2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımkılerın koyulugu eskısı gıbı. daha bır koyulasma göremedım :=)
resmini cekerdim ama olmazzzzzz benimki siyah koyu kahve arasi oldu. zaten normalde goguslerm cok kucuktu dolgulu sudyenle goguse benziodu suan altn cagini yasio diyorum. bana buyuk gelen sudyenim smdi kucuk gelio

resmini cekerdim ama olmazzzzzz benimki siyah koyu kahve arasi oldu. zaten normalde goguslerm cok kucuktu dolgulu sudyenle goguse benziodu suan altn cagini yasio diyorum. bana buyuk gelen sudyenim smdi kucuk gelio
sütyen şuan kullanmıyorum. göğüs uclarını bellı etmeyecek şeyler gıyıyorum
sütyen aldım ama yıne de bu havalarda daraltıyor ınsanı

bu arada göğüsler benim de inanlmaz büyüdü 75- 80 takıyordum şuan yeni çamaşır almadım ama 85 olmuştur. bu kadar büyüyünce çatlamak erken olmuor :) Hm de güzel emzirme sutyenleri var bu arada

olgun anne =) vallahi modern anneler artık 35 ten itibaren yapıyor çocuk,tek çocuk yaptıkları için.senin ilk mi başka düşünür müsün
bakımlı anne olursun kimse çakmaz yaşı
modernlikten değil tatlım ya. 29 da evlendim. hadi dedim çalışayım arabamı alayım evimide yapayım sonra çocuk rahat etsin derken yaş oldu 35 :)

Çatlaklar icin bir şeyler kullanmaya başladiniz mi kizlar???
Ewettt ben mustela kullanıyorum bir de bir arkadaşım karışım tarifi vermişti ondan yaptırıcam kayısı badem fındık kakao yağlarını ktardan alıp karıştırıyosun ama mustela kadar emilimli olmadığı için sıcakla kullanabileceğimi sanmıyorum onu. O yüzden şimdilik mustela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…