2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler güzel ocak anneleri
Bende de hasimato var hatta ilk bebegimi troid yüzünden kaybettim o zamanki doktorum pek onemsememisti TSH değerini. Neyse benden size küçük bir tavsiye ilacı kahvaltıdan ne kadar önce alirsaniz o kadar emilimi güçlü olur birde mısır brokoli karnabahar lahana gibi yiyeceklerden ve tuzdan uzak durmanizi oneririm iyot tuz tüketimi hikaye benim gebelikten önce 6 larda gezinirken gebelikte birlikte önce 2 ye sonra 1,86ya iki hafta önceki olcumumdede 1.66 ya kadar düştü gebelikte 2.5 altı olması yeterli.Sevgiler

Ben de troid için ilaç kullanıyorum sıkıntım yoktu önceden gebelikte öğrendim şimdi ilaçla dengeleniyor gebelerde 1-2 arası ideal olanmış ve kesinlikle şuna eminim kadın doğumcular hiç anlamıyor ve bazen ihmal ediyorlar size de tavsiyem sıkıntınız varsa bu konuda varsa endokrin yoksa da dahiliyeye gitmeniZ..

Aynen ben ilacimi 3 yildir kahvaltidan en az yarim saat once iciyorum.Cok sık olmasada tuketmenin zarari yok demisti endokrin doktoru bana o sebzelerden de vitamin almak lazimmis.Gerci arasinda tek sevdgm karnabahar :)
Insallah hepimizin hamileligi guzel gecer ve saglikla kucagimiza aliriz

Otoo prensesss geliyor :))) Hadi gözün aydın bebeğim havalara uçuyorsundurrr :))) Kimseye söz verme prensesine akşam çikolatamızı çiçeğimizi yaptırıp geliyoruz
Günaydın canımcımmmm ay sonundan beri tatildeyim , henüz döndüm nasıl keyfin ne var neyok ,minik prens nasıl

kızlar günaydın hepinize nasılsınız, benim geçen bulantılarım 4 gündür tekrar başladı,dün balık yedim zar zor ama inanın şuan okadar kötü yaptı ki beni, geceden beri bulantım iki kat arttı, birde resmen dengemi sağlayamıyorum, yürürken falan sendeliyorum işe zor geldim,siz de böyle olan var mı ya

Kızlar günaydın geçmişi okuyamadım çünkü baya ilerlemiş sayfalar... Hafta sonu kontrolümüz vardı, troidim biraz daha düzene girmiş çok şükür... Benim meleğim yine iki büklüm yatıyordu, doktor amcası baya baya uğraştı sonunda kızçem olacağını öğrendik çok şükür Rabbime bizde öğrenmiş olduk:)))

benim de 1 haftadır bulantım var anlamıyorum, yaş nane aldım yemeklerin yanında onu kokloaya koklaya yiyorum et hiç yiyemiyorum çok tiksindim

benim de 1 haftadır bulantım var anlamıyorum, yaş nane aldım yemeklerin yanında onu kokloaya koklaya yiyorum et hiç yiyemiyorum çok tiksindim

canım nolduk birden ya, iyiyken böyle olması kötü oldu birde dengemi sağlayamıyorum tutuna tutuna iş yapıyorum, bugün randevu aldım kendi doktorum izinliymiş başka doktora aldım randevuyu dayanamadım

hayırlı olsun kızcennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…