- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.281
pek bişi değilmişen güzeli 2 yaş ara heralde ben 3 ay geç kaldım :))
hem emzirme suresi biteren güzeli 2 yaş ara heralde ben 3 ay geç kaldım :))
yaş kaçtı senin?bende bu bebisim 2 yasina geldimi calismalara baslicam 2. icin yas gitmeden yapmak lazm zaten gec anne olucam. bide snra daha zor oluo bebekligi unutuon biri kiskanio vs. en azndan ikisi bir buyur her halukarda zorluk cekilecek bari kucukken olsun
ay kesin kız değilmi hepsi allah senin tependen baksınozaman giciklik yapmislar insan bi tenede erkek atardi. acaba kadinn hepsimi kiz. olsn bee kiz iyidir 4 kiz gezerler
benim en büyük korkum ne biliyomusun? veli toplantılarıevet, dogumdan sonra vücut hamılelıge alıstıgı için belkı de bu dogal yollardan olur senin :=)
evet 40 falan. belkı de 42 falan
tam hatırlamıyorum :=)
kiz surrender dogru dio.benim arkadsim 3 yil ugrasti olmadi. ilki oldu dusuk yapti. 2. 1 yil sonra oldu süt koruyor die korunmamis kizi suan 6 aylik,kadin 2. ye hamile kaldi dogal yolla ve anlamamis bile 3. ayda iliski sirasnda kanamasi olnca dr gidio dr dio. smdide oglu olacak eylulde. sennde oyle olabilir :)emin ol hepimiz kaynanalık yaparım ben bundan eminim bizim çeneler durmazz
aa 10.aydamo hamile kaldnben 10 ay emzirdim
niye ki?benim en büyük korkum ne biliyomusun? veli toplantıları
benim annemede ablasi deil annesi gelsin demislerdi. garibim 14 unde anne olunca. ama ne guzel smdi torunu var cocugunzmu diolr genc annelik guzel ama gecti artik. annem 20 yasindayken 3 cocugu varmis ben 29 oldm daha 1. yi dogurucam insallahbenim en büyük korkum ne biliyomusun? veli toplantıları
tatlışkom bizim babanın şeyleri hareketsizmiş tembeller yani. hani çizgi filmi bile varya şeyler koşturuyo önce gitcez diye benimkinin ki yolda oturup sigara içiyokiz surrender dogru dio.benim arkadsim 3 yil ugrasti olmadi. ilki oldu dusuk yapti. 2. 1 yil sonra oldu süt koruyor die korunmamis kizi suan 6 aylik,kadin 2. ye hamile kaldi dogal yolla ve anlamamis bile 3. ayda iliski sirasnda kanamasi olnca dr gidio dr dio. smdide oglu olacak eylulde. sennde oyle olabilir :)
kız anlamadın mı herkesin annesi genç kokona kokona gelcek ben buruş buruş çocuğum utancak bendenniye ki?
kız anlamadın mı herkesin annesi genç kokona kokona gelcek ben buruş buruş çocuğum utancak bendenbak neler düşünüyom ben
olsun canım, yine de belli olmaz bu işler. sen yıne de düşündüğün zamandan 4 ay önce dogal yolu dene bakalım :=)tatlışkom bizim babanın şeyleri hareketsizmiş tembeller yani. hani çizgi filmi bile varya şeyler koşturuyo önce gitcez diye benimkinin ki yolda oturup sigara içiyovaramıyo hedefe :) genede nasip tabiki
kafayı böle şeylere yorana kadar üniversite okuyacağım yere zengin koca bulmaya yorsaydım 20 yaşında doğururdumharbıden neler düşünüyorsun yaa
arkadasmin esininkilerde oyleymis. 3 kavanoz ozel karisim almis aktardan dr vermis onnla hareketlenmisler ama yinede tup oldu. 2.ye yaramis kavanozdakiler hemen oldu hahahahtatlışkom bizim babanın şeyleri hareketsizmiş tembeller yani. hani çizgi filmi bile varya şeyler koşturuyo önce gitcez diye benimkinin ki yolda oturup sigara içiyovaramıyo hedefe :) genede nasip tabiki
bişi dicem doğum yaptıktan hemen ne kadar sonra hamile kalıbilirsiniz dedi doktorunuz yada dedi mi öle bişiolsun canım, yine de belli olmaz bu işler. sen yıne de düşündüğün zamandan 4 ay önce dogal yolu dene bakalım :=)
ahahahha anca tesir etmiş demek kiarkadasmin esininkilerde oyleymis. 3 kavanoz ozel karisim almis aktardan dr vermis onnla hareketlenmisler ama yinede tup oldu. 2.ye yaramis kavanozdakiler hemen oldu hahahah
20 yasında ben dogurmak istemezdımkafayı böle şeylere yorana kadar üniversite okuyacağım yere zengin koca bulmaya yorsaydım 20 yaşında doğururdum
valla heeee kardesim arkadsi zengn kocaya gitti hemen cocuk yapti ama huzuru yok be anacimkafayı böle şeylere yorana kadar üniversite okuyacağım yere zengin koca bulmaya yorsaydım 20 yaşında doğururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?