- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.981
Ben de oraya gidiyorum. Çok memnunumMerhaba;
Kozyatağı'nda Central Hospital var SGK ile anlaşmalı, fiyatları da oldukça uygun.. 2 arkadaşım orada doğum yaptı, çok da memnun kaldılar, bir araştır istersen canım..
İki tane içmedim iki gün üst üste unuttum içmeyi ishal durdu bugun içtim sanki yine bozacak bağırsaklarıIki tane mibulantı yapmadı mı peki?
Bana bi de günde 2 tane iç dedi ben iki güne 1 zor içiyorum. Sabah bulantısı özellikle. Çıkarıyorum Sonra tüm günüm bulantılı geçiyorİki tane içmedim iki gün üst üste unuttum içmeyi ishal durdu bugun içtim sanki yine bozacak bağırsaklarıbende bulantı sadece sabah uyandığımda oluyor acaba ilaçtanmı
belki sana dokunmaz canım.banada benexol b12 vermişlerde içer içmez kötü yaptı bıraktım. halsizliğe karşı bişi arıyorum. eğer buda öleyse kullanmaya gerek yok. hergünde semiz otu yenmez ki yawbalıktanda nefret ediyorum. e demiri nerden karşılıcaz bizz
maşallah bebeğine canım.Kızlarr geldim ayrıntılı ultrasondan kocaman olmuş bebeğim 250 gr dı her şey düzgün cıktı çok şükür rabbime ama tek sıkıntımız var o da Bebeğin eşi aşağıdaymış dinlenmen lazım dedi doktor geçebilir zamanla dedi kasılma varmış, 2 hafta içinde düzelmesi gerekiyor. Yoksa doğum çok sıkıntılı olacakhiç bu durumu yasayan oldu mı ya da duydunuz mu?
doktorum vermedi ben araştırıyorum :) bide kan tahlili falan istemedi doktor benden. mümkünse hiç ilaç yutma diyo bi tek decavit kullanıyorum oda halsizliğe iyi gelmiyor. kendi kendime araştırma içine girdim.Gebeykenmi verildi bu canim?
Bak ben bunu kullanıyorum bende bulantı kusma yapmadı doktoruna sorsan bunu kullanabilir miyim diye belki bu daha iyi gelir bünyeneBana bi de günde 2 tane iç dedi ben iki güne 1 zor içiyorum. Sabah bulantısı özellikle. Çıkarıyorum Sonra tüm günüm bulantılı geçiyor
sevmiyom balığı yaabalığı yemen lazım canım :=)
ya bu bebişlere demir yüklememiz gerekiyo. değilse doğumdan sonra iğne vurulacaklarmış.benımkı de gyno tardyferon
bulantı korkusundan ıcmıyorum
sevmediğimiz pek çok şeyi yapacağız mecburen canım.sevmiyom balığı yaa
yemek zorundasınsevmiyom balığı yaa
ah okadar çok zorunda olduğumuz şeyler var ki. mesela yumurtayı kapıdan içeri sokmam benim herif bıldırcın yumurtası almış suyla yutuyorum küçük olduğu için kokuyo böööyemek zorundasın
bi arkadasım balıgın kokusuna bıle tahammul edemezdı, evde de yaptırmazdı. '' hamıle kal görecegım seni, mecburen yıyeceksın '' demıstım. gercekten yedı
Şuan balık yiomusun sen ben hiç yemiyorum sıcak diyeyemek zorundasın
bi arkadasım balıgın kokusuna bıle tahammul edemezdı, evde de yaptırmazdı. '' hamıle kal görecegım seni, mecburen yıyeceksın '' demıstım. gercekten yedı
yanlış hatırlamıyorsam 15 günlük olduklarında demir damlası veriyorlar bebeklere.ya bu bebişlere demir yüklememiz gerekiyo. değilse doğumdan sonra iğne vurulacaklarmış.
evet doğru diyon herşey bebiş için. bu ben değilim ya nerde benim hamburgerim kolamsevmediğimiz pek çok şeyi yapacağız mecburen canım.
miden bulanmıyorsa, yemeye çalış.
yanında bol yeşillik ve salatayla.
şuan demir hapımı almayı düşünmüyorum.ya bu bebişlere demir yüklememiz gerekiyo. değilse doğumdan sonra iğne vurulacaklarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?