- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.061
buyuk dondurucu ii oluo dedigin gbi dolabinkine sigmio. ben dolabinkine eti tavugu senin gbi yemk yaparken kolaylik olsn die hazrladiklrimi koyuorum. buyugede kis icin hazrladiklarimi. kardesimin abimin kayinvalideleri koyde saolsnlat beni dusunurler her annemlere gttgmde bahceden bisuru sey veriolar bizde 2 kisi yiyemeyince buzluga kislik olarak koyuorum kolay oluo isten gelince yemegi yapmasi filanBende koydum biseyler okuldan gelince de kolay olsun diye ama büyük dondurucum yok, dolabinkine de her sey sigmiyobüyük kolaylık ama mevsimiyken sen de koy istersen canim. Hamilelikte agirlasinca da yemek yapmak zor gelir...
bu dr lar tam sopalik bende degistirdim gecen gun telefnuna çıkmadı sekreterini araci yapti paramla degil mi dedim baska dr dan aldm randevuyuDoktorumuzun başı ağrıdığı için ultrasondan bakmadı bizim. Sadece test sonuçlarına baktı o kadar. Sinir oldum ya. Öğrenemedik bir cinsiyetini. Doktor değiştiricem !!
Hadi ya kac haftaliksin pekiBana direk doktordan yasak
Benim doktorum hiç bi ilaç vermedi hala folik asit bile kullanmıyorum. Bu hafta doktora gidip bi sorcam acaba kan ilacı falan verir miKızlar nasılsınız ?
Lütfen bana hangi ilaçları kullandığınız ı yazar mısınız ?
Ben zentius d, gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum günde bir tane.
Bi kaç doktora gittim kimi kullan kimi kullanma diyo.19 haftalık gebeliğim , siz ne ilaç kullanıyorsunuz .
Monovit verdi sağlık ocağı doktorun teki onu kes dedi . Ben de bıraktım korkudan.
Cevaplarını zı merakla bekliyorum
ben 0 negatifmişim o yüzden yaptırma dedi.kan grubuyla ne ilgisi var anlamadım.telefonda sordum. nedenlerini muayeneye gidince sorucam,işi varken muayene esnasında açtığı için ayrıntıları geldiğinde sormamı istiyor cnm. netten araştırdım dr ların geneli gereksiz olduğunu düşünüyormuş tetanoz aşısının.yaptırmayanlarda var.Aaa, peki sebebini de söyledi mi canım?
folik asit artık kullanılmıyor zaten.ilk üç ay cnm o.benim dr umda vermedi folik.ama ben hamile kalmadan önce başlamıştım kutunu bitir bırak demişti.kan ilacı verdi bana 4. aydan itibaren içiliyormuş.senin dr un da benimkinden fenaymışBenim doktorum hiç bi ilaç vermedi hala folik asit bile kullanmıyorum. Bu hafta doktora gidip bi sorcam acaba kan ilacı falan verir mi
Kızlar nasılsınız ?
Bi kaç doktora gittim kimi kullan kimi kullanma diyo.19 haftalık gebeliğim , siz ne ilaç kullanıyorsunuz .
Monovit verdi sağlık ocağı doktorun teki onu kes dedi . Ben de bıraktım korkudan.
Kızlar nasılsınız ?
Sorunda bu ilk 3 ay bile kullanmadım folik asit ama bebeğim normal kilosunda :) kızimda neler kullandım neler tam 20 kilo aldim. Şimdi ise sadece yarım kilo aldım :) yine de kan ilacına ihtiyacım olur diye düşünüyorum o yüzden kontrolümde sorucam bakalım verecek mi cimri kadın :)folik asit artık kullanılmıyor zaten.ilk üç ay cnm o.benim dr umda vermedi folik.ama ben hamile kalmadan önce başlamıştım kutunu bitir bırak demişti.kan ilacı verdi bana 4. aydan itibaren içiliyormuş.senin dr un da benimkinden fenaymış
Sorunda bu ilk 3 ay bile kullanmadım folik asit ama bebeğim normal kilosunda :) kızimda neler kullandım neler tam 20 kilo aldim. Şimdi ise sadece yarım kilo aldım :) yine de kan ilacına ihtiyacım olur diye düşünüyorum o yüzden kontrolümde sorucam bakalım verecek mi cimri kadın :)
Yani neye guvenecegimizi şaşırdık. Yavrularimızı sağlıkla kucagimiza alalım da başka bişey istemiyorumcanım kullanmadım diye falan üzülme yabancı ülkelerdde hiç ilaç vermiyorlamış hamilelere, bana mantıklı geliyor yapay olduğu için, gerçi hangisi doğru Allah bilir :)
Sorunda bu ilk 3 ay bile kullanmadım folik asit ama bebeğim normal kilosunda :) kızimda neler kullandım neler tam 20 kilo aldim. Şimdi ise sadece yarım kilo aldım :) yine de kan ilacına ihtiyacım olur diye düşünüyorum o yüzden kontrolümde sorucam bakalım verecek mi cimri kadın :)
Yani neye guvenecegimizi şaşırdık. Yavrularimızı sağlıkla kucagimiza alalım da başka bişey istemiyorum
ben 0 negatifmişim o yüzden yaptırma dedi.kan grubuyla ne ilgisi var anlamadım.telefonda sordum. nedenlerini muayeneye gidince sorucam,işi varken muayene esnasında açtığı için ayrıntıları geldiğinde sormamı istiyor cnm. netten araştırdım dr ların geneli gereksiz olduğunu düşünüyormuş tetanoz aşısının.yaptırmayanlarda var.
oyle gibi gibi uyuyonmu kiz yoksa
benimkide kiz olaydi defneyi dusunuodum.
tatlidan nadi tiksindim nasi. normalde bi supangile profiterol filan severdm smdi onu bile agzima koyamiorum. sanki cogalio agzimda yutamiyorum. ama eksileri hopurdetiyorum
günaydın canımm :)Günaydın kuzucuklarilk 4 ay pek kilo almamıştım ,belki bir kg.
Ama son 10-15 günde 2 kilo aldım ;normaldir heralde değil mi? Siz ne zaman başladınız kilo almaya ..18.haftamın içindeyim şimdi..
gunaydinnn guzel anneler ben hic ise gitmek istemiommm uyumak istiorummmmmmmmmm
Günaydın kuzucuklarilk 4 ay pek kilo almamıştım ,belki bir kg.
Ama son 10-15 günde 2 kilo aldım ;normaldir heralde değil mi? Siz ne zaman başladınız kilo almaya ..18.haftamın içindeyim şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?