- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.441
Aynen ben ilacimi 3 yildir kahvaltidan en az yarim saat once iciyorum.Cok sık olmasada tuketmenin zarari yok demisti endokrin doktoru bana o sebzelerden de vitamin almak lazimmis.Gerci arasinda tek sevdgm karnabahar :)Iyi geceler güzel ocak anneleri
Bende de hasimato var hatta ilk bebegimi troid yüzünden kaybettim o zamanki doktorum pek onemsememisti TSH değerini. Neyse benden size küçük bir tavsiye ilacı kahvaltıdan ne kadar önce alirsaniz o kadar emilimi güçlü olur birde mısır brokoli karnabahar lahana gibi yiyeceklerden ve tuzdan uzak durmanizi oneririm iyot tuz tüketimi hikaye benim gebelikten önce 6 larda gezinirken gebelikte birlikte önce 2 ye sonra 1,86ya iki hafta önceki olcumumdede 1.66 ya kadar düştü gebelikte 2.5 altı olması yeterli.Sevgiler
Beni ebe aradı gel yapalım diye ama 20. haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum ben.herkes o zamanlar yaptırmış.Tetenoz aşısını yaptıran yokmu henüz
21 haftalikken yapıyorum ben bebek hareketleri tam hissedilince.ben tam aşılıyım bu gebelikte yapmicam zatenTetenoz aşısını yaptıran yokmu henüz
Kuzum ben yaptırmadım doktor yaptırma dedi, ama bu haftalarda yaptırıyorlar :)Tetenoz aşısını yaptıran yokmu henüz
Yaptırma deme sebebi neymiş peki canımKuzum ben yaptırmadım doktor yaptırma dedi, ama bu haftalarda yaptırıyorlar :)
neden yaptırma dedi canım? bana da bebek hareketlerini net hiisedince yapalım dedi ebe ama dr umu arıcaktım bende bugün..Kuzum ben yaptırmadım doktor yaptırma dedi, ama bu haftalarda yaptırıyorlar :)
Günaydın canımcımmmmOtoo prensesss geliyor :))) Hadi gözün aydın bebeğim havalara uçuyorsundurrr :))) Kimseye söz verme prensesine akşam çikolatamızı çiçeğimizi yaptırıp geliyoruz
cnm hiç bir fikrim yokneden yaptırma dedi canım? bana da bebek hareketlerini net hiisedince yapalım dedi ebe ama dr umu arıcaktım bende bugün..
iyi haftalar canımgünaydın hatunlar herkese iyi haftalar diliyorum
benim de 1 haftadır bulantım var anlamıyorum, yaş nane aldım yemeklerin yanında onu kokloaya koklaya yiyorum et hiç yiyemiyorum çok tiksindimkızlar günaydın hepinize nasılsınız, benim geçen bulantılarım 4 gündür tekrar başladı,dün balık yedim zar zor ama inanın şuan okadar kötü yaptı ki beni, geceden beri bulantım iki kat arttı, birde resmen dengemi sağlayamıyorum, yürürken falan sendeliyorum işe zor geldim,siz de böyle olan var mı ya
benim de 1 haftadır bulantım var anlamıyorum, yaş nane aldım yemeklerin yanında onu kokloaya koklaya yiyorum et hiç yiyemiyorum çok tiksindim
bilmiyorum cnm, saglık ocağı yapalım dedi, benim doktorum yaptırma dedi nedenini hiç sormadımYaptırma deme sebebi neymiş peki canım
hayırlı olsun kızcennnnnKızlar günaydın geçmişi okuyamadım çünkü baya ilerlemiş sayfalar... Hafta sonu kontrolümüz vardı, troidim biraz daha düzene girmiş çok şükür... Benim meleğim yine iki büklüm yatıyordu, doktor amcası baya baya uğraştı sonunda kızçem olacağını öğrendik çok şükür Rabbime bizde öğrenmiş olduk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?