2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bursa da acillerde kadın doğum cu olan hastane varmı. Çok sancım var kasıklarımda. Kestane kebap acele cevap
canım Bursayı hiç bilmiyorum
ama üniversite hastanesinin aciline gitsen, eğer ihtiyaç varsa seni kadın doğum servisine yönlendirirler.
geçmiş olsun.

Doktor biliyor bulantılarimın devam ettiğini. Bile bile bulanti yapan ilac vermiyodur inşallah. Bu bulanti yapmıyosa bunu yazardı yoksa ne bilim cok üzülürüm boyle bir ihmal varsa.

Doktor biliyor bulantılarimın devam ettiğini. Bile bile bulanti yapan ilac vermiyodur inşallah. Bu bulanti yapmıyosa bunu yazardı yoksa ne bilim cok üzülürüm boyle bir ihmal varsa.
bana bu hapı 1 ay önce verecektı, bulantılarımdan dolayı vermemişti. gectıgını sandı sanırım verdi
kullanamıyorum işte

Canim eltimin bebeğin eşi aşağıdaydı bir düşük bir erken doğum yapmıştı. Arkadaşımın da bebeği eşi itip duzeltmişti durumu. Tamamen şans diyorlar ama dinlenmek de gerekiyor. Arkadaşım dinlenerek düzeldi. Bol bol dinlen ani hareketlerden kaçın.

Hayır cnm senin kullandığın ilaç sende bulantı yapar başkasında yapmaz bünye meselesi bunu söylemek istedim...oyuzden belki farklı marka kullanırsan belki iyi gelir diye düşündüm...

evet canım kışın doğurcaz ya arkadaşlar tavsiye etti kolay oluyomuş kullanımı. ben her tavsiyeye açığım :)
çok guzelmıs. aynen kışa göre hareket edelım. bende çıtçıtlı badılerın hepsını uzun almayı düşünüyorum :=)
yani tamamen kışa odaklıyım
3 aylık olanından aldım mesela ben :=) bebiş 1 ay sonra büyüyecek çünkü
ve içinde sıkılsın istemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…