- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.321
resmini cekerdim ama olmazzzzzzbenımkılerın koyulugu eskısı gıbı. daha bır koyulasma göremedım :=)
genetikse çatlamak Allahın emri ama yağlarla azaltılabilir diye düşünüyorum, bol su içmekte önemliymişçatlamak için erken degıl mı?
ben cok arastırdım genetık bişi varsa kesınlıkle naparsan yap catlayacaksın :=)
sütyen şuan kullanmıyorum. göğüs uclarını bellı etmeyecek şeyler gıyıyorumresmini cekerdim ama olmazzzzzzbenimki siyah koyu kahve arasi oldu. zaten normalde goguslerm cok kucuktu dolgulu sudyenle goguse benziodu suan altn cagini yasio diyorum. bana buyuk gelen sudyenim smdi kucuk gelio
herhangi bi kremmi senn kullandığın bir şey varmıgöğüslerinizede krem sürmeye başlayın derim ben. yara olmaması için.
havalar baya nemlı dıye bu aralar bişi sürmüyorumgenetikse çatlamak Allahın emri ama yağlarla azaltılabilir diye düşünüyorum, bol su içmekte önemliymiş
kız bebişi olcaklarda pembe oluyomuş canım. erkek bebişlerde mor :)benımkılerın koyulugu eskısı gıbı. daha bır koyulasma göremedım :=)
35 e dayadım canım :)kaç yaşındasın ki sen
benımkılerde çok küçüktür normalde :=)bu arada göğüsler benim de inanlmaz büyüdü 75- 80 takıyordum şuan yeni çamaşır almadım ama 85 olmuştur. bu kadar büyüyünce çatlamak erken olmuor :) Hm de güzel emzirme sutyenleri var bu arada
olgun anne =) vallahi modern anneler artık 35 ten itibaren yapıyor çocuk,tek çocuk yaptıkları için.senin ilk mi başka düşünür müsün35 e dayadım canım :)
lansilo muydu lansoh muydu neydi onu kullanıyorumherhangi bi kremmi senn kullandığın bir şey varmı
benim ilk bu seneye tekrar düşünüyorum kısmetseolgun anne =) vallahi modern anneler artık 35 ten itibaren yapıyor çocuk,tek çocuk yaptıkları için.senin ilk mi başka düşünür müsün
bakımlı anne olursun kimse çakmaz yaşı
modernlikten değil tatlım ya. 29 da evlendim. hadi dedim çalışayım arabamı alayım evimide yapayım sonra çocuk rahat etsin derken yaş oldu 35 :)olgun anne =) vallahi modern anneler artık 35 ten itibaren yapıyor çocuk,tek çocuk yaptıkları için.senin ilk mi başka düşünür müsün
bakımlı anne olursun kimse çakmaz yaşı
modernlikten değil tatlım ya. 29 da evlendim. hadi dedim çalışayım arabamı alayım evimide yapayım sonra çocuk rahat etsin derken yaş oldu 35 :)[/QUOTE
refah içinde büyüyecek çocuk desene =) inşallah.ya benim de iki sene oluyor evleneli, ev almayı düşünüyoruz eylül ekim gibi çok zor olacak bu halde taşınmak ama olsun
sizin göğüsler ne küçükmüş yahu. benim 95 ti şu an ne oldu bilmiyorum. tek bildiğim heryerden fırtlıyo :)
sorma büyük sıkıntı taşıyamıyorum artıkya cok büyükmüş ben bile tırsıyorum süt dolunca napcm diye .kocaman kocaman =D
Gelince yazcemmmm sana muckkkkıstedıgın tohum olsun. sen geınce de ben sana getırırım
Ewettt ben mustela kullanıyorum bir de bir arkadaşım karışım tarifi vermişti ondan yaptırıcam kayısı badem fındık kakao yağlarını ktardan alıp karıştırıyosun ama mustela kadar emilimli olmadığı için sıcakla kullanabileceğimi sanmıyorum onu. O yüzden şimdilik mustelaÇatlaklar icin bir şeyler kullanmaya başladiniz mi kizlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?