2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet yazlık bakmamak lazım yazın bizim beişler 5-6 aylık olacakları için küçük gelir alırsak.

ohh ne guzel ayrıntılıdan kurtulmussun :=)
düzelir inşallah sıkıntı yapma
sıkıntı kötü bişi

sizlere tavsiyem bursa inegölde kendi imalatları netten girip bakın daha uygun fiyatlar. yemişim çileği çok severim zaten

canim gozun aydin ne guzel 3 guzel kiz evlat. kiz cocugu baskadir merhametlidir vefakardir.. bende isterdim kizim olsn ama Rabbim den hep sagliklisini hayirlisini istedim bana erkek bebek nasip etti uzulmuyorum. nasibimde varsa insallah kiz evladimda olur. kizlarini benim icin op. Rabbim bahtlarini cok cok cokkk guzel yapsin

kızlar ben bu ay sonu bursa inegöle geçeceğim. evin tüm mobilyalarını kısmetse değiştiriyorum hem bebek odasıda bakacağım. isterseniz bişi almayın ben bi gezeyim resim atarım size. teklif var ısrar yok. senelerdir eskişehirli olduğum için mobilyalarımı ordan alırım. bekleyin beni hatunlar kazıklanmayın eriklerde çileklerde

bebek insanın içindeyken daha farklı düşünüyor tabi.şu an bile kendi düşmemden korkmuyorum. düşersem ona bişey olur diye dikkatli yürüyorum
Kesinlikle. . gecen gun esime bisey dedim oglusumuz icin babasiii die ekledim sonuna onceden olsa simarip benim icin derdim analik boyle işte. .. cok güzel yaa simdi simdi mutluluğunu yaşıyorum. bebegimi hissettikce cok mutlu oluyorum her dk sukrediyorum bu duyguyu tattirdigi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…