- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.341
Ewettt ben mustela kullanıyorum bir de bir arkadaşım karışım tarifi vermişti ondan yaptırıcam kayısı badem fındık kakao yağlarını ktardan alıp karıştırıyosun ama mustela kadar emilimli olmadığı için sıcakla kullanabileceğimi sanmıyorum onu. O yüzden mustelaÇatlaklar icin bir şeyler kullanmaya başladiniz mi kizlar???
Yağını eksik koyduğun kadar üzerini sütle tamamlarsan aynı tadi bulursun diye düşünüyorum. ben yağı azaltınca üzerini sütle tamamlıyorumYaaaaaaa az yağlı bir kek yapayım dedim rezil oldu hiç keke benzemedi getti emeğimmmm
Benimde ole ama daha az soyleyende olduda takildim. Cinsiyetin bellimi bana 12 bitiminde solediler kesin olmamakla beraber sonra 14 kesin defiler bakalim degisirmi;-)
bende 2 tane çok istedim ama koymadı artık önlenebiliyo çoğul gebelikler. ben seneye bi tanede kız düşünüyom bidaha para almak için koymadı doktorumgerçi bi tanesiyle zor başa çıkıyom içimde 2 tane olsaydı napcaktım. herşeyde bi hayır vardır. ben yaşlıyım kızım yumurta zor çıktı benden okadar iğne yemeye [/
benimde dondurulmuş 5 tane var şimdiki geveliğim doğal oldu ama ilk gebeliğim tip bebek ikiz di ve bir kız bir erkekti. Ama tüp bebek merkezlerinde inanılmaz bir yoğunluk var ben onların her gelenin embiriyolarını inceleyip cinsiyetlerni bildiklerini düşünmüyordum çünkü çok derinlemesine incelenmesi gereken birşey. Siz bunu biliyor musunuz yoksa tahminen mi? Merak ettim şimdi bendekıbrısta yasal türkiyede yasak. hani diyo ya bakanımız bana yasal sana yasakyok tüp bebektedki doktorlar değil labrotuardaki embriyologlar biliyo. onlarıda dışarda sıkıştırıp söyletmek lazım. mesela benim 5 tane bebeğim daha var hepsini dondurdum acaba kaçı kız kaçı erkek merak ettim bak şimdi. senin arkadaşınında bahtı ne karaymış be.
ben duştan cıkmadan önce bebek yagı ile her yerımı yaglıyorum ve su tutuyorum kendımeEwettt ben mustela kullanıyorum bir de bir arkadaşım karışım tarifi vermişti ondan yaptırıcam kayısı badem fındık kakao yağlarını ktardan alıp karıştırıyosun ama mustela kadar emilimli olmadığı için sıcakla kullanabileceğimi sanmıyorum onu. O yüzden mustela
Kuzum bak kesin git benim vitaminlerim cok kotu cikti sende baktir hamilelik hastalik olmaktan cikti valla 2 gundur iyiyim elhamdülillahcanım o zaman bakıldı tabi. ben bu aralar diyorum kızz :)
Ayyyy ne bilimmm sutu normalden biraz daha fazla ekledim aslında ama olmadıYağını eksik koyduğun kadar üzerini sütle tamamlarsan aynı tadi bulursun diye düşünüyorum. ben yağı azaltınca üzerini sütle tamamlıyorum
suruyorm bende bisi dicem meme baslarindaki kahverengi koyulasip buyudu sizinkide oylemi yaaa..
Aynen canim bende oyleyim.Bu arada kizlar gogus yarasi icin saf zeytinyagi birebirmis.Simdiden aklinizda bulunsun.Meme ucuna kahverengi yere surmek yara olmasina catlamasina iyi geliyormus.suruyorm bende bisi dicem meme baslarindaki kahverengi koyulasip buyudu sizinkide oylemi yaaa..
Hayır. 10 ay emzirdim sadece. 22 aylik kizim şu anda.aa 10.aydamo hamile kaldn
Normalde sezeryan 2 sene gecmeli. Ama daha erken yapanlar da çok. Cok riskli durumlarda drlar ayni yerden kesmiyormus. Bi kac milim yanından kesiyormus.bişi dicem doğum yaptıktan hemen ne kadar sonra hamile kalıbilirsiniz dedi doktorunuz yada dedi mi öle bişi
kızlar çatlaklar ne durumda , çatlamaya başladınız mı :) herhangi bir şey kullanan var mı, önceki sflarda biri sormuş ben bio oil kullanıyorum bugün uni bayb aldım. bir de bulursam kalıp şeklinde kakao yağı alacağım dönüşümlü kullanırım,
lierak iyiymiş ama çok pahalıki, bu arada göğüslerimn altında sanki çatlağa benzer seyler gördüm
Aynen canim bende oyleyim.Bu arada kizlar gogus yarasi icin saf zeytinyagi birebirmis.Simdiden aklinizda bulunsun.Meme ucuna kahverengi yere surmek yara olmasina catlamasina iyi geliyormus.
Hayır. 10 ay emzirdim sadece. 22 aylik kizim şu anda.
Normalde sezeryan 2 sene gecmeli. Ama daha erken yapanlar da çok. Cok riskli durumlarda drlar ayni yerden kesmiyormus. Bi kac milim yanından kesiyormus.
Ilkinde mustela kullabmistim. Şimdi de aldim ama pek düzenli kullanmıyorum.
valla ben buyuynce sarkar die korkumdan cikaramiorm.sütyen şuan kullanmıyorum. göğüs uclarını bellı etmeyecek şeyler gıyıyorum
sütyen aldım ama yıne de bu havalarda daraltıyor ınsanı
içi slıkon gibi sütle dolacagı için sarkmaz dıye düşünüyorum ama kişiye göre degısebılır. evde normalde zaten kullanmam, artık dısarıda da kullanmıyorumvalla ben buyuynce sarkar die korkumdan cikaramiorm.
tmm canikom gelince haberleselimAyyyy ne bilimmm sutu normalden biraz daha fazla ekledim aslında ama olmadıyoğurt koymadım o yuzdenmi acep
benimkide cok buyudu en az 2 beden. dun nette okdm halka koyulasip iice buyuyebilir die gercekten ole kahverengilik artio. bide bende gogus ucu yoktu nasi emziririm diodum Rabbim vucudumuzu nasi hazirlio uclari bile cikti.Aynen benimkide öyle rengi koyulasti ve buyudu canim
aaa oylemo kacnci ayda sursekki onlara erken baslamak lazm die okumuştum. ayy bacaklrmn o catlayn yerleri nasi kasinio bisi yapmiom ama oralar gtti artik napalim feda olsn oglusuma.ben cok su iciorm kremlerimi suruyorum ama annemde catlamis bekliodum kendimde. hayirlisi artik saglikli olsndaAynen canim bende oyleyim.Bu arada kizlar gogus yarasi icin saf zeytinyagi birebirmis.Simdiden aklinizda bulunsun.Meme ucuna kahverengi yere surmek yara olmasina catlamasina iyi geliyormus.
benimkide dikiçi slıkon gibi sütle dolacagı için sarkmaz dıye düşünüyorum ama kişiye göre degısebılır. evde normalde zaten kullanmam, artık dısarıda da kullanmıyorum
çok rahatsız edıyor. benımkıler şuan dimdik ayaktalar
yok cnm erkek benimcanım senin kızmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?