- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.961
Cok gecmis olsun canim annelik simdiden cok guzel ve cok zor :)) hep bi endiseSagol kuzum evet bulaniyo yani keske bulanmasa sadece midem yansa diyorum balninca karnimda agriyo suda kaybediyorum canim 4gun hastahanede yattm serum veriyolar iyi geliyo ins canim col sagol
Sagol bebegim bakalim fiyati icimize sincek miben 1 2 hafta önce çileğe baktım hiç böle güzel model gormedım magazada :) ,bu takımı gözüme kestırdım , senıde zevkınden dolayı kutluyorum şekerım
Evet canim ya hemen ikinciyide dogurcam Allah verirse 3u 4u oda okadar zor geciyo ama ben cok seviyom cocuklari cok tsk ederim bitanem sanada gecmis olsunCok gecmis olsun canim annelik simdiden cok guzel ve cok zor :)) hep bi endise
canım yaklaşık 2 haftadır bu demir ilacını kullanıyorum.Şunu kullananlar memnun mu? Kullansam halsizliğe iyi gelirmi?
Amin canim insallah ben de istiyorum 2 3 :)) ben tek cocugum kizim tek olmasin istiyorum insallahEvet canim ya hemen ikinciyide dogurcam Allah verirse 3u 4u oda okadar zor geciyo ama ben cok seviyom cocuklari cok tsk ederim bitanem sanada gecmis olsun
Seninde mi kiz canim evet kizlarimiz abla olsun bide oglusumuz olsun sonra kiz sonra oglan :))ben oyle kardeslerim ben 3.numarayim:))Amin canim insallah ben de istiyorum 2 3 :)) ben tek cocugum kizim tek olmasin istiyorum insallah
banada benexol b12 vermişlerde içer içmez kötü yaptı bıraktım. halsizliğe karşı bişi arıyorum. eğer buda öleyse kullanmaya gerek yok. hergünde semiz otu yenmez ki yawcanım yaklaşık 2 haftadır bu demir ilacını kullanıyorum.
içtikten 2 saat kadar sonra bana baygınlık hissi veriyor.
Durumu doktoruma bildirdim, sabah ve akşam olmak üzere 2 tane iç dedi :)
yani bu yorgunluk, baygınlık, fenalık hissi kansızlıktan kaynaklıymış bende...
Cnm benimde bacaklarima giriyor arada geçen adım atamadim resmen ama magnezyumu sordum bi kaç kişiye erken dediler doktora desen de vermez şimdi dediler ,doktora gidince soruyum bakalım.
aayy ne biliyim oda yanda olcak hemen ama sanki ayrı yerde uyuyamam ondan gibi geliyo şu an gece nasıl merak ederimmmama mantıklı canım bu dediklerinde.
Slm kızlar .bizde dun adanada Acıbadem e gittik gelinimizle çok pahalıy mış.bidaha böyle bi hata yapmayacağım.Prof da olsa bence Fuzuli para.cd mızı aldık.Tombak bebeğimiz i gördük .kesin olmamakla beraber kız dedi.3.kızım geliyor .bı ara ağlamak geldi içimden kendi kendimi telkin ettim çok şükür sağlıklı dedim.anneme söyledim çok üzüldü.kayınvalidede tevafuk aradı diyemedim.kadın ılk duydugun da hamileliği mi oğlan mı demişti.eşime dedim hayırlısı olsun evlat evlatIR 10 tanede olsa sevilir dedi.canım kocam onun için istiyorum bi oğluşum olsun ama 3.dede nasip değilmiş.hayırlısı olsun çok şükür sağlığı yerinde ya .hem kız cici leri daha güzel.artık 4.de inş bi oğlum olur
Anne bebek cantalari maalesef gorundukleri kadar kullanisli degil. Gayet de pahali bi çanta aldim. Beklentim.gibi cok gözlü vs idi. Ama gelin görün ki şimdi sırt cantasi kullaniyorum. Cok daha rahat ediyorum.Markafoni'de Stylo diye bir markada Anne-Bebek Çantaları var ilgilenen olursa..
Gece uyumadan icmenizi tavsiye ederim.Kızlar bu demir ilacı çok feci ishal bulantı karin ağrısı yapıyo bende. Gecen kullanmadım kesildi. Dünden yine aldim yine aynı başladı. Boyle etkisi olan var mı?
Gündüz icemediginiz ilaclari yatmadan icmenizi tavsiye ederim.banada benexol b12 vermişlerde içer içmez kötü yaptı bıraktım. halsizliğe karşı bişi arıyorum. eğer buda öleyse kullanmaya gerek yok. hergünde semiz otu yenmez ki yawbalıktanda nefret ediyorum. e demiri nerden karşılıcaz bizz
Ben bundan kullanıyorum canım. ....ishal yapmadı beni ama sabah aç karnına içince çabuk acikiyorum....ama halsizlige iyi gelir mi bilmiyorumŞunu kullananlar memnun mu? Kullansam halsizliğe iyi gelirmi?
Selamlarr ben de henüz hiç bir çöp bile almadım, halam sadece bir tane bebek almış:))))oda 1 beya 2 yaşından önce oynayamazben de bişi almadım daha. dün bişiler bakacaktım güya, yemek, kahve derken çoğu yer kapanmıs
çorap dahi almadım düşün işte
ya sabah uyanamazsamGündüz icemediginiz ilaclari yatmadan icmenizi tavsiye ederim.
E kan demir ilaci elbette eksikligi halsizlik yapar kuzum ama sadece omu eksik bi baktir degerlerine.Mesela bende B12 ve D vitamini resmen yerlerde surunuyomus.Igne kullaniyorum b icin d icinde devit 3 damlaYa bu halsizliğe iyi gelirmi ki
balığı yemen lazım canım :=)banada benexol b12 vermişlerde içer içmez kötü yaptı bıraktım. halsizliğe karşı bişi arıyorum. eğer buda öleyse kullanmaya gerek yok. hergünde semiz otu yenmez ki yawbalıktanda nefret ediyorum. e demiri nerden karşılıcaz bizz
Gebeykenmi verildi bu canim?Şunu kullananlar memnun mu? Kullansam halsizliğe iyi gelirmi?
benımkı de gyno tardyferonŞunu kullananlar memnun mu? Kullansam halsizliğe iyi gelirmi?
Canim normalde dahiliye eksikligi yok dedi ilac onermedi ama dun kadin dogum sonuçlarıma bakti birde ben gece yattigimda soldan saga donerken karnimin icine kramp giriyo sanki dedim normal ama magnezyumda kullan dedi.Ayrıca bel agrim ilk aydan beri var baya doktora sordum hepsi normal dedi belkide magnezym iyi gelir agrilara iyi geliyomus cunku oyle okudum nettenbenim de belim kilitleniyor sirt ustu yattigim zaman. Magnezyum eksikliginden miymis ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?