- 4 Mayıs 2010
- 768
- 360
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.001
biri hamburger mı dedıevet doğru diyon herşey bebiş için. bu ben değilim ya nerde benim hamburgerim kolam
vücut bile kabul etmiyo desene :)şuan demir hapımı almayı düşünmüyorum.
çok kötü yapıyor beni.
biraz zaman gecsın tekrar deneyecegım almayı
ne yazmıstın ki?Bi kişi bile cvp yazmadı valla. ALLAH razı olsun
evet o benim :)biri hamburger mı dedı
canım ne yazdın sen görmedik ki bişiBi kişi bile cvp yazmadı valla. ALLAH razı olsun
aynen. .=) bulantı olmayan cok sanslıvücut bile kabul etmiyo desene :)
canım Bursayı hiç bilmiyorumKızlar bursa da acillerde kadın doğum cu olan hastane varmı. Çok sancım var kasıklarımda. Kestane kebap acele cevap
Doktor biliyor bulantılarimın devam ettiğini. Bile bile bulanti yapan ilac vermiyodur inşallah. Bu bulanti yapmıyosa bunu yazardı yoksa ne bilim cok üzülürüm boyle bir ihmal varsa.Bak ben bunu kullanıyorum bende bulantı kusma yapmadı doktoruna sorsan bunu kullanabilir miyim diye belki bu daha iyi gelir bünyenesonuçta bulantısı olanlar kendiniz çözüm bulmalı doktora sunmalısınız doktorlar bazen halden anlamıyor ne yazıkki bence bi deneyin çünkü bu ilacı hamilelik boyunca kullanıcaz bulantı 9. aya kadar çok zor olur katlanmakEki Görüntüle 1600895
bayılırım. hamburger pattik ve ıce teaevet o benim :)
bana bu hapı 1 ay önce verecektı, bulantılarımdan dolayı vermemişti. gectıgını sandı sanırım verdiDoktor biliyor bulantılarimın devam ettiğini. Bile bile bulanti yapan ilac vermiyodur inşallah. Bu bulanti yapmıyosa bunu yazardı yoksa ne bilim cok üzülürüm boyle bir ihmal varsa.
3 gün önce yedim.Şuan balık yiomusun sen ben hiç yemiyorum sıcak diye
Canim eltimin bebeğin eşi aşağıdaydı bir düşük bir erken doğum yapmıştı. Arkadaşımın da bebeği eşi itip duzeltmişti durumu. Tamamen şans diyorlar ama dinlenmek de gerekiyor. Arkadaşım dinlenerek düzeldi. Bol bol dinlen ani hareketlerden kaçın.Kızlarr geldim ayrıntılı ultrasondan kocaman olmuş bebeğim 250 gr dı her şey düzgün cıktı çok şükür rabbime ama tek sıkıntımız var o da Bebeğin eşi aşağıdaymış dinlenmen lazım dedi doktor geçebilir zamanla dedi kasılma varmış, 2 hafta içinde düzelmesi gerekiyor. Yoksa doğum çok sıkıntılı olacakhiç bu durumu yasayan oldu mı ya da duydunuz mu?
bebişine mi aldın bunubattaniyeyi es geçmeyin hanımlar
evet canım kışın doğurcaz ya arkadaşlar tavsiye etti kolay oluyomuş kullanımı. ben her tavsiyeye açığım :)bebişine mi aldın bunu
mesajını biri alıntı yapmıs gördüm. canım pek onlıne olan olmadıgı için doktor, yer sorularına hemen cevap bekleme bence :=)Kızlar bursa da acillerde kadın doğum cu olan hastane varmı. Çok sancım var kasıklarımda. Kestane kebap acele cevap
Hayır cnm senin kullandığın ilaç sende bulantı yapar başkasında yapmaz bünye meselesi bunu söylemek istedim...oyuzden belki farklı marka kullanırsan belki iyi gelir diye düşündüm...Doktor biliyor bulantılarimın devam ettiğini. Bile bile bulanti yapan ilac vermiyodur inşallah. Bu bulanti yapmıyosa bunu yazardı yoksa ne bilim cok üzülürüm boyle bir ihmal varsa.
çok guzelmıs. aynen kışa göre hareket edelım. bende çıtçıtlı badılerın hepsını uzun almayı düşünüyorum :=)evet canım kışın doğurcaz ya arkadaşlar tavsiye etti kolay oluyomuş kullanımı. ben her tavsiyeye açığım :)
senin profil resmine bayılıyorum kızz ne cimcime bişi oHayır cnm senin kullandığın ilaç sende bulantı yapar başkasında yapmaz bünye meselesi bunu söylemek istedim...oyuzden belki farklı marka kullanırsan belki iyi gelir diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?