2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herşeyin hayırlısı canım .tabiki öperim .haftaya yın e gıdeceğim kontrole

Merhaba güzel ocak anneleri
Ya kasik ağrısı olan var mı hala benim gibi hiç geçmedi desem yeridir bazen daha hafif bazen baya hissettiriyor kendini
bu arada bazen içimde baloncuk patlıyor gibi oluyor bebisim mi acaba

Merhaba güzel ocak anneleri
Ya kasik ağrısı olan var mı hala benim gibi hiç geçmedi desem yeridir bazen daha hafif bazen baya hissettiriyor kendini
bu arada bazen içimde baloncuk patlıyor gibi oluyor bebisim mi acaba
benim oluyor canim hele bu aksam adet olucakmisim gbi agrio.

Arkadaşlar vücudunda kafasına gore gezinen bir huylanma var, kaşınma hissi, sizde de var mi?? Bi iki sinek gordum acaba ondan mi böyle oldu anlamadım

Benimde ole ama daha az soyleyende olduda takildim. Cinsiyetin bellimi bana 12 bitiminde solediler kesin olmamakla beraber sonra 14 kesin defiler bakalim degisirmi;-)

benim oluyor canim hele bu aksam adet olucakmisim gbi agrio.

Benimki daha çok kasıkta dolgunluk hissi birde ani hareketlerde hissettiriyor kendini.Adet doneminse eğer ağrı olabilirmiş canım hamilelikte bile.Birde kız bebisde kasik ağrısı daha yoğun olur derler senin meleginin cinsiyeti ne canim

Son düzenleme:
Slm kızlar. Sabah Dr gittim. Dün gece ağrım vardı dinlendim idare ettim sabaha kadar. Kontrolüm haftayaydı ama bugün herseyi yaptı. İdrar tahlilinde yaptı. Hafif kum döküyormuşum. Önemli değil dedi. Bol su iç dedi. Ağrı gecmezse haftaya yine gel dedi. İlaç falan vermedi. Cinsiyeti söyledi. 2. Oğlum geliyor. Azıcık azıcık bozuldum ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabiki. 158 gr olmuş. Gelişimi 10 gün ilerde dedi. Allaha Şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…