2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle yapıyorum.
ama dikkat ettim eskilerde o çıkarttıktan sonra ağrı oluyormuş. yenilerini aldım. bilerek büyük beden hemde. onlar sıkıntı yapmıyor.

senınkıler iyiyymiş :=) olması gerektiği şekilde..
benımkıler kafasına göre
nane şekeri anlık bile olsa çok iyi gelıyor
geçer İnşaallah tez zamanda.
fena birşey çünkü. mesela dün akşam misafirlikten geldik. araba biraz salladı. midem çok fena oldu. arabada böyle derin derin nefesler alıyorum. hızlı da gitmiyordu ama kötü yaptı. giderken birşey olmadı halbuki.

inşallah :=) bıçak gibi kesileceği günü ben de merakla beklıyorum. parfume, kokuya, açken, fazla tokken olanlar normal durumlar
benımkı kafasına göre :=)neyse şurda kaldı 4,5-5 ay

Kızlar yaa, benim arada sırada kalbime sancı giriyoo, böyle kramp gibii, o an hareket edemiyorum yanii o derece, az önce yine olduu, aynı şeyi yaşayan var mı yaa, sürekli olmuyo ama arada sırada oluyoo, doktora gitsem mi sizce?

Biraz önce doktordan geldim tartıldım 66 çıktım, cumartesi 65 timmm... çok hızlı kilo alıyorum sanırım(( sizde de öyle mi? ve bu durumda 6 kilo almış oluyorum(
Ben haftada 1 kilo alıyorum resmen hesaplarıma göre doğuma kadar 20 kilo daha alacağım

ama bakmak lazım canım mutlaka bakınca salmıyorsun kendini
ben bi şey de yemiyorum acaba vitamin ilaçları mı kilo yapıyooo

benim 75 beden sutyeni doldurmuodu smdiki 80 ama kucuk gelio. ben sarkar die korkudan cikaramiyorum ama midemi rahatsiz edio demirleri otrrken. sporcu sudynlerinden alicam bi firsat olmadi bu haftasnu alicam kesin

benim gecen hafta oldu sudyeni cikardim dimdik otrdum nefes alamadim bi an bayiliyorum sandim nie oyle oluo anlamadim o gece hep oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…