısı yapıyo bende. Gecen kullanmadım kesildi. Dünden yine aldim yine aynı başladı. Boyle etkisi olan var mı?
Gece uyumadan icmenizi tavsiye ederim.

Gündüz icemediginiz ilaclari yatmadan icmenizi tavsiye ederim.

ben de bişi almadım daha. dün bişiler bakacaktım güya, yemek, kahve derken çoğu yer kapanmıs
çorap dahi almadım düşün işte
Selamlarr ben de henüz hiç bir çöp bile almadım, halam sadece bir tane bebek almış:))))oda 1 beya 2 yaşından önce oynayamaz

Ya bu halsizliğe iyi gelirmi ki
E kan demir ilaci elbette eksikligi halsizlik yapar kuzum ama sadece omu eksik bi baktir degerlerine.Mesela bende B12 ve D vitamini resmen yerlerde surunuyomus.Igne kullaniyorum b icin d icinde devit 3 damla

Ama suda var bu sicaklar insani iice mayistiriiyo helede nemi cok olan bi yerdeysen

benim de belim kilitleniyor sirt ustu yattigim zaman. Magnezyum eksikliginden miymis ?
Canim normalde dahiliye eksikligi yok dedi ilac onermedi ama dun kadin dogum sonuçlarıma bakti birde ben gece yattigimda soldan saga donerken karnimin icine kramp giriyo sanki dedim normal ama magnezyumda kullan dedi.Ayrıca bel agrim ilk aydan beri var baya doktora sordum hepsi normal dedi belkide magnezym iyi gelir agrilara iyi geliyomus cunku oyle okudum netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…