- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.461
yok be canimm. utuyu yaptm fenalık gecirdim uyuyakalmisim aksamAaaa mudanya serin olurdu aslında bu hoş bu seneki sıcaklık çok fena orayıda etkilemiş demekyapabilsende ütünü balkona taşısan cnm çok rahat oluyor hernekadar komşular şaşkın şaşkın baksada
benimkide 20. haftaya gelelim bi düşünürüz dedi. sanırsam yaptırma diyecek. ben sebebini sorayım baribilmiyorum cnm, saglık ocağı yapalım dedi, benim doktorum yaptırma dedi nedenini hiç sormadım
bende anlamadım bu bebeğin sacı kılı olayına inanmaya başlayacağım, ya da bebek yukarı cıkıyor ya belki baskı yapıyordur mideye diyorum, doktora sorucam unutuyorum bebeği görüncecanım nolduk birden ya, iyiyken böyle olması kötü oldu birde dengemi sağlayamıyorum tutuna tutuna iş yapıyorum, bugün randevu aldım kendi doktorum izinliymiş başka doktora aldım randevuyu dayanamadım
bu sıcakta da ütü hiç çekilmiyo dimiyok be canimm. utuyu yaptm fenalık gecirdim uyuyakalmisim aksam
bende anlamadım bu bebeğin sacı kılı olayına inanmaya başlayacağım, ya da bebek yukarı cıkıyor ya belki baskı yapıyordur mideye diyorum, doktora sorucam unutuyorum bebeği görünce
cokkk guzeller gule gule gysin melegin canimBen de aldım bişiler
Ama sembolik
Aslında kilot almaya gitmiştim.
Kızıma hamileyken ilk don al donansin demislerdi. Ben de almistim. Şimdi bjnda da benden önce kimse alsın istemedim bu sebeple gittim don aldim :))
Ama donun resmi yok :))
Gitmisken bir de takim aldim.
Buyrunuz.
evet canimmmSen talasemi tasiyicisimsn canim.unuttum
Teşekkür ederim canım benim sağolasın sonunda öğrendik ya rahatladım:) Gerçi hala acaba değişir mi falan diyorum kendi kendime:)))hayırlı olsun kızcennnnn
benim de başım dönüyor şekerim düşüyor diye hemen küp şeker atıyorum agzıma çok hızlı yataktan kalkınca da oluyor genelde evde yatıyorum ya yürüyünce de sırtım agrıyor, 20. hafta en iyi haftalar dediler benim ilk aylar daha rahattı valla gece uyuyamıyorum sürekli burnum tıkalı sırtım grıyori başım dönüyor midem bulanıyor başım agrıyor özellikle gözlerim de sürekli sızlama var, sıcaktan bunaldımcanım nolduk birden ya, iyiyken böyle olması kötü oldu birde dengemi sağlayamıyorum tutuna tutuna iş yapıyorum, bugün randevu aldım kendi doktorum izinliymiş başka doktora aldım randevuyu dayanamadım
benim de başım dönüyor şekerim düşüyor diye hemen küp şeker atıyorum agzıma çok hızlı yataktan kalkınca da oluyor genelde evde yatıyorum ya yürüyünce de sırtım agrıyor, 20. hafta en iyi haftalar dediler benim ilk aylar daha rahattı valla gece uyuyamıyorum sürekli burnum tıkalı sırtım grıyori başım dönüyor midem bulanıyor başım agrıyor özellikle gözlerim de sürekli sızlama var, sıcaktan bunaldım
zannetmiyorum yakında yavrulucaz kızTeşekkür ederim canım benim sağolasın sonunda öğrendik ya rahatladım:) Gerçi hala acaba değişir mi falan diyorum kendi kendime:)))
Bende hafta sonu cinsiyetini öğrenince tüm sorular beynimden silindi resmenevet yaaa onları görünce dünyamız değişiyor ama ben bugün sorucam mutlaka yazıcam hatta unutmucam hatta eşime dicem unutturma diye :)
nim nie bebek harektleri tam hissedilirken yapilio bi sebebi varmi. bide biri olu doguma bebegn olmesne sebep oluo vs yazmisti doğruluk payi nedir21 haftalikken yapıyorum ben bebek hareketleri tam hissedilince.ben tam aşılıyım bu gebelikte yapmicam zaten
anemmmmmm bende bundan korkmuyosam neyimGünaydın herkese:) kiz denilen bebisimm bu ay erkek olduğunu öğrendim:))
:) Doğru diyorsun gerçi doktor hani kesin konuştu kıza benziyor falan da demedi ama işte neden aklımda öyle düşünceler varsa:))))zannetmiyorum yakında yavrulucaz kız
canim zehirlenmis olmayasin allah korusuncanım nolduk birden ya, iyiyken böyle olması kötü oldu birde dengemi sağlayamıyorum tutuna tutuna iş yapıyorum, bugün randevu aldım kendi doktorum izinliymiş başka doktora aldım randevuyu dayanamadım
Bende hafta sonu cinsiyetini öğrenince tüm sorular beynimden silindi resmen(( Sadece ilacımı sorabildim hepsini unutmuşum:)))) çarşamba günü devlete gidicem o zaman ona sorayım olmadı:)
canim zehirlenmis olmayasin allah korusun
doğru canım bu devirde babana bile güvenmeyecen:) Doğru diyorsun gerçi doktor hani kesin konuştu kıza benziyor falan da demedi ama işte neden aklımda öyle düşünceler varsa:))))
Aynen bende yaaa @evliyyy28 kaç haftalıktın canım mesajını bulamadım da:)))anemmmmmm bende bundan korkmuyosam neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?