2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok artık!!! Sok oldum...
Bence de değiştir sen bu doktoru. Doğuma da dişim ağrıyor diye falan gelmez mazallah.
Ay bu doktor başı ağrıyınca kocasına neler yapıyordur kimbilir
Bence de bir an önce değiştir. Yoksa mazallah başka bir yeri ağrır da doğurtamam filan der zamanı gelince

Bugün doktor kontrolüm var decavit ve gynoferon kullanıyorum. Omega 3 yazmasını isteyeyim mi sizce. Hiç balık tüketemiyorum çünküüü

Canım sen urfada mıydın doktorun kim memnun musun acaba?

Evet canım urfada gitmediğim doktor kalmadı. Aslında Gaziantepte profa gidiyorum burda da takibi yapacak doktoru seçene kadar göbeğim çatladı resmen ama antepteki doktoruma en yakın yorumları yapan Hakan Kadirağa oldu çok memnunum. Senin doktorun kim

Ben aldığım kiloları saymıyorum artıık moralim bozuluyo. Bugün doktor kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuşum
N Nudar L LiveYourLifeee Kızlar hiç üzülmeyin valla ben kendimden eminim diyebilirim ;zaten yapım kilo aalmaya meyilli,Son aylarda bombaları patlatabilirimmm ;haftada iki kiloyla

canim bende bilmiyorum burda okumustum. hatta gecen hafta goguslerm cok kasninca ucu beyaz gordum esime sut gelio galiba bu ii bisi deilmis demistim. ama snra baktm normali oymus bi nette bak dicem ama nette de adami ipe asiolar yazilanlarla

şimdi okudum bende canım 4. 5. ayda gelmesi normalmiş..genelde sütü bol olanların erken geliyomuş. dr ları normal demiş. o dediklerinden vardı ilk bende de dikkatimi çekiyordu.dün duşa gircektim ona bakiim yakından dedim dokunduğum gibi fırt diye süt geldi

Amann olmaz inş öyle. Ben sıcaklardan yürüyüş falan da yapamıyorum bir son bahar gelsin başlayacağım hemen.
ben birde hergün yürüyorum.her akşam dışardayım yorgunluktan ölmeme rağmen.hafta sonları da evde durduğum yok.ilk başlarda kilo alanların sonradan yavaşlıyor diye duymuştum gerçektende bir aydır değişmemiş kilom. ona güvenmeye başladım.birde yürümesem ne olacaktı halim bilemiyorum

Şanmed'de nazlı hanım var benim gittiğim. Cinsiyeti göremedik bu sefer de görmezsem başka bi doktora da görüneyim diyorum ultrason cihazı da biraz eski gibi sanki o hastanenin.

ayy hadi inş bugün doktora gidince anlarım benim kilo durdu mu durmadı mı diye o tartıya çıkmak tam bir stres

Ohh ne güzel o zaman canım, böyle misafire can kurban gerçi dediğin gibi, kimse yokken bacaklarını uzatıp yatmak gibisi de yok.. bence soğuktan diildir yaa o kasık ağrısı, bu sıcakta ayakları üşüttüğümüzü sanmıyorum, yorgunluktan oluyo gibi geliyo bana, çünkü ne zaman uzun süre ayakta kalsam o zaman oluyo, bir de sırt ağrısı oluyoo çok fenaa, benim göğüsler çok büyüdü artık taşıyamıyo herhalde sırtımm

aman canım unutma, bebiş bir şekilde alıyormuş o kalsiyumu senden ama sonra senin dişlerin çürümeye başlarsa fenaa, Allah korusunn

Şanmed'de nazlı hanım var benim gittiğim. Cinsiyeti göremedik bu sefer de görmezsem başka bi doktora da görüneyim diyorum ultrason cihazı da biraz eski gibi sanki o hastanenin.
Canım benim arkadaşımın doğumunu o yaptırdı. benim ultrason fotolarını görünce şok oldu. Ben 9 ay hiç böyle foto alamadım dedi hiç net değilmiş. İstersen başka birine daha görün. İlla bayan doktor diyorsan Ursu da ayten hanımı tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…