- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.181
yo degıl, kahvaltıdan sonra oluyor :=)benimde aklımda o kadın var. bir ara modaydı baya.
karnınız aç mı peki ?
benim genelde öyle oluyorda. o yüzden sordum. birşeyler atıştırdığınızda geçiyorsa sizinki de ondan olabilir.
bende öyle yapıyorum.Aynen benim de öyle.. bir de akşamları eve gidince sütyeni çıkartıyorum, çok ağrıyo o zaman, sanırım bütün gün sıkıştığından dolayı.. sporcu sütyenlerinden giymeye çalışıyorum onlar daha rahat oluyo..
iyiyiiizzzz sen napıyorsun tekmeleri bekliyorummmselam annişler, nasılsınız?
iyiyiiizzzz sen napıyorsun tekmeleri bekliyorummm
şifa olsun.yo degıl, kahvaltıdan sonra oluyor :=)
nane şekeri attım agzıma.
senınkıler iyiyymiş :=) olması gerektiği şekilde..şifa olsun.
benimkiler ya açlıktan ya kokudan oldu da hep. milleti de öyle sanıyorum. :) ondan deneyin diye dedim.
geçer İnşaallah tez zamanda.senınkıler iyiyymiş :=) olması gerektiği şekilde..
benımkıler kafasına göre
nane şekeri anlık bile olsa çok iyi gelıyor
inşallah :=) bıçak gibi kesileceği günü ben de merakla beklıyorum. parfume, kokuya, açken, fazla tokken olanlar normal durumlargeçer İnşaallah tez zamanda.
fena birşey çünkü. mesela dün akşam misafirlikten geldik. araba biraz salladı. midem çok fena oldu. arabada böyle derin derin nefesler alıyorum. hızlı da gitmiyordu ama kötü yaptı. giderken birşey olmadı halbuki.
benimde çok büyüdü erkenden ama erkek dedi doktor.Valla benimkiler de kafam kada oldu maaşallah ,hızla erkenden büyüyen göğüs sanırım kız,bnm de kızçem olacak zzaten ..Uçları bile acımaya başladı büyümesiyle öyle mı sizin de?
Telefonla da arayıp teyit ettireceğim de, yazdıgı kadarıyla Maslak Acıbadem ve Fulya Acıbadem de var ,cumartesi olması lazım ..Öğrenip detayları yazarım cnmHangi Acıbadem'de canım?
Ben haftada 1 kilo alıyorum resmen hesaplarıma göre doğuma kadar 20 kilo daha alacağımBiraz önce doktordan geldim tartıldım 66 çıktım, cumartesi 65 timmm... çok hızlı kilo alıyorum sanırım(( sizde de öyle mi? ve bu durumda 6 kilo almış oluyorum (
ben bi şey de yemiyorum acaba vitamin ilaçları mı kilo yapıyoooama bakmak lazım canım mutlaka bakınca salmıyorsun kendini
benımde oluyor gün içinde ara sıra
mesela şuan bulanıyor :=)
Telefonla da arayıp teyit ettireceğim de, yazdıgı kadarıyla Maslak Acıbadem ve Fulya Acıbadem de var ,cumartesi olması lazım ..Öğrenip detayları yazarım cnm
iste canım , ben gecen cumartesı gittim , balıktan fena tiksndiğim için yıyemıyorum , doktora söledıgımde dırek balıkyagı yazdı , muhtemelen sanada yazar
Canancim sana hangi marka onerdi
cnm benim geldi tekmeler çok şükür gece gündüz, ama şimdi uyuyor sıpam sesi soluğu çıkmıyor, hatta geçen eşimle göbeğimi izlerken dışarıdan da farkettik, plasentamın arkada olmasının avantajıdaha erken 22. haftayı bekle
benim 75 beden sutyeni doldurmuoduAynen benim de öyle.. bir de akşamları eve gidince sütyeni çıkartıyorum, çok ağrıyo o zaman, sanırım bütün gün sıkıştığından dolayı.. sporcu sütyenlerinden giymeye çalışıyorum onlar daha rahat oluyo..
iiyiyiz siz nasilsiniz bakalim cici kizlarselam annişler, nasılsınız?
benim gecen hafta oldu sudyeni cikardim dimdik otrdum nefes alamadim bi an bayiliyorum sandim nie oyle oluo anlamadim o gece hep olduKızlar yaa, benim arada sırada kalbime sancı giriyoo, böyle kramp gibii, o an hareket edemiyorum yanii o derece, az önce yine olduu, aynı şeyi yaşayan var mı yaa, sürekli olmuyo ama arada sırada oluyoo, doktora gitsem mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?