- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #21.021
canim cilekte dimi bu ben bakmistim besigi 1.500 liraydi oda takimi 4 5 milyardiFiyat alcam canim atarim sanada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cilekte dimi bu ben bakmistim besigi 1.500 liraydi oda takimi 4 5 milyardiFiyat alcam canim atarim sanada
evet yazlık bakmamak lazım yazın bizim beişler 5-6 aylık olacakları için küçük gelir alırsak.çok guzelmıs. aynen kışa göre hareket edelım. bende çıtçıtlı badılerın hepsını uzun almayı düşünüyorum :=)
yani tamamen kışa odaklıyım
3 aylık olanından aldım mesela ben :=) bebiş 1 ay sonra büyüyecek çünkü
ve içinde sıkılsın istemedım
ohh ne guzel ayrıntılıdan kurtulmussun :=)Kızlarr geldim ayrıntılı ultrasondan kocaman olmuş bebeğim 250 gr dı her şey düzgün cıktı çok şükür rabbime ama tek sıkıntımız var o da Bebeğin eşi aşağıdaymış dinlenmen lazım dedi doktor geçebilir zamanla dedi kasılma varmış, 2 hafta içinde düzelmesi gerekiyor. Yoksa doğum çok sıkıntılı olacakhiç bu durumu yasayan oldu mı ya da duydunuz mu?
ya kuzular çok pahalı değilmi bu ya.canim cilekte dimi bu ben bakmistim besigi 1.500 liraydi oda takimi 4 5 milyardi
Sur cnm paylaştığım demir ilacını sende sorsana doktoruna belki bu iyi gelirbana bu hapı 1 ay önce verecektı, bulantılarımdan dolayı vermemişti. gectıgını sandı sanırım verdi
kullanamıyorum işte
aynen :=) hem yaza bebiklerle alışverişe cıkarızevet yazlık bakmamak lazım yazın bizim beişler 5-6 aylık olacakları için küçük gelir alırsak.
Haftaya randevum. Erken gidecem büyük ihtimal. Bebiş iyi olsun bunu da cekerim napıyim. Bünyem de sagolsun yani.Hayır cnm senin kullandığın ilaç sende bulantı yapar başkasında yapmaz bünye meselesi bunu söylemek istedim...oyuzden belki farklı marka kullanırsan belki iyi gelir diye düşündüm...
Bana sorduydu geçmedi dedim.bana bu hapı 1 ay önce verecektı, bulantılarımdan dolayı vermemişti. gectıgını sandı sanırım verdi
kullanamıyorum işte
senin profil resmine bayılıyorum kızz ne cimcime bişi o![]()
benımkının üzerine yazayım da onu sorayım gittiğimde.Sur cnm paylaştığım demir ilacını sende sorsana doktoruna belki bu iyi gelir
canim gozun aydin ne guzel 3 guzel kiz evlat. kiz cocugu baskadir merhametlidir vefakardir.. bende isterdim kizim olsn ama Rabbim den hep sagliklisini hayirlisini istedim bana erkek bebek nasip etti uzulmuyorum. nasibimde varsa insallah kiz evladimda olur. kizlarini benim icin op. Rabbim bahtlarini cok cok cokkk guzel yapsinÇok sağol canım allah hepimize gönlündeki ni hayırlı ve sağlıklı olarak versin.kızlar çok sevindiler kızkardeşe baştan beride hep kız olsun istiyorlardı belkide dua oldu bu istek.kızlar bi başka güzel herhalde evlat guzel zaten.mis cennet kokusu bebekler
olsun değişme çok güzel bu ıssırasım geldicnmm benim oğluşum olacak ama hala resmi değiştiremiyorum
![]()
ben söylemeyı unuttum, o sormayı :=)Bana sorduydu geçmedi dedim.![]()
bende diyecektim ne kadar guzel ve anlamli seyler paylasiyorsun diye.. cok hosuma gittiAmin canım.
ODTÜ
sen çalışıyor musun canım?
estagfurullah canım.bende diyecektim ne kadar guzel ve anlamli seyler paylasiyorsun diye.. cok hosuma gitti
beşiğe bayıldım canım.mesela bu
Kesinlikle. . gecen gun esime bisey dedim oglusumuz icin babasiii die ekledim sonuna onceden olsa simarip benim icin derdimbebek insanın içindeyken daha farklı düşünüyor tabi.şu an bile kendi düşmemden korkmuyorum. düşersem ona bişey olur diye dikkatli yürüyorum![]()