- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.101
Ah bu hafta bitmedi inan sürünerek geliyorum. Geçen hafta nasıl iyiydim yaa hep böyle mi olacağız artık
Canım ben hamile kaldığımdan beri hızla kilo alıyorum 2 miii aaa o da neymiş ben onu 1 haftada alırım
kızlar dün fasulya yaptım attım dondurucuya 4 kilo bu haftasonu mantı yapcaz bir 10 posette oyle atacam.çocuktan sonra yemek yapmak zor olacak stok yapın bence.ben başladım doldurmaya
mantı içli köfte karnıyarık kızart at.közlenmiş biber.ben bunları atacamMesela ne koyayım fikir olsunfasulye domates bamya koydum kırmızı biber koydum başka neler
sutu 1 aydir agzma surmuyorum. ictigim gbi kusuyorum. yogurt peynir cok yiyorum die icim rahatti ama 2 haftadr onlarda azaldi.Süt içiyomusun peki?
derin dondurucuda patlıcanın uzun süre kaması iyi değil diye duydum bende kuruttum 5 kilo bu yıl.salatasını yaparımpatlican koy ben patlicanin her turlusu icin hazirlayip koydumm bide kuru fasulye nohutu paket alinca bitene kadr kurtlanio die hasliyorum onuda dolaba atiyorum kolaylik oluo salindimi salca soganla hemn oluo.buyuk kolaylik. :)
canim ne kadr yormayalim desekte yoruluyoruz. benimde bugun Yemek derdim var nasi gozumde buyuyor yenek yapmasi. hazir olunca isitip yemesi ii ama herseyr usenir oldum bu haftasonuda misafir im var hickimseyi istemiom aslnda koca gun yatmak istiyorunAynen ben de öyleyim bugün yaa, akşama kadar yatmak istiyorum, bir de dün akşam biraz fazla yordum kendimi sanırım, şu an sırt ağrısından ölüyorumm
bende çalışıyorum haftasonu yapcam mantı.fasulyeyi eşimle yaptık saolsun minnoşum yardım ediyo herkonudaaaahh ah o kdr vakit olsa keşke
oakadar etkisinde kaldın yani fındıkların :) valla domates salatalık 2 bardak süt. günüm bunlarla geçiyo. sabah öğle akşam sadece bunları yiyom. diğer herşey yasak. çok isterse canım acundan ıssırıyom. ara ara da köfte büyüklüğünde et.dr sana goz kestirmis dimedi dimeeeeesen ne yapion verde bizde yapalim. aksam findik yemedim ruyamda gordum.evdeki tartiya guvenmiorum eczaneye gidiorum bi cikiyorum 96 kilo yuh diyorum hep findik yuzunden oldu sonra tarti bozuk diolar ohh ii diorm bida cikiorm 100 kusurlerde cikio kilo durmuo arttikca artiyor. bi uyandim korkarak daha agzima surmem sabah tartildim hala 76 yim oh dedim yaaa
sutu 1 aydir agzma surmuyorum. ictigim gbi kusuyorum. yogurt peynir cok yiyorum die icim rahatti ama 2 haftadr onlarda azaldi.
bende çalışıyorum haftasonu yapcam mantı.fasulyeyi eşimle yaptık saolsun minnoşum yardım ediyo herkonuda
aaaa nie sut geldi sutun erken gelmesi ii deil die biliyorum sor istersen doktruna canimvalla ya iki kilo yeni alanlar yazmasın lütfen moralim bozuluyo ki amaaane besiliymişim ben ya dün süt bile geldi.herşeyim hep erkenden oluyor.
bu yil koyayimda seneye kuruturuz Allah kismet ederse artik olan oldu kac kilo patlican var.derin dondurucuda patlıcanın uzun süre kaması iyi değil diye duydum bende kuruttum 5 kilo bu yıl.salatasını yaparım
kalmisim valla senden ötürüoakadar etkisinde kaldın yani fındıkların :) valla domates salatalık 2 bardak süt. günüm bunlarla geçiyo. sabah öğle akşam sadece bunları yiyom. diğer herşey yasak. çok isterse canım acundan ıssırıyom. ara ara da köfte büyüklüğünde et.
canim ne kadr yormayalim desekte yoruluyoruz. benimde bugun Yemek derdim var nasi gozumde buyuyor yenek yapmasi. hazir olunca isitip yemesi ii ama herseyr usenir oldum bu haftasonuda misafir im var hickimseyi istemiom aslnda koca gun yatmak istiyorun
ben iciodm sutu cok seviodum hatta ilk zamanlar 1 lt 2 gune bitiodu sabah aksam iciodm ama 3. aydan snra tiksindim cikarmaya basladim. icine kakao attim vs ama yok ne yaparsam yapayim cikio sut. kokusu bile mahvedio beni. yumurtadanda ole olmustum ara verdim smdi haftasonu yiyorum ama sutu agzma koyamiorm. yogurt ayran cok yiodum is yerinde unutuyorum eve gidince de unutuyorum aksam hatta yiyeyim dedim uyuyakalmisimHadi yaa, en önemli şey ama bunlar, ben de normalde süt hiç içemem de nesquik koyuyorum biraz onunla içiyorum, en azından ayran fln içmeye çalış canım..
aaaa nie sut geldi sutun erken gelmesi ii deil die biliyorum sor istersen doktruna canim
bu yil koyayimda seneye kuruturuz Allah kismet ederse artik olan oldu kac kilo patlican var.
kalmisim valla senden ötürüsutu hayatta icemem cok kotu tiksindim burnumu kapatip filan iciodm ama snra tadi agzma gelince cikariyorum
aslnda yabanci deil gorumcemler gelicek saolsn geldiklerinde yaparlr ctesi aksami bulck gelmeleri bi o gun evde yenirse yenir pazar gezmeye gtcez disarda yenirde. pazar donmezlerse kayinvalidem yapar yemekleri. gecen hafta geldi yemek yapip getirmis hicbirine el degdirmedik hep.disarda yedik dune kadar onun yaptklarni yedik ii oldu. ama yinede insan kimse yokken kendini rahat hissedio. benimde kasiklarim agrio dun corap gydim hatta evdeki halilari kaldrdim acaba yer soguk anlamıyor muyum die gydim corabi ama 1 saat zor dayandm ates basioEvet yaa, bir de çok fazla yorulunca kasıklarım fln ağrımaya başlıyo, korkuyorum bu sefer devalla hamileliğim başladığından beri hiiiç yemekli misafir almadım, almam gereken insanlar var ama gerçekten hiç onu kaldıracak gücü bulamıyorum kendimde, zaten bebek olduktan sonra da alamam uzun süre, anlayış göstersinler napiim
canim bende bilmiyorum burda okumustum. hatta gecen hafta goguslerm cok kasninca ucu beyaz gordum esime sut gelio galiba bu ii bisi deilmis demistim. ama snra baktm normali oymussorcam canım bilmiyorum herşeyden korkardım ama herşey o kadar erken başlıyor ki bende artık kötü bişi düşünmüyorum olur diye.. umarım zararı yoktur.aayy acaba ne gibi bi zararı vardır ki
Aynı sorunu laktozsuz süt içmeye başlayarak aştım. Tavsiye ederim.ben iciodm sutu cok seviodum hatta ilk zamanlar 1 lt 2 gune bitiodu sabah aksam iciodm ama 3. aydan snra tiksindim cikarmaya basladim. icine kakao attim vs ama yok ne yaparsam yapayim cikio sut. kokusu bile mahvedio beni. yumurtadanda ole olmustum ara verdim smdi haftasonu yiyorum ama sutu agzma koyamiorm. yogurt ayran cok yiodum is yerinde unutuyorum eve gidince de unutuyorum aksam hatta yiyeyim dedim uyuyakalmisim
canim ben burda okmustm birinden gelmis dr ii deil demis die. tam bi bilgm yokBenden de süt geldi geçen. Kötü müymüş T the angellll L LiveYourLifeee ?
Beslenmekten değildir ben 11 kilo verdim bi şey yiyemiyorum pek. Halen kusuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?