- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.301
aynen onunkiler emekliomus heralahahahha anca tesir etmiş demek ki
orası öle tabi kide ne bilim çarşıda anne kız abla kız gibi olmak güzeldir herhalde20 yasında ben dogurmak istemezdım
yaş ilerledikçe bilinçlenıyor ınsan her konuda.
eşimin halası dedi işte bana. o çok fazla bilmiş bir şeydirbişi dicem doğum yaptıktan hemen ne kadar sonra hamile kalıbilirsiniz dedi doktorunuz yada dedi mi öle bişi
boşasın alsın nafakayı bidaha evlensin. koca mı yokvalla heeee kardesim arkadsi zengn kocaya gitti hemen cocuk yapti ama huzuru yok be anacim
çatlamak için erken degıl mı?kızlar çatlaklar ne durumda , çatlamaya başladınız mı :) herhangi bir şey kullanan var mı, önceki sflarda biri sormuş ben bio oil kullanıyorum bugün uni bayb aldım. bir de bulursam kalıp şeklinde kakao yağı alacağım dönüşümlü kullanırım,
lierak iyiymiş ama çok pahalıki, bu arada göğüslerimn altında sanki çatlağa benzer seyler gördüm
mantıklı düşünürsek en az 6 ay bebişi emzirmek zorundayız. hamile kalınca süt ekşiyomuş. demekki 6 ay korunmak lazım mantığıma yattı :)eşimin halası dedi işte bana. o çok fazla bilmiş bir şeydir
bebeği 3 aylık, '' şuan istesem hamıle kalabılırım, vücut gebelıgın tesırınde '' dedi.
heralde dogumdan 1 yıl boyunca öyledir. ya da emzirdiğin sürece o kısmı bilemedim :=)
benimde bacaklamn yannda olusuodu damar sanmistim bi gorunup bi kayboluodu. ama sag bacagmdakiler daha belirgn belliki catlak vazelin suruorum ama catladiktan snra catliosun. bebe yagida suruodum. smdi bebakin aci badem sutunu alicamkızlar çatlaklar ne durumda , çatlamaya başladınız mı :) herhangi bir şey kullanan var mı, önceki sflarda biri sormuş ben bio oil kullanıyorum bugün uni bayb aldım. bir de bulursam kalıp şeklinde kakao yağı alacağım dönüşümlü kullanırım,
lierak iyiymiş ama çok pahalıki, bu arada göğüslerimn altında sanki çatlağa benzer seyler gördüm
bence yaş olarak abla kız tarzı degıl de, anne kızı tercıh ederım :=)orası öle tabi kide ne bilim çarşıda anne kız abla kız gibi olmak güzeldir herhalde
hamıle kalınca süt verılmıyor mu cocuga yani?mantıklı düşünürsek en az 6 ay bebişi emzirmek zorundayız. hamile kalınca süt ekşiyomuş. demekki 6 ay korunmak lazım mantığıma yattı :)
evet bebek emmiomus. abimle aram az zehirlenmisim ben abimi annem bana hamile kalincamantıklı düşünürsek en az 6 ay bebişi emzirmek zorundayız. hamile kalınca süt ekşiyomuş. demekki 6 ay korunmak lazım mantığıma yattı :)
ekşiyomuş canım o yüzden bebek kendisi emmiyomuş. öle duydum bilmiyom :)hamıle kalınca süt verılmıyor mu cocuga yani?
suruyorm bende bisi dicem meme baslarindaki kahverengi koyulasip buyudu sizinkide oylemi yaaa..göğüslerinizede krem sürmeye başlayın derim ben. yara olmaması için.
gıdasız kalmış abin desene :)evet bebek emmiomus. abimle aram az zehirlenmisim ben abimi annem bana hamile kalinca
benimki yakında havalanacaksuruyorm bende bisi dicem meme baslarindaki kahverengi koyulasip buyudu sizinkide oylemi yaaa..
evet onemli degil abilik kolay degilgıdasız kalmış abin desene :)
Benimde morbenimki yakında havalanacakyşil yeşil damarlar çıktı.
kaç yaşındasın ki senkız anlamadın mı herkesin annesi genç kokona kokona gelcek ben buruş buruş çocuğum utancak bendenbak neler düşünüyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?