- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.161
yok cnm özellikle bacak karın kaslarını geliştirmek gerekiyormuş ama hamilelere uygun egzersizlerleAslında bir spor salonuna üyeyim ama hamilelere özel dersleri yok, birşey olursa diye gitmiyorum
Amin tatlımm :)gozunaydin canm saglikla al kucagna oglusunu
Ay evde tartı olsa tuvaletten önce tuvaletten sonra yemekten önce yemekten sonra .......... gibi günün her anı tartılıp psikolojimi bozarım ben neme lazımben ayda bir tartılıyorum artık canım.dr da değil evde yalnız başıma kimse görmesin.sonra uzun bir süre kendime gelemiyorum.rejim yapıp aç kaldığım günleri düşünüyorumm
ins canim hepimiz onu istioz vallasağol canım artık zaman biran önce geçsin bebişimi alayım kucağıma
benim erkek ama buyuduler hemen bu ay da dr erkek desin ole icim rahat etcek bende hep kiz belirtisi var ama erkekValla benimkiler de kafam kada oldu maaşallah ,hızla erkenden büyüyen göğüs sanırım kız,bnm de kızçem olacak zzaten ..Uçları bile acımaya başladı büyümesiyle öyle mı sizin de?
ben tam olarak oyleyim tuvalet oncesi sonrasi yemek öncesi sonrasiAy evde tartı olsa tuvaletten önce tuvaletten sonra yemekten önce yemekten sonra .......... gibi günün her anı tartılıp psikolojimi bozarım ben neme lazım
Biraz önce doktordan geldim tartıldım 66 çıktım, cumartesi 65 timmm... çok hızlı kilo alıyorum sanırımAy evde tartı olsa tuvaletten önce tuvaletten sonra yemekten önce yemekten sonra .......... gibi günün her anı tartılıp psikolojimi bozarım ben neme lazım
Bugün doktor kontrolüm var decavit ve gynoferon kullanıyorum. Omega 3 yazmasını isteyeyim mi sizce. Hiç balık tüketemiyorum çünküüü
Ben de araştırıyorum canım ,Acıbadem hast. hamile yogası varmış sanıryorum eylül de başlayacak
[QUOTE="Zeyneb21, post: 42108293, member: 656199"
Kiz ne yapayim b12 d vitamini yerlerde ona iğne verdiler bastan et ve baliktan tiksindim onuda yiyemiyorum hala onun icinde omega3 verdiler.Hapla yasiyorum resmen
Ben de araştırıyorum canım ,Acıbadem hast. hamile yogası varmış sanıryorum eylül de başlayacak
Canancim sana hangi marka onerdiiste canım , ben gecen cumartesı gittim , balıktan fena tiksndiğim için yıyemıyorum , doktora söledıgımde dırek balıkyagı yazdı , muhtemelen sanada yazar
hmm tamm ozaman. benimde gelirmi acabaen azndan sezeryan filan olursa sutun hemen gelir yavruna mama vermezsn
benimde cok.kucuktu goguslerm smdi acayipleraltincagini yasio diorm esiminde cok hosuna gidio ama bakmakla yetinio garibimmm karisi kiyamaz ona
Ay evde tartı olsa tuvaletten önce tuvaletten sonra yemekten önce yemekten sonra .......... gibi günün her anı tartılıp psikolojimi bozarım ben neme lazım
Valla benimkiler de kafam kada oldu maaşallah ,hızla erkenden büyüyen göğüs sanırım kız,bnm de kızçem olacak zzaten ..Uçları bile acımaya başladı büyümesiyle öyle mı sizin de?
ebru şallının hamile pilatesi videolrından bakıp yapılabilir aklımda o da vararaştırmak lazım. spor salonuna gideceğimi sanmıyorum. :)
evde birşeyler yapmaya çalışırım artık. gerçi sezeryandan iyidir o da. yine de olmasa ne iyi olur..
benımde oluyor gün içinde ara sıraKızlar günaydınnnn :) Benim mide bulantılarım hala devam ediyorDaha kötüsü bulanmakla da kalmıyor çok sıkıldım bu durumdan. Her gün kendimi hasta gibi hissediyorum
benimde aklımda o kadın var. bir ara modaydı baya.ebru şallının hamile pilatesi videolrından bakıp yapılabilir aklımda o da var
karnınız aç mı peki ?benımde oluyor gün içinde ara sıra
mesela şuan bulanıyor :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?