- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.121
valla ya iki kilo yeni alanlar yazmasın lütfen moralim bozuluyo ki amaaane besiliymişim ben ya dün süt bile geldi.herşeyim hep erkenden oluyor.
Ay bu doktor başı ağrıyınca kocasına neler yapıyordur kimbilirYok artık!!! Sok oldum...
Bence de değiştir sen bu doktoru. Doğuma da dişim ağrıyor diye falan gelmez mazallah.
Sorayım doktora cuma günü kontrolcanim ben burda okmustm birinden gelmis dr ii deil demis die. tam bi bilgm yok
Canım sen urfada mıydın doktorun kim memnun musun acaba?Ben aldığım kiloları saymıyorum artıık moralim bozuluyo. Bugün doktor kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuşum
Ben ne balık ne tavuk ne süt. ÖleyimBugün doktor kontrolüm var decavit ve gynoferon kullanıyorum. Omega 3 yazmasını isteyeyim mi sizce. Hiç balık tüketemiyorum çünküüü
bende bende saymıyoruummm.bir aydır almamışım hayret ama ondan önce sürekli arttıBen aldığım kiloları saymıyorum artıık moralim bozuluyo. Bugün doktor kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuşum
Canım sen urfada mıydın doktorun kim memnun musun acaba?
N Nudar L LiveYourLifeee Kızlar hiç üzülmeyin valla ben kendimden eminim diyebilirim ;zaten yapım kilo aalmaya meyilli,Son aylarda bombaları patlatabilirimmm ;haftada iki kiloylaBen aldığım kiloları saymıyorum artıık moralim bozuluyo. Bugün doktor kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuşum
Allah bağışlasın inşallah saglıkla zamanında kucagına alırsınnnnn ,Güzel annişler günaydın dün doktora gittik pipiyi gördük kesin oğluşum olcak :::)) Allah ım gonlume gore verdı çok şükür :))))) darısı tum ogrenmeyenlerın başına
N Nudar L LiveYourLifeee Kızlar hiç üzülmeyin valla ben kendimden eminim diyebilirim ;zaten yapım kilo aalmaya meyilli,Son aylarda bombaları patlatabilirimmm ;haftada iki kiloyla
canim bende bilmiyorum burda okumustum. hatta gecen hafta goguslerm cok kasninca ucu beyaz gordum esime sut gelio galiba bu ii bisi deilmis demistim. ama snra baktm normali oymusbi nette bak dicem ama nette de adami ipe asiolar yazilanlarla
Amin canım benimAllah bağışlasın inşallah saglıkla zamanında kucagına alırsınnnnn ,
ben birde hergün yürüyorum.her akşam dışardayım yorgunluktan ölmeme rağmen.hafta sonları da evde durduğum yok.ilk başlarda kilo alanların sonradan yavaşlıyor diye duymuştum gerçektende bir aydır değişmemiş kilom. ona güvenmeye başladım.birde yürümesem ne olacaktı halim bilemiyorumAmann olmaz inş öyle. Ben sıcaklardan yürüyüş falan da yapamıyorum bir son bahar gelsin başlayacağım hemen.
Şanmed'de nazlı hanım var benim gittiğim. Cinsiyeti göremedik bu sefer de görmezsem başka bi doktora da görüneyim diyorum ultrason cihazı da biraz eski gibi sanki o hastanenin.Evet canım urfada gitmediğim doktor kalmadı. Aslında Gaziantepte profa gidiyorum burda da takibi yapacak doktoru seçene kadar göbeğim çatladı resmen ama antepteki doktoruma en yakın yorumları yapan Hakan Kadirağa oldu çok memnunum. Senin doktorun kim
ben birde hergün yürüyorum.her akşam dışardayım yorgunluktan ölmeme rağmen.hafta sonları da evde durduğum yok.ilk başlarda kilo alanların sonradan yavaşlıyor diye duymuştum gerçektende bir aydır değişmemiş kilom. ona güvenmeye başladım.birde yürümesem ne olacaktı halim bilemiyorum
aslnda yabanci deil gorumcemler gelicek saolsn geldiklerinde yaparlr ctesi aksami bulck gelmeleri bi o gun evde yenirse yenir pazar gezmeye gtcez disarda yenirde. pazar donmezlerse kayinvalidem yapar yemekleri. gecen hafta geldi yemek yapip getirmis hicbirine el degdirmedik hep.disarda yedik dune kadar onun yaptklarni yedik ii oldu. ama yinede insan kimse yokken kendini rahat hissedio. benimde kasiklarim agrio dun corap gydim hatta evdeki halilari kaldrdim acaba yer soguk anlamıyor muyum die gydim corabi ama 1 saat zor dayandm ates basio
ben iciodm sutu cok seviodum hatta ilk zamanlar 1 lt 2 gune bitiodu sabah aksam iciodm ama 3. aydan snra tiksindim cikarmaya basladim. icine kakao attim vs ama yok ne yaparsam yapayim cikio sut. kokusu bile mahvedio beni. yumurtadanda ole olmustum ara verdim smdi haftasonu yiyorum ama sutu agzma koyamiorm. yogurt ayran cok yiodum is yerinde unutuyorum eve gidince de unutuyorum aksam hatta yiyeyim dedim uyuyakalmisim
Canım benim arkadaşımın doğumunu o yaptırdı. benim ultrason fotolarını görünce şok oldu. Ben 9 ay hiç böyle foto alamadım dedi hiç net değilmiş. İstersen başka birine daha görün. İlla bayan doktor diyorsan Ursu da ayten hanımı tavsiye edebilirimŞanmed'de nazlı hanım var benim gittiğim. Cinsiyeti göremedik bu sefer de görmezsem başka bi doktora da görüneyim diyorum ultrason cihazı da biraz eski gibi sanki o hastanenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?