- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.381
Fotoyu ısırmaya çalışıyorum resmen fotoyu kaynım gördü neresi olduğunu anlamamış aynı amcası deyip duruyo hiiç bozmadım bende aynı sen ayyynııı sen dedimçok tatlı gözüküyor dimi ama
benımkı de sanıyor sadece bizde var
Fotoyu ısırmaya çalışıyorum resmen fotoyu kaynım gördü neresi olduğunu anlamamış aynı amcası deyip duruyo hiiç bozmadım bende aynı sen ayyynııı sen dedim
o aradakı ne?kordon falan mı?Bu da bizim popomuzz
Yok pipiş oo aradakı ne?kordon falan mı?
Yok pipiş o
Tam ısırmalık yaaaben senınde kız sanmıstım
bakıyorum arası dolu. uzaktan oldugu için kordon sandım
minnak popiş yaa
Kızlar ya düğünler geliyor bizim abiye nereden alabiliriz var mı bildiginiz yerler???
Bende aldım canımBir de ben hala ogluşuma hastane çıkış seti beğenemedim pinkperest almıştı sanırım başka var mı alan
hahaha deseydin ya amcasi burasi oglusumun popisi die bakalim ne tepki vericektiKısa çok şık elbiseler gördüm nette ama uzun abiyeye hiç rastlamadım.ben jısa elbiseler almayı düşünüyorum canım. Trendyolda görmüştüm kısa çok şık hamileler için ama yzun hiç görmedim
çok güzelmiş canımBende aldım canım
Daha ben inci iğne almadım yahu :/Bir de ben hala ogluşuma hastane çıkış seti beğenemedim pinkperest almıştı sanırım başka var mı alan
İrkekkk dicekHuhuu nasılsınız hanımlar yarın inşallah bebegimin cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım
Sağolasın senin resimde güzel olmuşçok güzelmiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?