- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.421
Hormonlarda tavan yapmış maşallah harikasın
Glikoz muydu yeni baktılar yüksek çıkmadı ekstra neye baktırmam lazım
Troit yüksek zaten ilaç kullanıyorum hamilelik öncesinde de vardı geçen hafta baktırdım ilaçla 1,61 şuanTiroid baktirin derim
Çok tatlımış canım Gül'e Gül'e giysin bebişinBen de aldım bişiler
Ama sembolik
Aslında kilot almaya gitmiştim.
Kızıma hamileyken ilk don al donansin demislerdi. Ben de almistim. Şimdi bjnda da benden önce kimse alsın istemedim bu sebeple gittim don aldim :))
Ama donun resmi yok :))
Gitmisken bir de takim aldim.
Buyrunuz.
Troit yüksek zaten ilaç kullanıyorum hamilelik öncesinde de vardı geçen hafta baktırdım ilaçla 1,61 şuan
Çok tatlımış canım Gül'e Gül'e giysin bebişin
Çok geçmiş olsun alışacağız ilaçla yaşamaya artık...ben 75 lik kullanıyordum ilacı geçen ay yukselti 3,65 e hemen ilacı yükselttik 1,5 alıyorum şimdi yani 110 oluyor daha yülselecekmi acabaBen de tiroid hastasiyim. Surekli takipteyim
Her ay kan veriyorum. Değerler gittikce değişecek bilmiyorsaniz ben söyleyim.
Teşekkür ederim cnm daha guzelleri sizlerin bebelerinin olsun.
Çokkk güzelmişşşş sağlıkla gelsin ve giyinsin inşBen de aldım bişiler
Ama sembolik
Aslında kilot almaya gitmiştim.
Kızıma hamileyken ilk don al donansin demislerdi. Ben de almistim. Şimdi bjnda da benden önce kimse alsın istemedim bu sebeple gittim don aldim :))
Ama donun resmi yok :))
Gitmisken bir de takim aldim.
Buyrunuz.
Sen talasemi tasiyicisimsn canim.unuttumkiz iyi ama benimki kansizliga bagli anemi. kan degerim dusuo Demiri m iyi ama kanim nakil olmadan yukselmicek. keske dusuk olsada ilacla hen demirim hem kanim artsa
Cnm doktor bana 2.5 altı olması yeter demişti...sen yinede emin ol tabi ara benim kaşla göz arasında 3,5 u geçmiş valla çok üzüldüm meraktayım acaba bizim bu değerler daha yükselecekmi
Teşekkür ederim insallah daha yukselmez seninde tatlim.Cnm doktor bana 2.5 altı olması yeter demişti...sen yinede emin ol tabi ara benim kaşla göz arasında 3,5 u geçmiş valla çok üzüldüm meraktayım acaba bizim bu değerler daha yükselecekmi
İnşşşş sağlıkla doğsunlar ben endokrine gidiyorum ama anlamadığım haşhimato ile hipotroidi arasındaki fark ne ?Teşekkür ederim insallah daha yukselmez seninde tatlim.
Canim elbette kontrolde olmak sart ve ilaclari dahiliyenin duzenlemesi gerekliymis hatta daha gelismis hastaneye gidiyosan endokrinde ilgilense iyiymiş.Bende ayda 1 mutlaka baktiriyorum canim.Saglikla kucagimiza bi alsaydik :)
Yerim cok tatlı nasıl kumaşı ?Bende aldım canım
Pamuk canım o Yüzden aldım zaten. Organikler çok pahalı alıştırmayayım dedimYerim cok tatlı nasıl kumaşı ?
Canim bendede az calisiyor tiroid ama iltihapli olunca hashimoto deniyor bildigim kadariyla.İnşşşş sağlıkla doğsunlar ben endokrine gidiyorum ama anlamadığım haşhimato ile hipotroidi arasındaki fark ne ?
Hımmm testlerime bakmam lazım benimde anti tpo yüksek çıkmıştı galibaCanim bendede az calisiyor tiroid ama iltihapli olunca hashimoto deniyor bildigim kadariyla.
Mesela tsh yuksek t3 t4 denilenler normal bu hipotiroid ama birde anti tpo degeri var 5ten kucuk olmasi lazim normalde ama o bende 400 kusur buda gosteriyoki hashimoto var canim bu sekilde.
Bak canim soyle k.dogumadaHımmm testlerime bakmam lazım benimde anti tpo yüksek çıkmıştı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?