• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki daha çok kasıkta dolgunluk hissi birde ani hareketlerde hissettiriyor kendini.Adet doneminse eğer ağrı olabilirmiş canım hamilelikte bile.Birde kız bebisde kasik ağrısı daha yoğun olur derler senin meleginin cinsiyeti ne canim
benimde oyle canim alt karinda cizgi boyunca agri oluo. ama dikkt ettim sanrim ayaklarm usumus ondan olmuş. corap giydim agri hafifledi. benimde ani kalkislarmda orda yumru gbi bisi oluyor sabki. erkek canim benim bebisim. annesine genelde bacak agrisi ve bel agrisi yaptirio melegim ;)

Slm kızlar. Sabah Dr gittim. Dün gece ağrım vardı dinlendim idare ettim sabaha kadar. Kontrolüm haftayaydı ama bugün herseyi yaptı. İdrar tahlilinde yaptı. Hafif kum döküyormuşum. Önemli değil dedi. Bol su iç dedi. Ağrı gecmezse haftaya yine gel dedi. İlaç falan vermedi. Cinsiyeti söyledi. 2. Oğlum geliyor. Azıcık azıcık bozuldum ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabiki. 158 gr olmuş. Gelişimi 10 gün ilerde dedi. Allaha Şükür
canim gecmis olsun. ve gozun aydin olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah. msjlari gec okudum bilmiyorum yarari oldumu cevabimin. cok gecmis olsn tekrardan

doktorum vermedi ben araştırıyorum :) bide kan tahlili falan istemedi doktor benden. mümkünse hiç ilaç yutma diyo bi tek decavit kullanıyorum oda halsizliğe iyi gelmiyor. kendi kendime araştırma içine girdim.
Nasil yani kan degerlerine demirine vs bakmasi gerekmezmi benim daha kese göründüğünde devlet hastanesi bile bakalim degerlerine dedi canim

Nasil yani kan degerlerine demirine vs bakmasi gerekmezmi benim daha kese göründüğünde devlet hastanesi bile bakalim degerlerine dedi canim
zeynep sana ben demir degerlerimin fotosunu gnderecekmiydim yoksa Musmutlu22 Musmutlu22 yemi gonderecektim acaba

Evet dusuktu ve ilac vermemisti sana.Gynoferon ben hala devam ediyorum canim.Bu arada kan degerim 11buçuk tu bu aya kadar ama bu ay dusmus biraz cunku istahsizlik cok var bende yumurta falan hiç yiyemiyorum.

Evet dusuktu ve ilac vermemisti sana.Gynoferon ben hala devam ediyorum canim.Bu arada kan degerim 11buçuk tu bu aya kadar ama bu ay dusmus biraz cunku istahsizlik cok var bende yumurta falan hiç yiyemiyorum.
hmmm evet benim demirim yuksek ilac kullnamiorum. bakalim eger mustmuysa oda soyler :)

Mogami dedi:
Kızlar kök hücre işi aklınız da olsun ben hatırlatayım dedim...biz dün doktorumuzdan bilgi aldık..
Mogami Mogami benim de aklımda ama henüz doktorumla konuşmadım bu konuyu ne dedi doktorun fiyatları ne boyuttaymışş senden bi ön bilgi alırsak bizim de biraz fikrimiz olur belki☺️☺️
canım benim gittiğim hastanede şöyle bi yol izleniyormuş... öncelikle kök hücrenin muhafaza edileceği daoğuma kısa süre kala gidip acıbadem hastanesinden alacakmışım çünkü istanbulda bu işi acıbadem yapıyormuş...sonra kendi hastaneme veriyormuşum doğum gerçekleşincede onlar kök hücreyi içine koyup bize veriyorlar ve biz o kutuyu doğru acıbademe götürüp saklattırıyoruz orda...eşim sorduğundan ve ben o sırada yan odada toparlandığımdan dolayı anladığım bu...fiyatını bilmiyorum ama teyzem acıbademe gidiyo kontrolleri için...dün ona sordum bana bilgi al diye...umarım uçuk bi fiyat vermezler

Slm kızlar. Sabah Dr gittim. Dün gece ağrım vardı dinlendim idare ettim sabaha kadar. Kontrolüm haftayaydı ama bugün herseyi yaptı. İdrar tahlilinde yaptı. Hafif kum döküyormuşum. Önemli değil dedi. Bol su iç dedi. Ağrı gecmezse haftaya yine gel dedi. İlaç falan vermedi. Cinsiyeti söyledi. 2. Oğlum geliyor. Azıcık azıcık bozuldum ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabiki. 158 gr olmuş. Gelişimi 10 gün ilerde dedi. Allaha Şükür
en azından pek fazla agrın olmamıs.
oğluşun hayırlı olsun :=)

canım benim gittiğim hastanede şöyle bi yol izleniyormuş... öncelikle kök hücrenin muhafaza edileceği daoğuma kısa süre kala gidip acıbadem hastanesinden alacakmışım çünkü istanbulda bu işi acıbadem yapıyormuş...sonra kendi hastaneme veriyormuşum doğum gerçekleşincede onlar kök hücreyi içine koyup bize veriyorlar ve biz o kutuyu doğru acıbademe götürüp saklattırıyoruz orda...eşim sorduğundan ve ben o sırada yan odada toparlandığımdan dolayı anladığım bu...fiyatını bilmiyorum ama teyzem acıbademe gidiyo kontrolleri için...dün ona sordum bana bilgi al diye...umarım uçuk bi fiyat vermezler
Ben ilk hamileliğimde ikizlerimi kaybettim ama onlara hamileyken bi arkadaşım aldırmış izmirde saklanıyormuş onunki ilk etapta 2-3 milyar gibi bişi dedi yanlış diilse senelikte 200-300 dolar gibi bi saklama ücreti söyledi ama geçmiş gün hatırlamıyorum o yüzden sana sordum tekrardan☺️

Ben de buna bayıldımmmmmm☺️☺️☺️☺️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 66
Ben ilk hamileliğimde ikizlerimi kaybettim ama onlara hamileyken bi arkadaşım aldırmış izmirde saklanıyormuş onunki ilk etapta 2-3 milyar gibi bişi dedi yanlış diilse senelikte 200-300 dolar gibi bi saklama ücreti söyledi ama geçmiş gün hatırlamıyorum o yüzden sana sordum tekrardan☺️
çok para yahu :KK43:

Back
X