2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ozaman giciklik yapmislar insan bi tenede erkek atardi. acaba kadinn hepsimi kiz. olsn bee kiz iyidir 4 kiz gezerler
ay kesin kız değilmi hepsi allah senin tependen baksın biri erkektir be nerden çıkarttın 3 ününde kız oldğunu. 3 bebek içerde nasıl sıkışmılardır ya valla allah sabır versin.

emin ol hepimiz kaynanalık yaparım ben bundan eminim bizim çeneler durmazz
kiz surrender dogru dio.benim arkadsim 3 yil ugrasti olmadi. ilki oldu dusuk yapti. 2. 1 yil sonra oldu süt koruyor die korunmamis kizi suan 6 aylik,kadin 2. ye hamile kaldi dogal yolla ve anlamamis bile 3. ayda iliski sirasnda kanamasi olnca dr gidio dr dio. smdide oglu olacak eylulde. sennde oyle olabilir :)

benim en büyük korkum ne biliyomusun? veli toplantıları
benim annemede ablasi deil annesi gelsin demislerdi. garibim 14 unde anne olunca. ama ne guzel smdi torunu var cocugunzmu diolr genc annelik guzel ama gecti artik. annem 20 yasindayken 3 cocugu varmis ben 29 oldm daha 1. yi dogurucam insallah

tatlışkom bizim babanın şeyleri hareketsizmiş tembeller yani. hani çizgi filmi bile varya şeyler koşturuyo önce gitcez diye benimkinin ki yolda oturup sigara içiyo varamıyo hedefe :) genede nasip tabiki

tatlışkom bizim babanın şeyleri hareketsizmiş tembeller yani. hani çizgi filmi bile varya şeyler koşturuyo önce gitcez diye benimkinin ki yolda oturup sigara içiyo varamıyo hedefe :) genede nasip tabiki
olsun canım, yine de belli olmaz bu işler. sen yıne de düşündüğün zamandan 4 ay önce dogal yolu dene bakalım :=)

arkadasmin esininkilerde oyleymis. 3 kavanoz ozel karisim almis aktardan dr vermis onnla hareketlenmisler ama yinede tup oldu. 2.ye yaramis kavanozdakiler hemen oldu hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…